Tablo Haberleri

Tablo Haberleri

Marmaris'te 'Bahar Çiçekleri' adlı sergi açıldı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Bahar Çiçekleri adlı karma sergi sanatseverlerle buluştu.

'Sakin kent'te tablo gibi gün batımı

Muğla'nın iki 'sakin kentinden' birisi olan Gökova Körfezi'nin uç noktasındaki Ula'nın turistik mahallesi Akyaka'da güneşin batışı gökyüzünde ve deniz yüzeyinde tablo gibi görüntüye sahne oldu.

Emekli ve memur zammında tablo geldi

Milyonlarca memur ve emeklinin alacağı rakamlar netleşmeye devam ediyor. İşte açıklanan son enflasyon verisi ve demeçler sonrası ortaya çıkan yeni zam miktarı.

Elektrikte Temmuz tarifesi belli oldu

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), faaliyet bazlı, nihai ve yeşil tarife tablolarını yayımladı.

Sosyal Hizmet Atölyelerinde Kadınlar Üretiyor, Büyükşehir Destekliyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmet Kadın Atölyelerinin yıl boyunca ürettiği el işi ürünler, resim tabloları Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün katıldığı sergiyle Menteşe Kent Meydanı’nda vatandaşlarla buluştu.

SEYDİKEMERLİ RESSAMIN YANAN ORMANLARI RESMETTİĞİ TABLOLAR BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Seydikemer Kaymakamlığı, Seydikemer Orman İşletme Müdürlüğü ve Seydikemer Belediyesi, 21-26 Mart Orman Haftası ve 21 Mart Dünya Ormancılık Günü dolayısıyla, orman yangınlarına farkındalık oluşturması amacıyla “Ali Rıza Başarır Resim Sergisi” düzenledi. Ressam ve Heykeltraş Ali Rıza Başarır’ın gelirini depremzedelere bağışladığı birbirinden güzel resimler büyük beğeni topladı.

ÇİZDİĞİ RESİMLERDEN ELDE EDECEĞİ GELİRİ DEPREMZEDELER İÇİN BAĞIŞLAYACAK

Seydikemer’in ünlü ressam ve heykeltraşı Ali Rıza Başarır, Cumhuriyet tarihinin en büyük orman yangınlarını resmettiği tabloları satışa çıkardı. Başarır, resimlerden elde edeceği geliri, “asrın felaketi” olarak nitelendirilen depremden etkilenen depremzedeler için bağışlayacak.

Önder, “Türkiye’deki ekonomi çok acı bir tablo”

Faizler ve artan döviz kurları nedeni ile Türkiye Ve Uluslararası piyasalarda yatırımcı ve ekonomist Yunus Önder FRT TV mikrofonlarına açıklamalarda bulundu. Ekonomide Türkiye tablosunun çok acı bir durumda olduğuna değinen Türkiye Ve Uluslararası piyasalarda yatırımcı ve ekonomist Yunus Önder, “Bu CDS demek sizin ülkenizin dünya literatüründe risk puanıdır. Bugün bizim bütün dünya da 251 puan üzeri olan ülkeler yatırım yapılamaz seviyesinde ki ülkelerdir. Ne acıdır ki bugün Türkiye Cumhuriyeti devletinin uluslararası camiada ki risk puanı olan CDS’i 441’dir. Tablo bu kadar acıdır” dedi.

İllere göre haftalık vaka sayısı açıklandı!

İllere göre 100 bin nüfusa denk gelen haftalık vaka sayısı açıklandı. Bir önceki haftaya göre; vaka sayısı en çok artan il Bursa oldu.

Yangının acı tablosu Marmaris’te havadan görüntülendi

Mavi ve yeşilin buluştuğu Marmaris'te meydan gelen yangın sonrası ilçenin cennet köşelerinden geriye kalan izler havadan görüntülendi.

Acı tablo havadan görüntülendi, her yeri kaplayan dumanlar yürekleri dağlıyor

MUĞLA(İHA) – Muğla'nın Marmaris ilçesinde devam eden orman yangınlarına ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi sürerken, alevler içinde kalan orman drone ile havadan görüntülendi.

Koronavirüs risk haritası değişti!

Koronavirüs risk haritası ve renk kodu tablolarında 8 il için son dakika açıklaması yapıldı. Sağlık Bakanlığı, Türkiye'de haftalık vaka sayılarını açıkladı İstanbul'un da aralarında bulunduğu 8 şehirde önümüzdeki hafta itibarıyla yeni kısıtlama ve yasakların gelme ihtimali belirdi

Baharın müjdecisi ilk cemre havaya düştü

Bahar ayının müjdecisi olan ilk cemre havaya düştü. Tablo gibi görüntüler oluşan Bodrum'da ise kırlarda papatyalar açtı, çocuklar çiçek topladı.

Başkan Tokat’a anlamlı hediye

Milas Belediyesi Engelsiz Edebiyat Projesi kapsamında “Yaşam Kulübesi” adlı kısa filmde oynamak için Milas ‘a gelen oyuncular, Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat'ı ziyaret ettiler.

Girgin: Enerjide Soygun Var!

Dün (10 Aralık) TBMM’de Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın 2021 Bütçeleri görüşüldü. CHP Grubu adına konuşan, Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi ve Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, kullandığı tablolar ile enerjide dağıtım politikaları ve Yekdem adlı teşvik programı üzerinden hükümeti eleştirdi. Girgin “haramilerin iktidarı halka 41 milyar TL, bir avuç şirkete 58 milyar TL verdi” dedi. 

187 can kaybı, 32 bin 381 yeni vaka

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca corona virüs tablosunu açıkladı.Türkiye Günlük Covid-19 Tablosu, "covid19.saglik.gov.tr" adresinden paylaşıldı.

Milas’ta ortaya çıkan tablo korkutuyor

Milas ilçesindeki koronavirüs vaka haritasında aşırı yoğunluk yaşanıyor. 6 günde Milas’ın koronavirüs haritasında kırmızı renk yoğunluğu iki katını geçti.

Adaylar projeleriyle yarışacak

Vatan Partisi Belediye Başkanı adayı Selçuk Selvi ve İlçe Yöneticileri, CHP Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı seçim ofisinde ziyaret ederek başarılar dilediler. Yaklaşan yerel seçim için gerek siyasi parti yöneticileri, gerekse adayların gerilimden uzak, birbirine karşı dostane tavırları “İşte Fethiye’nin yıllardır özlemini çektiği tablo bu” dedirtiyor

Dev Miyomlardan kapalı yöntemle kurtulmak mümkün

Şiddetli ağrı, adet düzensizlikleri, sık idrara çıkma gibi belirtilerle kendini gösterebilen rahim içi miyomlar, kısırlıktan rahmin alınmasına kadar gidebilen tablolara neden olabilmektedir. Cerrahi dışında kesin tedavisi olmayan miyomlar son yıllarda laparoskopik myomektomi (kapalı miyom alınması ameliyatı) veya laparoskopik histerektomi yöntemi (kapalı rahim alınması ameliyatı) ile alınmakta, hasta bu sayede şikayetlerinden kurtulup kısa sürede normal yaşantısına dönebilmektedir.

ERİŞ “İÇERDE KAYBETME TAHAMMÜLÜMÜZ YOK”

Cumartesi günü Zonguldak Kömürspor’u ağırlayacak olan Fethiyespor; galibiyetle kötü gidişata son vermek amacında. Fethiyespor Teknik Direktörü Levent Eriş; basın mensuplarına Fethiyespor’un son durumunu değerlendirdi. “Biz bu takıma işler iyi gitmediği için son 4 haftada dahil olduk” diyerek söze başlayan Eriş “Devre arası yaklaşık 11 oyuncu ile yollarımızı ayırdık. Onların kötülüğünden değildi belki ama iyiliğinden de değildi. Tablo son derece istenmeyen bir tabloydu. O yüzden devre arası bazı oyuncularımızla yollarımızı ayırırken takımımıza da bazı takviyeler yaptık. Bu takviyeler takımımıza katkı sağlayacak takviyeler olmaktadır” dedi…

Geleneksel Kermes Festival Havasında Gerçekleşti

Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Mesleki Eğitim Merkezi Okulu tarafından okul bahçesinde kermes düzenlendi. Geleneksel kermeste bu sene farklı olarak resimler, yağlı boya tabloları ile seramikten ve ahşaptan yapılan çeşitli süs eşyaları da satışa sunuldu. Geleneksel kermes adeta bir festival havasında geçti…