Takım, Haberleri

Takım, Haberleri

Menteşe Ege Yıldızları, Türkiye şampiyonluğu için ter dökecek

Muğla’nın Kızları Hokey takımı Ege yıldızları 17-21 Nisan tarihleri arasında Alanya’da Türkiye Süper Lig Şampiyonası için sahaya çıkacak.

Çağdaş Bodrumspor maça sıkı hazırlanıyor

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Çağdaş Bodrum Spor, ligin ikinci yarısındaki zorlu mücadelelerine hız kesmeden devam ediyor. 24. hafta karşılaşmaları kapsamında, evinde Pınar Karşıyaka ile karşı karşıya gelecek olan takım, taraftarlarına unutulmaz bir müsabaka izletmeye hazırlanıyor.

İsmet Taşdemir: "Elimizden gelenin en iyisini yapıp bu maçı kayıpsız atlatmak istiyoruz"

Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Boluspor ile zor bir maç oynayacaklarını söyleyerek, "Elimizden gelenin en iyisini yapıp bu maçı kayıpsız atlatmak istiyoruz" dedi.

İsmet Taşdemir: "Herkesin olmak istediği yerdeyiz"

Trendyol 1. Lig'in 23. haftasında Altay ile karşılaşacak Bodrum FK hazırlıklarını sürdürüyor.

İsmet Taşdemir: "Play-off’taki yerimizi sağlamlaştırmanın derdindeyiz"

Trendyol 1. Lig'in 22. haftasında Sakaryaspor'u ağırlayacak Bodrum Futbol Kulübü'nde teknik direktör İsmet Taşdemir, "Play-off’taki yerimizi sağlamlaştırmanın derdindeyiz. En kötü ihtimalle geçen sene yaşadığımız o coşkuyu tekrar yaşamak istiyoruz" dedi.

Okul sporları voleybol yıldızlar grup birinciliği Muğla'da başladı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün organizasyonunda Okul sporları Voleybol Yıldız Erkekler ve Kızlar Grup Birinciliği Müsabakaları Muğla’da başladı.

Muğla'dan Milli Takım'a 5 oyuncu seçildi

Son yıllarda elde ettiği başarılarla adından sıkça söz ettiren, Ege Yıldızları Spor Kulübü kadın hokey takımı, Türkiye Hokey Başkanlığının son açıkladığı kadın hokey milli takım kadrosu ile Türkiye Kadın Hokey A Milli Takımımım yüzde 25’ini oluşturdu.

Voleybol takımı Ege ikincisi oldu

Cumhuriyetimizin 100. Yıl Kutlamaları kamu kurum ve kuruluşların katılımıyla gerçekleştirilen voleybol turnuvasında Voleybol Takımı Muğla il birincisi olarak Denizli’ de düzenlenen bölge şampiyonasına katıldı.

Bodrum FK Lige Yükselişle Başladı

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Bodrum FK, geride kalan 5 haftada yalnızca 1 mağlubiyet yüzü gördü. Oynanan 5 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan yeşil beyazlılar, 7 gol atarken kalesinde 1 gol gördü.

Milasspor’da Görev Dağılımı Yapıldı

Süper Amatör Lig’de yer alan Milas Belediyesi Beçin Gençlik Spor’un ismi 29 Temmuz 2023 tarihinde gerçekleştirilen Genel Kurul sonucunda Milas Belediyesi Milas Spor olarak değişti.

Hokey Kursları Başladı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Menteşe Spor Salonu’nda gençler için hokey kurslarının başladığını bildirdi.

Lider takım, seyircisi ile İzmirli rakibini ağırlayacak

Özgür Adıgüzel Misli.Com Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele veren Bodrum’un takımı Çağdaş Bodrum Spor, 24. Hafta mücadelesinde Bornova Belediyesi Karşıyaka ile kendi evinde, seyircisinin desteğiyle oynayacak.

GENÇ OYUNCULAR MİLLİ TAKIM YOLUNDA

TFF Genç Milli Takım Seçmelerinde Muğla ilinde yapılan seçmelerde Fethiyespor U14 Takımından Ali Eren Yeşilkaya, Yunus Selen, Yiğitcan Yörükoğlu 2.tura atlayarak son seçmelere seçildiler.

Muğlalı okçular Türkiye’nin gururu oldu

Almanya'nın Münih kentinde gerçekleşen Avrupa Okçuluk Şampiyonası'nda A Milli Takımlar düzeyinde aralarında Muğla Büyükşehir Belediyesi sporcusu Emircan Haney'in de yer aldığı Türkiye A Milli Erkek Takımı, Hollanda'yı 238-230 yenerek Avrupa Şampiyonu oldu. Yine aralarında Büyükşehir sporcusu Emircan'ın da yer aldığı karışık Milli Takım, Belçika'yı 156-155 yenerek Avrupa üçüncüsü oldu ve bronz madalya kazandı.

Fethiyespor iki hafta kendi evinde

3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden lider Fethiyespor, 14.hafta maçında 28 Kasım Pazar günü kendi sahasında 9. Sırada bulunan Ağrı 1970 Spor ile karşılaşacak. Ardından 15. hafta maçında da kendi evinde oynayacak olan Fethiyespor Karşıyaka ile karşılaşacak.

Fethiye Belediyespor, Deplasmanda Mağlup Oldu; 83-74

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Fethiye Belediyespor, 6. haftası açılış maçında ligde namağlup durumda olan Samsunspor’a konuk oldu. Ev sahibi takım, baştan sona üstün oynadığı karşılaşmayı 83-74 galibiyetle tamamladı.

Fethiyespor 29 gol ile en golcü kulüpler arasında

TFF 3. Lig 3. Grup'ta lider olan Fethiyespor, 9 maçta attığı 29 golle Türkiye'de profesyonel liglerdeki 132 takım arasında en golcü takımlar arasına girdi.

Kadın Voleybol takımı ikinci lige hazır

Türkiye Kadınlar İkinci Voleybol Ligi'nde mücadele edecek olan Marmaris Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı çalışmalarını sürdürüyor. Kulübün altyapısında yetişen ve transfer edilen voleybolculardan oluşan takım, ilk maçını Denizli Büyükşehir Belediye Spor'la yapacak.

Başkan Otgöz’den Milli Takıma Destek

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın (EURO 2020) açılış maçında bu akşam İtalya ile karşı karşıya gelecek A Milli Futbol Takımımıza başarılar dileyerek; “Bizim çocuklar bu işi bu sefer başaracaklar. 84 milyon Türkiye olarak A Milli Futbol Takımımızın arkasındayız” dedi.

Fethiye’nin tatlı rüyası sona erdi

ING Basketbol Süper Ligi'nde kümede kalma mücadelesini son haftaya taşıyan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, ligin son maçında deplasmanda HDI Sigorta Afyon Belediyespor’u 83 – 93 yenmesine rağmen, Aliağa Petkim'in de deplasmanda Bahçeşehir’i son çeyrekteki müthiş performansıyla yenmesi üzerine Türkiye Basketbol Ligi’ne düşen ikinci takım oldu. ING Basketbol Süper Ligi'nden haftalar önce düşen ilk takım, arkasında Tarım ve Orman Bakanlığı’nın desteği bulunan Ankara ekibi Ormanspor olmuştu. 

Petkim mağlup, iş son haftaya kaldı

ING Basketbol Süper Ligi'nde kümede kalma mücadelesinde Lokman Hekim Fethiye Belediyespor'un rakibi Aliağa Petkim, erteleme maçında Darüşşafaka'ya İstanbul'da 99 - 78 yenildi. Petkim böylece 29. maçında 20. yenilgisini almış oldu. Ligden düşecek son takım, son hafta, son maçta belli olacak.

Muğla Kapalı Yüzme Havuzunda Milli Takım Seçmeleri yapıldı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde Türkiye Yüzme Federasyonu Muğla İl Temsilciliği tarafından yapılan 11-12 yaş Milli Takım Seçmesi Yüzme Yarışları yapıldı. Muğla’yı temsil edecek olan 7 sporcu Milli Takım seçmelerine gitmeye hak kazandı.