Spor Tesisi Haberleri

Spor Tesisi Haberleri

15 spor tesisi için protokol imzalandı

Muğla’nın Milas ilçesinde yapılacak 15 spor tesisinin protokolü Muğla Valisi İdris Akbıyık il Spor Toto Teşkilatı arasında imzalandı.

Taraftar ve Hoca Fethiyespor tesisinde bir araya geldi

Bir grup Fethiyespor taraftarı tesislere giderek Fethiyespor Teknik Direktörü Erhan Altın ile bir araya geldi.

MUĞLA’YA 400 MİLYON TL TUTARINDA 103 YENİ SPOR TESİSİ KAZANDIRILIYOR

AK Parti Muğla Milletvekilleri Yelda Erol Gökcan; Muğla'ya 400 milyon TL tutarında 103 yeni spor tesis kazandırılacağını açıkladı. Bu konuda Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu ile protokol imzalandığını belirten Gökcan, 'Muğla'mız ve gençlerimiz için tarihinde görülmemiş tesisler kazandırıyoruz. Yaklaşık 400 Milyon TL tutarındaki yatırımlarımız Muğla'mıza ve gençlerimize hayırlı olsun' ifadelerine yer verdi.

Birimler arası turnuvanın şampiyonu kapı kontrol

Menteşe Belediyesi tarafından Ali Fuat Özge Spor Tesisi açılışı ve Babalar Günü nedeniyle düzenlenen Birimler Arası Futbol Turnuvası sona erdi.

Ali Fuat Özge’den Başkana Teşekkür Ziyareti

Menteşe Belediyesi tarafından yenilenen Muslihittin Mahallesindeki Akyol Spor Kompleksine ismi verilen Ali Fuat Özge (Fuat Hoca) Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ü ziyaret ederek, spor tesisine isminin verilmesinden dolayı teşekkür etti.

Menteşe ilçesi Düğerek sahasına sentetik çim açık spor tesisi ve aydınlatma işleri yaptırılacaktır

Basın İlan Kurumu İlan Portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Muğla Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü tarafından  Menteşe ilçesi Düğerek sahasına sentetik çim ve açık spor tesisi ve aydınlatma işleri yaptırılacaktır.

Halı sahaya sentetik çim açık spor tesisi ve aydınlatma işleri yaptırılacak

Basın İlan Kurumu İlan Portalıİlan.Gov.Tr'de Yer Alan İlana Göre, Muğla Valiliği Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, Düğerek Sahasına Sentetik Çim, Açık Spor Tesisi ve Aydınlatma yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

Spor tesisi inşaat işleri yaptırılacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Pamukkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, Pamukkale Belediyesi 5 Adet Sentetik Halı Saha, 4 Adet Basketbol Sahası Ve 2 Adet Tenis Kortu Yapımı yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

Yalıkavakspor Kadın Hentbol Takımı yeni salonuna kavuştu

2020-2021 THF Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde namağlup lider, EHF Avrupa Kupası’nda ise yarı finale yükselen temsilcimiz Yalıkavakspor’un antrenmanlarını yapıp maçlarını oynayacağı yeni çok amaçlı spor tesisinin açılışı gerçekleştirildi. 

Fethiye yepyeni spor tesisine kavuşuyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı yatırımıyla, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapımı devam eden Fethiye Esenköy Sahası’nda; Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman ile Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit incelemelerde bulundular. İlman ve Yiğit çalışmalar hakkında bilgi aldılar.