Trabzon Haberleri

Trabzon Haberleri

Hokey ’de Muğla’dan iki takımı Süper Lig'de karşı karşıya geldi

Muğla’dan iki hokey takımı Trabzon’da oynanan Süper Lig karşılaşmasında eşleşti.

Nurettin sahalara geri döndü

Fethiyespor’un golcüsü Nurettin Çakır uzun zaman sonra 1461 Trabzon maçında sahalara geri döndü.

Teknik Direktör Altın, karşılaşmayı değerlendirdi

Fethiyespor Teknik direktörü Erhan Altın, 1461 Trabzon FK karşısında alınan 1-0'lık galibiyeti değerlendirdi.

Yerleşik Yabancılardan Apaçi Kostümlü Destek 

Fethiyespor, ligin 37.haftasında evinde 1461 Trabzon FK’yı ağırladığı karşılaşmada yerleşik yabancılar apaçi kostümleriyle gelerek Fethiyespor’a destek verdiler. 

Fethiyespor – 1461 Trabzon FK maçı hakem kadrosu belli oldu

Fethiyespor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup 37. haftada 16 Mayıs Salı günü 15.00’de evinde 1461 Trabzon FK ile mücadele edecek.

Fethiyespor'un konuğu 1461 Trabzon FK

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, yarın saat 15.00'de Fethiye Şehir Stadı'nda 1461 Trabzon FK ile karşılaşacak.

Fethiyespor, son maçına çıkıyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2.Lig Kırmızı Grup 37.Hafta karşılaşmasında Fethiyespor, sahasında 1461 Trabzon FK ile karşılaşacak.

Fethiyespor, taraftarıyla vedalaşıyor

Fethiyespor, ligin son maçında TFF 2.Lig Kırmızı Grup 37.Hafta mücadelesinde 16 Mayıs Salı günü 15.00’de evinde 1461 Trabzon FK'yı konuk ederek sahasında taraftarıyla vedalaşacak. 

Fethiyespor, son maçını evinde oynayacak

Fethiyespor, ligin son maçında TFF 2.Lig Kırmızı Grup 37.Hafta mücadelesinde evinde 1461 Trabzon FK’yı konuk ederek sahasında taraftarıyla vedalaşacak.

Fethiyespor’un kalan maçları

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor; Pazarspor, Kırıklarelispor ve 1461 Trabzon FK karşılaşmalarının ardından ligi, düşme riski olmadan bitirecek.

7.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM 10 KENTİ VURDU

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Gaziantep, Sivas, Hatay, Şanlıurfa, Mersin, Samsun, Trabzon başta olmak üzere birçok kentte hissedildi. Çok sayıda ölü ve yaralı var. En büyüğü 6.6 olmak üzere 66 artçı deprem meydan geldi.

FETHİYESPOR, TRABZON’DAN PUAN ÇIKARAMADI

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, 1461 Trabzon FK’nın konuğu oldu. Lacivert beyazlılar deplasmanda oynadığı karşılaşmanın ilk yarısında, 1461 Trabzon FK oyuncusu Kerem Baykuş’un dk. 11’de attığı golle 1-0 geriden geldi. İlk yarının 29’uncu dakikasında 1461 Trabzon FK oyuncusu Kerem Baykuş’un attığı diğer golle Fethiyespor maçı mağlup bitirdi.

TRABZON HAZIRLIKLARI BAŞLADI

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, Teknik Direktör Erhan Altın önderliğinde 1461 Trabzon FK karşılaşması hazırlıklarına başladı.

HASAN VEZİR: "GÜNÜMÜZ FUTBOLUNDAN KEYİF ALMIYORUM"

80'li yıllarda Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor, Çaykur Rizespor formalarını giyen Hasan Vezir, kendi dönemindeki futbol ile günümüz futbolu arasında kıyaslama yaptı. Kendi dönemindeki futbolcuların severek oynadığını dile getiren Vezir, Şimdi tam tersi. Ben oynarken keyif aldıklarına da inanmıyorum. İzleyen de bu sefer onlara uyuyor, onlar da keyif almıyorlar şeklinde konuştu.

İbrahim Yattara, Muğla Süper Amatör Lig takımı Ortaköyspor ile sözleşme imzaladı

Trabzonspor'un unutulmaz yıldızı İbrahim Yattara, Muğla Süper Amatör Lig'in yeni ekibi Ortaköyspor ile resmi olarak sözleşme imzaladı.

YATTARA, ORTAKÖYSPOR İLE TRANSFER GÖRÜŞMESİ İÇİN MUĞLA’YA GELDİ

Trabzonspor’un eski futbolcusu Gineli İbrahim Yattara, Muğla Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Ortaköyspor ile transfer görüşmesi için Muğla’ya geldi.

Bodrumspor Play Off’ta Yarı Finale Yükseldi

2021-2022 TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden ve sezonu 72 puanla 3.bitiren Bodrumspor, içinde 1461 Trabzon Futbol Kulübü, Sivas Belediye SK, Bayburt Özel İdare Spor’un bulunduğu Play-Off mücadelerinde yarı finale yükseldi.

Şampiyon Trabzon

Trabzonspor, 38 yıl sonra Süper Lig'de şampiyonluk ilan etti. Antalyaspor karşısında 2-2 berabere kalan bordo-mavililer, şampiyonluğu coşkuyla kutladı.

MARMARİS’TE TRABZONSPOR ŞAMPİYONLUĞU KONVOYLAR VE MEŞALELER İLE KUTLANDI

Muğla'nın Marmaris ilçesinde yaşayan Trabzonspor tarafları, şampiyonluğu araçları ile konvoylar yaparak ellerinde meşaleler ve marşlarla kutladılar.

BODRUM’DA BORDO-MAVİ GECE

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor'un taraftarları, Muğla'nın Bodrum ilçesinde şampiyonluk coşkusu yaşadı.

Ersun Yanal, Bodrum’da inzivaya çekildi

Fenerbahçe ve Trabzonspor'un eski teknik direktörü Ersun Yanal, ikametini Muğla'nın Bodrum ilçesine aldırdı.

Teknik Direktör Yılmaz, ''Hayatımdaki en zor maçlardan birini yönettim''

Fethiyespor, deplasmanda Trabzon ekibi Ofspor’u Serhan Yılmaz, Nurettin Çakır ve Ali Han Tuncer’in attığı goller ile 4-0 yendi. Maçın ardından Fethiyespor’lu ve Ofspor’lu oyuncular FRT TV’ye özel açıklamada bulundu.

Dinçel, “Galibiyet serimiz devam edecek”

Fethiyespor, deplasmanda Trabzon ekibi Ofspor’u Serhan Yılmaz, Nurettin Çakır ve Ali Han Tuncer’in attığı goller ile 4-0 yendi. Maçın ardından FRT TV’ye özel açıklamalarda bulunan Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, “İlk yarı istediğimiz skoru yakaladık. İkinci yarıya avantajlı başladık ve kontrolü elimizde tutarak bu skoru elde ettik” dedi.

Fethiyespor’a Karadeniz Havası İyi Geldi 0-4

Fethiyespor, deplasmanda Trabzon ekibi Ofsporu Serhan Yılmaz, Nurettin Çakır ve Ali Han Tuncer’in attığı goller ile 4-0 yendi. Fethiyespor aldığı 3 puanla toplam puanını 12’ye çıkararak liderlik koltuğundaki yerini korudu.

Trabzon Yeşiltepe Mahallesi gençlik merkezi inşaatı yapılacaktır

Basın İlan Kurumu İlan Portalıİlan.Gov.Tr'de Yer Alan İlana Göre, Trabzon Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Ve Spor İl Müdürlükleri Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, Yeşiltepe Mahallesi Gençlik Merkezi İnşaatı Yapım İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

İnşaat malzemeleri satın alınacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından, İnşaat Malzemesi mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

İlaç satın alınacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, T.C. Trabzon Valiliği İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kanuni Eğitim Ve Araştırma Hastanesi tarafından, İlaç Alımı alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

55 kalem elektrik malzemesi satın alınacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından, Elektrik Malzemesi mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

Fethiyespor, Trabzon’da maç saatini bekliyor

3. Lig 2. Grupta ligi 58 puanla 3. Sırada tamamlayıp, playofftan 2. Lige yükselme mücadelesine çıkan Fethiyespor, ilk maçını deplasmanda Yomraspor ile oynayacak. 6 Mayıs Perşembe günü saat 16.00’da Yomra İlçe Stadında oynanacak maçın hazırlıklarını tamamlayan Fethiyespor, Trabzon’da maç saatini bekliyor. Teknik Direktör Enver Ataçocuğu “playoff çeyrek müsabakasında avantajlı bir sonuçla dönmek istiyoruz. Tüm hesaplarımızı kazanmak üzere yaptık” dedi.

Kara yolu işleri yaptırılacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından, Trabzon İli Ortahisar-Yomra-Akçaabat İlçe Mahalle Yolları Asfalt Serimi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.