Şüpheli Şahıs Hakkında Adli Işlem Haberleri

Şüpheli Şahıs Hakkında Adli Işlem Haberleri

Ortaca’da Kaçak Sigara Operasyonu

Muğla’nın Ortaca ilçesinde polisin yaptığı operasyonda çeşitli markalarda çok sayıda kaçak sigara ele geçirildi.

Jandarmadan 5 ilçede uyuşturucu operasyonu

Uyuşturucu ve uyarıcı madde ile mücadele çerçevesinde Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu madde tacirlerinin tespiti ve yakalanması amacıyla Bodrum, Milas, Marmaris, Fethiye, Seydikemer ilçelerinde gerçekleştirilen 16 operasyonda 17 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Jandarmadan 6 ilçede uyuşturucu operasyonu

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu madde ile mücadele çerçevesinde uyuşturucu tacirlerinin tespiti ve yakalanması amacıyla Menteşe, Bodrum, Yatağan, Köyceğiz, Fethiye ve Seydikemer İlçelerinde bir hafta içinde gerçekleştirilen 26 operasyonda 30 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Milas Narkotikten operasyon

Milas'a E.Ö isimli şahsın yüklü miktarda uyuşturucu madde taşıyacağı bilgisi üzerine, şahsın kullanmış olduğu araç takibe alınarak Milas girişinde durduruldu. Araç içerisindeki şahıslar ve araç üzerinde yapılan aramalarda 28,83 gr metamfetamin, 0.24 gr metamfetamin, 1 adet hassas terazi ve 1 adet tabanca ele geçirildi. E.Ö. ,M.S. ve B.B.B. isimli üç şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.