Sunuldu Haberleri

Sunuldu Haberleri

Rus kardeşler, Bodrum’da sergi açtı

Rus ikiz kardeşlerin Valentina ve Helen Chernykh'in “Yansımam” isimli resim sergisi, Muğla’nın Bodrum ilçesinde sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Menteşe Konutlarında mini referandum: Kent Park'a spor salonu

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Menteşe ilçesinde bulunan Karamehmet Mahallesi Menteşe konutlarında yer alan Kent Park'a yapılacak olan tesisin kullanım amacını belirlemek için mahalle sakinlerine bir anket düzenledi. "Birlikte karar veriyoruz" sloganıyla gerçekleştirilen ankette, gençlik merkezi, kreş, market ve spor salonu seçenekleri sunuldu.

Bodrum turizm sezonuna hazırlanıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Bodrum’un en önemli sorunlarından kanalizasyon, atıksu arıtma tesisleri, terfi merkezleri ve istasyonları, içme suyu hatları gibi birçok farklı proje tamamlanarak Bodrum halkının hizmetine sunuldu.

Fethiye ve Bodrum Devlet Hastaneleri Anjiyo cihazına kavuştu

Sağlık Bakanlığı tarafından Muğla’nın Bodrum Devlet Hastanesi ve Fethiye Devlet hastanesine tahsis edilen 2 adet Anjiyografi Cihazlarının kurulumları tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu.

Marmaris’te 18 Mart Çanakkale Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü Etkinlikleri

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri sürüyor. Sahil Güvenlik Botu TCSG 904 18 Mart vesilesi ile ziyarete açıldı, Atatürk anıtına çelenk sunuldu, kültür merkezinde şiirler okundu, tiyatro oyunu sergilendi.

Tarih Tekrar Canlandı

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı 5 asırlık tarihi köy Çomakdağ Kızılağaç Mahallesi’nde 170 yıllık konak, restore edilerek konuk evi olarak misafirlerin hizmetine sunuldu. Aslına uygun olarak restore edilen tarihi konak bir yandan misafirlere hizmet verirken diğer yandan 5 asırlık kültürün yaşatılmasını sağlayacak.

Karaca, Fethiyespor’lu Futbolculara Başarılar Diledi

Muğla’nın Fethiye ilçesi 510. Sokak üzerinde yer alan çeşitli lezzetlerin bir arada sunulduğu ‘Fethiye Sokak Lezzetleri’ açılışına Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca’da katılım sağladı. Karaca, açılışta denk geldiği Fethiyespor futbolcularından Sezer Özmen ile Şahan Akyüz’e sezonun geri kalan maçlarında başarılar diledi.

Ünlü Ressamın Eserleri Yapay Zeka İle Yorumlandı

1922 yılında Ankara’ya gelerek ‘Türkiye ve Kurtuluş Savaşı’na dair gözlemlerini kağıda aktaran ünlü Rus ressam Yevgeni Lanseray tarafından çizilen resimler yıllar sonra yapay zeka tarafından tekrar yorumlanarak Marmaris’te sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

2023 yılında Muğla'da nüfusun 10 katı sağlık hizmeti sunuldu

Muğla İl Sağlık Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre geçtiğimiz yıl 112 ambulansı ile 118 bin 971 hastaya müdahale ederek acil sağlık hizmeti verildiği belirtildi.

İçmeler’de 2 Yeni Köprü Kullanıma Sunuldu

Vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla yenilenen köprülere bir yenisi daha eklendi. İçmeler Mahallesi sınırlarında yer alan dere üzerine 2 yeni köprü konumlandırıldı.

Bu etkinliğin geliri sivil toplum kuruluşlarına aktarılacak

Marmaris Belediyesi yeni yıl nedeniyle sivil toplum kuruluşlarına ücretsiz stant tahsis etti. Geliri tamamen STK’lara kalacak stantlarda yılbaşına yönelik hediyelik eşyalar satışa sunuldu.

Akçova mahallesinde 15 km yol açımı yapıldı

Menteşe Belediyesi tarafından yapılan yol çalışmaları kapsamında kırsaldan kente yollar güvenli ve modern bir görünüme kavuştu. 2023 yılında 53 bin 500 metrekare kilit parke taşı kaplama, 82 bin 426 metrekare beton yol kaplama, 20,5 kilometre yol açımı ve 700 kilometre yol tesviye çalışması yapılarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

‘Kıyıkışlacık Iasos Ziyaretçi Karşılama Merkezi Projesi’ Onay İçin Kurula Sunuldu

Milas'ın Kıyıkışlacık Mahallesi'nde oluşturulacak Iasos Ziyaretçi Karşılama Merkezi Projesi’nin tamamlanmasıyla birlikte bölge turizmine canlılık gelecek.

Cumhuriyetin 100.yılında Atatürk büstüne çelenk sunuldu

Muğla’nın Marmaris ilçesinde cumhuriyetin 100’üncü yıldönümü dolasıyla çelenk sunma töreni düzenlendi. Marmaris Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı ve Marmaris Belediyesi Atatürk büstüne çelenk sundu.

62 Bin 63 Evcil Hayvana Mikroçip Takıldı

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü nedeniyle Muğla Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Muğla’da sahipli ve sahipsiz, evcil ve doğal hayat canlılarının tümüne bakım, koruma ve sağlık hizmeti sunulduğu belirtildi.

'Engelsİzciler' projesi hayata geçirildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, ailelerin engelli çocuklarını bırakabilecekleri huzurlu, güvenli ve keyifli bir ortamın sunulduğu Kısa Mola merkezleri ile sosyal projelere devam ediyor.

11 Ressam adayının 70 çalışması, sanatseverlerin beğenisine sunuldu

Marmaris Belediyesi ve Marmaris Filarmoni Derneği işbirliğiyle açılan Resim Defteri adlı sergide, 11 Ressam adayının 70 çalışması, sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Mandalina semt pazarındaki tezgahlarda yerini aldı

Muğla'da mevsimin ilk mandalinası pazar tezgahlarında yerini alırken, Perşembe pazarında mandalinanın kilosu 40 TL'den satışa sunuldu.

Orman şehitleri adına hayrat çeşmesi yapıldı

2021 yılında meydana gelen orman yangınlarında hayatlarını kaybeden Görkem Hasdemir ve Şahin Akdemir’in hatırasını yaşatmak için Marmaris Belediyesi tarafından orman şehitleri çeşmesi yaptırıldı. Çeşme 29 Temmuz’da başlayan yangının yıldönümünde orman şehitlerinin yakınlarının da katılımıyla hizmete sunuldu.

Yeni nesil su sebilleri vatandaşların hizmetine sunuldu

Bodrum Belediyesi tarafından ilçede bulunan parklara yeni nesil su sebilleri konuluyor.

MAKAM ARAÇLARI YAŞLILARIN HİZMETİNE SUNULDU

Yaşlılara Saygı Haftası'nda Marmaris Belediyesi’nin makam ve müdürlük araçları yaşlılara tahsis edildi. Perşembe pazarında alışveriş yapan yaşlılar makam araçlarıyla evlerine taşındı.

FETHİYE BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU BÜYÜTÜYOR

Fethiye Belediyesi araç filosunu büyütüyor. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca döneminde toplam 54 yeni araç alınarak hizmete sunuldu. Karaca, sadece araç alımları ile 28 milyon 367 bin TL Fethiye Belediyesi’nin kâr ettiğini açıkladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Fethiye Belediyesi’ne bir otobüs hibe edildi.

SATIŞLAR DEVAM EDİYOR BÜYÜK İKRAMİYE 200 MİLYON TL

Milli Piyango Yılbaşı özel çekiliş biletlerinin satışı Fethiye’de devam ediyor. Bu yıl tam 200TL, yarım 100TL ve çeyrek bilet ise 50 TL olarak satışa sunuldu.

SAVAŞTAN BARIŞA 500. YIL SANAT ETKİNLİKLERİ MARMARİS'TE BAŞLADI

Rodos'un Fethi'nin 500. yıldönümü dolayısı ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğretim Üyesi Ömür Koç tarafından Marmaris Armutalan Kültür Merkezi'nde açılan “Kanuni Sultan Süleyman Marmaris'te” Kişisel Minyatür Sergisi açılışa katılan davetlilerin beğenisine sunuldu.

Köyceğizli öğrenciler “Tinga ve Dedektifler” oyununu izledi

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Muğla Valiliği himayelerinde gerçekleşen ' Tinga ve Dedektifler' çocuk oyunu Köyceğiz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Konferans Salonunda gösterime sunuldu.

Köyceğiz’de yenilenen nikah salonu hizmete girdi

Muğla'nın Köyceğiz ilçesi Müftülük binasında bulunan nikah salonu yenilenerek hizmete sunuldu. Yeni dizayn edilen Köyceğiz Müftülüğü Nikah Salonu'nda ilk olarak Tuba Meray ve Akif Uysal çiftinin nikahları Köyceğiz Müftüsü Ahmet Karagöz tarafından kıyıldı.

Marmaris’te 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı çelenk sunma töreni yapıldı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.

Milas Ovakışlacık Okulu kütüphanesi törenle açıldı

Muğla'nın Milas ilçesinde Ovakışlacık İlk/Ortaokulu bünyesinde oluşturulan kütüphane düzenlenen tören ile açılarak öğretmen ve öğrencilerin hizmetine sunuldu.

Bodrum ve Yunan adalarını resmetti

Ressam Serpi Koca’nın “İki Kıyı Bir Deniz” isimli ilk sergisi, Muğla’nın Bodrum ilçesinde sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Ortaca’da ’Avukatlar Günü’ dolayısıyla tören düzenlendi

Muğla'nın Ortaca ilçesinde 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla düzenlenen törende Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.