Stadyum Haberleri

Stadyum Haberleri

Fethiyespor’un Rakibi 24Erzincanspor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, ligin 38. Hafta müsabakasında deplasmanda 24Erzincanspor ile karşılaşacak. 24Erzincanspor – Fethiyespor karşılaşması 3 Mayıs Cumartesi günü saat 15.00'te Erzincan 13 Şubat Şehir Stadyumu’nda oynanacak. Fethiyespor bu maçın ardından ligi noktalayacak.

Bakan Bak, Fethiye’de Gençlerle Buluştu

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Fethiye’de sporcu gençlerle buluştu. Fethiye’ye yapılacak spor yatırımları ile ilgili bilgiler aktaran Bakan Bak, Fethiye’ye 10 bin kişilik modern bir stadyum yapılacağını ifade etti. 

Fethiyespor'un heyecan yaratan 11'i belli oldu!

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 29.Hafta mücadelesinde Fethiyespor ile 68 Aksaray Belediyespor karşı karşıya geliyor. Saat 14.00'te Fethiye Şehir Stadyumu'nda oynanacak müsabakanın kadroları açıklandı.

Muğlaspor yönetiminden maça davet

Bölgesel Amatör Lig 5'inci Grupta mücadele eden Muğlaspor, bu hafta sonu en önemli maçına çıkıyor. 43 puanlı Muğlaspor, Pazar günü 42 puanlı ikinci sıradaki Manavgat Belediyespor'u Muğla Atatürk Stadyumu'nda konuk edecek.

Fethiyespor’un Rakibi Denizlispor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, 26.Hafta müsabakasında Denizlispor ile deplasmanda karşılaşacak. Müsabaka, 18 Şubat Pazar günü saat 14.00'te Denizli Atatürk Stadyumu'nda oynanacak.

Fethiyespor, Kastamonu Deplasmanında

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta 21. Hafta müsabakasında Fethiyespor, GMG Kastamonuspor’a konuk oluyor. Mücadele yarın 14.00’te Kastamonu Gazi Stadyumu’nda oynanacak. İki ekibin ligin 3. Haftasında oynadığı mücadele GMG Kastamonuspor’un 1-0’lık galibiyetiyle sonuçlanmıştı.

Aday Adayı Muhammet Kökten, Fethiyespor’a Destek İçin Diyarbakır’da

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 14. Hafta mücadelesinde Fethiyespor, lider Amedspor’a konuk oluyor. AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, Fethiyespor’a destek vermek için maçın oynanacağı Diyarbakır Stadyumu’nda takımı yalnız bırakmadı.

Muğlaspor Irlıganlıspor’u konuk edecek

 Muğlaspor, Bölgesel Amatör Lig 5. Grup 5. hafta mücadelesinde 12 Kasım Pazar günü Denizli temsilcisi Irlıganlıspor ile karşılaşacak. Muğla Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan mücadele saat 14.00’te başlayacak.

Vali Akbıyık 100.Yıla Özel Maçta Forma Giydi

Cumhuriyetimizin 100. Yıl etkinlikleri kapsamında Muğla Valiliği, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği(TÜFAD) Muğla Şubesi işbirliğinde Atatürk Stadyumu'nda 100. Yıl Gösteri Maçı gerçekleştirildi. 

Fethiyespor’un rakibi Sarıyer

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, ligin 8.Hafta müsabakasında İstanbul ekiplerinden Sarıyer’e konuk olacak. Mücadele, yarın 15.30’da Maltepe Hasan Polat Stadyumu’nda oynanacak.

Bodrum FK, Sakarya Deplasmanında

Trendyol 1.Lig 5.Hafta mücadelesinde Bodrum FK, Sakaryaspor ile deplasmanda mücadele edecek. Mücadele, bugün 20.00’de Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu’nda oynanacak.

Fethiyespor, Iğdır Deplasmanına Hazırlanıyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, 4.Hafta mücadelesinde Iğdır FK’ya konuk olacak.

Vali Tavlı, Muğlaspor’lu Futbolcularla Vedalaştı

Vali Orhan Tavlı, Muğla Atatürk Stadyumunda antrenman yapan Muğlaspor’lu futbolcularla ve yöneticilerle bir araya geldi.

Bodrum FK Sezonun İlk Maçına Çıkıyor

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Bodrum FK, bugün saat 19.15’te Çotanak Stadyumu’nda Bitexen Giresunspor'a konuk oluyor.

Kombine Satışları Başladı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan Fethiyespor'un kombine bilet satışları başladı.

Pazarspor düşmeye yakın

Pazarspor adına hayati önem taşıyan maç 30 Nisan Pazar günü 15.00’de Pazar İlçe Stadyumu’nda oynanacak.

Şimşekler Pazar deplasmanına gidiyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 35.hafta karşılaşmasında Fethiyespor, 30 Nisan Pazar günü Pazar İlçe Stadyumu’nda Pazarspor ile karşılaşacak.

DEPREMZEDELER, FETHİYESPOR MAÇINDA

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, depremzedelerin moralini yükseltmek için düzenledikleri etkinliklere devam ediyor. Bu kapsamda, Fethiyespor ile Karacabey Belediyesi arasında oynanan maça 50 kişilik bir depremzede grubu stadyuma getirildi

DEPREMZEDE ÇOCUKLARA OYUNCAKLARI ULAŞTIRILIYOR

Cumartesi günü Fethiyespor evinde GMG Kastamonuspor’u konuk etti. İkinci yarının Fethiye’de ki ilk maçında Fethiyespor taraftarları depremzede çocukları unutmadı. Maç öncesinde stadyuma atılan peluş oyuncaklar depremzede çocuklara ulaştırılmak üzere Malatya’ya yola çıktı.

ERMAŞ MUĞLASPOR KENDİ SAHASINDA, YEŞİLÇINARSPOR'U AĞIRLAYACAK

Bölgesel Amatör Lig’de hedefe emin adımlarla ilerleyen Ermaş Muğlaspor, Çarşamba günü saat 14.00’te Atatürk Stadyumu'nda Güreller Lojistik Yeşilçınarspor'u ağırlayacak.

FETHİYE ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ ADIYAMAN’DA

Fethiye Anadolu İmam Hatip Lisesi 09.02.2023 Perşembe günü 18 ton erzak dolu 2 araç ve 8 personel ile Muğla Valiliği AFAD koordinesinde Adıyaman stadyumunda aş evini kurdu. 

CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Fethiye'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 99'inci yılı, Fethiye Şehir Stadyumu'nda gerçekleştirilen törenle kutlandı.

MUĞLASPOR HAZIRLIK MAÇINDAN 3-1 GALİP AYRILDI

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Muğlaspor sezon öncesi hazırlık maçında Kumluca Belediyespor'u 3-1 mağlup etti.

Zemin Orduspor Karşılaşmasına Hazırlanıyor

Fethiyespor, 27 Şubat Pazar günü 13.00’de kendi sahasında Orduspor’u ağırlayacak. Olumsuz saha koşulları sebebiyle önceki iç saha maçını Antalya’da Akdeniz Üniversitesi Futbol Sahası’nda oynayan Fethiyespor, Pazar gününki Orduspor maçını Fethiye İlçe Stadyumu’nda oynayacak.

Ofspor Maçı Antalya’da

3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor’a PFDK tarafından 29 Ocak Pazar günü Fethiye Şehir Stadyumu’nda 1-0 kaybettiği İçel İdmanyurdu maçında çıkan olaylar nedeni ile bir maç seyircisiz oynama cezası verildi. Bu cezadan sonra Fethiyespor bu hafta Pazar günü 13.00’de kendi sahasında oynayacağı Yeşilyurt D.Ç. Ofspor maçına seyircisiz çıkacak.

Ofspor Maçı Seyircisiz

3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor’a PDFK tarafından 29 Ocak Pazar günü Fethiye Şehir Stadyumu’nda 1-0 kaybettiği İçel İdmanyurdu maçında çıkan olaylar nedeni ile bir maç seyircisiz oynama cezası verildi. Bu cezadan sonra Fethiyespor bu hafta Pazar günü 13’te kendi sahasında oynayacağı Yeşilyurt D.Ç. Ofspor maçına seyircisiz çıkacak.

Şimşekler Erokspor’a karşı

3. Lig 3. Grup’ta 18 maçta topladığı 46 puan ile lider durumda olan Fethiyespor yarın saat 13’te Esenler Erokspor ile Esenler Erokspor Stadyumu’nda karşılaşacak. Fethiyespor yarın oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Şimşekler Erokspor’a hazırlanıyor

3. Lig 3. Grup’ta 18 maçta topladığı 46 puan ile lider durumda olan Fethiyespor 23 Ocak Pazar günü saat 13.00’de Esenler Erokspor Stadyumu’nda karşılaşacak. Fethiyespor Pazar günü oynayacağı maçın hazırlıklarına aralıksız devam ediyor.

Apaçiler, her zaman hazır

Yıllardan bu yana iyi günde de kötü günde de Fethiyespor’u iç saha maçlarında yalnız bırakmayan Apaçi grubu Ağrı maçına da hazır.İç saha maçlarında tribünde her zaman yerlerini alan Apaçiler Fethiyespor’u tezahüratları ile hiç yalnız bırakmıyorlar.

Ülkü Ocakları’ndan Ali Kınık konseri

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından ünlü sanatçı Ali Kınık konseri yapılacak.Konser 11 Aralık Saat 20’de Fethiye İlçe Stadyumu karşısında ki eski kapalı spor salonunda yapılacak.