Toprağa Verildi Haberleri

Toprağa Verildi Haberleri

Belediye İşçisi Gözyaşları İçinde Toprağa Verildi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde sobayı tutuşturmak için tiner dökerken yaşanan patlamada ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden belediye işçisi düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi.

Fethiye’de Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Arda Apaydın Toprağa Verildi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Çiftlik Mahallesi’nde dün 20.30 sularında meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 20 yaşındaki genç motosiklet sürücüsü Arda Apaydın, gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı.

Ortaca Belediyesi'nin eski başkanı Karaçelik, toprağa verildi

Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Muğla’nın Ortaca ilçesinde Basının Kurucusu, eski Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik toprağa verildi.

Üniversiteli genç kız gözyaşları içerinde toprağa verildi

Aydın’ın Efeler ilçesinde kullandığı motorlu bisiklete minibüsün çarpması sonucu hayatını kaybeden genç kız memleketi Muğla'nın Datça ilçesinde gözyaşları içerisinde toprağa verildi.

Yunus Çardak'ın cenazesi Seydikemer'de toprağa verildi

Fethiye’de kavga ettiği 19 yaşındaki Yunus Çardak’ı bıçaklayarak öldüren H.A tutuklandı.

Emekli Kurmay Albay son yolculuğuna askeri törenle uğurlandı

Yaklaşık 15 yıldan bu yana Muğla’nın Fethiye ilçesinde yaşayan Emekli Kurmay Albay Malik Salkur 80 yaşında vefat etti. Salkur’un cenazesi Fethiye Merkez Yeni Camiinde kılınan cenaze namazının ardından askeri törenle Üzümlü Mahallesi Mezarlığında dualarla toprağa verildi.

"Maseratili Polis" toprağa verildi, cenazede gazeteciye saldırı

Muğla'nın Ortaca ilçesinde bir araç içerisinde cesedi bulunan ve bir süre önce İzmir-İstanbul otoyolunda avukatla kavgasının ardından kamuoyunda "Maseratili Polis" olarak tanınan Hüseyin Tayfun Üçgül'ün cenazesi toprağa verildi.

Anne ve oğlu toprağa verildi

Milas’ın Çomakdağ Kızılağaç Mahallesi’nde bir ikamette yangın çıkmış, yangında evde bulunan 53 yaşındaki Nurten Dağdelen ile 16 yaşındaki oğlu Hüseyin Dağdelen yaşamını yitirmişti.

Kore Gazisi Yıldız toprağa verildi

Muğla’nın Milas ilçesinde ikamet eden ve yaşlılığa bağlı sağlık sorunları nedeniyle yaşamını yitiren Kore Gazisi Ahmet Yıldız düzenlenen törenle toprağa verildi.

Aile içi kavgada ölen anne ve oğlu toprağa verildi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir şahsın mal paylaşımı yüzünden çıkan kavgada silahla vurarak öldürdüğü annesi ve kardeşi son yolcuğuna uğurlandı. Olayın ardından intihar eden şahsın cenazesi ise yarın toprağa verilecek.

DEPREMDE ÖLEN MUĞLALI ÖĞRETMEN VE AİLESİ TOPRAĞA VERİLDİ

Adıyaman'da depremde enkaz altında kalıp yaşamını yitiren öğretmen Damla Çin Yörü ile eşi İsmail Yörü, çocukları Tarık (3) ve Asya (1), memleketleri Yatağan'da toprağa verildi

FETHİYE ESKİ MÜFTÜSÜ BİLGİLİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI 

Kahramanmaraş merkezli depremlerde yaşamını yitiren Hatay İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili'nin cenazesi, memleketi Kütahya'nın Gediz ilçesinde toprağa verildi. 

DEPREMDE HAYATINI KAYBEDEN POLİS MEMURU ANNE VE İKİ KIZI MARMARİS'TE TOPRAĞA VERİLDİ 

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve toplamda 10 ili etkileyerek tüm ülkeyi yasa boğan depremlerde Hatay'da hayatını kaybeden polis memuru Emine Çankır ve iki kızı Marmaris'te toprağa verildi. 

DEPREMDE GÖÇÜK ALTINDA KALAN BAŞÇAVUŞ VE KIZI TOPRAĞA VERİLDİ

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen, 10 ilde can ve mal kaybına neden olan 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremde görev yaptığı Hatay'da göçük altında kalan Muğlalı Jandarma Astsubay Başçavuş Mehmet Dağdelen ve kızı 21 yaşındaki Melisa Dağdelen Muğla'nın Menteşe ilçesi Kafaca Mahallesinde toprağa verildi.

DEPREME ADIYAMAN'DA YAKALANAN REHBER MARMARİS'TE TOPRAĞA VERİLDİ

Kahramanmaraş depremlerinde kaldığı otelin enkazından çıkarılarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden rehber Muğla'nın Marmaris ilçesinde toprağa verildi.

ÜNLÜ OYUNCU PAKİZE SUDA MUĞLA'DA TOPRAĞA VERİLDİ

Tedavi gördüğü Fethiye'de hayatını kaybeden ünlü oyuncu ve yazar Pakize Suda, Muğla'nın Menteşe ilçesinde kılınan cenaze namazının ardından şehir yeni mezarlığına defnedildi.

SALİH TAŞÇI, DUALARLA TOPRAĞA VERİLDİ

Turizmci Salih Taşçı’nın cenazesi bugün Kocatepe Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Hallaç Mezarlığında dualarla toprağa verildi. 

KAÇAK İÇKİDEN ÖLEN TUMANBAY SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Muğla'nın Bodrum ilçesinde kaçak içkiden hayatını kaybeden bir kişi toprağa verildi.

YARIŞTA YAŞAMINI YİTİREN DOKTOR TOPRAĞA VERİLDİ

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yelken yarışlarında fenalaşarak yaşamını yitiren 49 yaşındaki Dr. Nihan Eren, son yolculuğuna uğurlandı. Eren'in ilk belirlemelere göre beyin kanamasından öldüğü tespit edildi.

DEDEOĞLU, DUALARLA TOPRAĞA VERİLDİ

Muğla 20.Dönem milletvekili eğitimci Mustafa Dedeoğlu yakalandığı rahatsızlık sonucu Antalya'da kaldırıldığı hastanede 71 yaşında vefat etmişti. Mustafa Dedeoğlu bugün yeni camide kılınan cenaze namazının ardından Fethiye şehir mezarlığında dualarla toprağa verildi.

Paraşüt kazasında hayatını kaybeden emekli asker Milas’ta toprağa verildi

Batman'da paraşütle atladıktan kısa bir süre sonra paraşütü yere çakılan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden emekli astsubay paraşütçü Ali Özkan, Milas'ta toprağa verildi.

Milas Veteriner Fakültesi öğrencisi kalbine yenik düştü

Seminere katılmak için gittiği İstanbul'da geçirdiği kalp rahatsızlığı sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Milas Veteriner Fakültesi son sınıf öğrencisi 22 yaşındaki Emre Yıldırımhan dualar ve gözyaşları arasında toprağa verildi.

Küçük Enes Sevenlerini Üzdü

Bayram tatili için ailesi ile birlikte Fethiye’ye gelirken, Manisa’nın Akşehir ilçesinde annesi Ülkü Günlü’nün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kazada ağır yaralanan 13 yaşındaki Bayram Enes Günlü hayatını kaybetti. Günlü’nün cenazesi sevenlerinin göz yaşları eşliğinde Bozyer Mahallesinin Karamersin Hamza mezarlığına toprağa verildi.

Foseptik çukurunda hayatını kaybeden ikisi kardeş, 4 kişi toprağa verildi

Muğla'nın Menteşe ilçesi Kafaca Mahallesi'nde hayvan foseptik çukurunda oluşan gazdan zehirlenerek hayatını kaybeden İlkay Altındal ve Tuncay Altındal kardeşler ile Taner Karaçin ve Kenan Can gözyaşları arasında toprağa verildi.

DEDE VE TORUNU YAN YANA TOPRAĞA VERİLDİ

Fethiye'de geçtiğimiz günlerde yağmur suyu dolu havuzda düşerek boğulan 3 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetmişti. İlhan'ın dedesi Ömür İlhan da acı haberi alınca, kalp krizi geçirip vefat etti.

Köpeklerin saldırısına uğramıştı, gözyaşları içinde toprağa verildi

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nde eğitim-öğretim gören Milaslı Rabia Kallı, arkadaşı Hilal Topçu ile birlikte yurda doğru yürürken bir anda sokak köpeklerinin havlayarak üzerlerine gelmesi le birlikte korkup yola fırlamış ve yoldan geçen otomobilin altında kalmıştı.

Almanya’da yangında ölen anne ve 3 çocuğu gözyaşlarıyla toprağa verildi

Almanya'da çıkan yangında yaşamını yitiren anne ve 3 çocuğu, Muğla'nın Bodrum ilçesinde toprağa verildi. Cenaze töreninde Ebru Turan Sollwedel'in annesi ve yakınlarının ağıtları yürekleri dağladı.

Sanatçı dostları Akrep Nalan’ı yalnız bıraktı

Muğla'da yaşamını yitiren ünlü sanatçı Akrep Nalan uzun yıllar yaşadığı Bodrum ilçesinde toprağa verildi. Törene sanat dünyasından katılımının az olduğu görüldü.

Koyuncu Ailesi’nin Acı Günü

OSCAR Renta-Car Sahibi Osman Koyuncu’Nun babası Hüseyin Koyuncu hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Hüseyin Koyuncu Eldirek Mezarlığı’nda toprağa verildi.

İş kazasında yaşamını yitiren ormancı toprağa verildi

Dalaman Orman İşletme Müdürlüğü Ortaca Orman İşletme Şefliğinde görevli iken Çaylı mahallesi bölgesinde geçirdiği iş kazası sonucu hayatını kaybeden orman işçisi Hayati Ercedoğan Köyceğiz Zeytinalanı Mahallesinde toprağa verildi.