Trafik Güvenliği Haberleri

Trafik Güvenliği Haberleri

Buzlanmaya Karşı Tuzlama Çalışması

Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri yüksek kesimlerde bulunan grup yollarında buzlanmaya karşı tuzlama çalışması yaptı.

‘İncinebilir’ Yol Kullanıcılarına Eğitim

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğünce Karayolları Trafik Güvenliği Eylem Planı çerçevesinde Resmî-Özel huzurevlerinde ve engelli bakım merkezlerinde trafik güvenliği konusunda eğitim faaliyeti gerçekleştiriliyor.

Jandarma Mobil Eğitim TIR’ı okullarda

Muğla İl Jandarma Komutanlığı Trafik Timleri tarafından Menteşe ilçesi Bayır İlk ve Orta Okulu ile Yatağan İlçesi Bozüyük ilk ve ortaokullarında öğrenimine devam eden öğrencilere Mobil Eğitim Tırı ile Trafik Dedektifleri projesi çerçevesinde trafik güvenliği eğitimi verildi.

Yatarak motosiklet kullanan şahıs Fethiye polisinden kaçamadı

Trafik güvenliğini tehlikeye düşürecek şekilde araç kullanan şahıs Fethiye polisinden kaçamadı.

Yatarak Motosiklet Kullanan Sürücüye Ceza Yağdı

Fethiye’de trafik güvenliğini tehlikeye atan bir sürücüye motosikletin üzerinde yatar vaziyette seyrettiği için ceza kesildi.

JANDARMA TRAFİK EKİPLERİNDEN BİN 291 KİŞİYE EĞİTİM

Muğla İl Jandarma Komutanlığına bağlı trafik timleri Muğla'nın 13 ilçesinde trafik güvenliği eğitimi verdi.

HUZUREVİ SAKİNLERİNE ‘TRAFİK GÜVENLİĞİ' EĞİTİMİ

Muğla Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri 2021-2023 Karayolları Trafik Güvenliği Eylem Planı çerçevesinde resmi ve özel huzurevlerinde ve engelli bakım merkezlerinde trafik güvenliği konusunda eğitim faaliyeti yürütüyor.

ORTACA'DA ÖĞRETMENLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ

Muğla’nın Ortaca ilçesinde trafik bilincinin artırılması amacıyla gerçekleştirilen eğitimler çerçevesinde öğretmenlere trafik güvenliği eğitimi verildi.

MUĞLA POLİSİNDEN ÖĞRENCİLERE TRAFİK EĞİTİMİ

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Şube Müdürlüğü tarafından 2021-2030 Karayolları Trafik Güvenliği Strateji Belgesi doğrultusunda trafik eğitimin güçlendirilerek gelecekteki kazaların önlenmesi amacıyla öğrencilere eğitim verildi.

JANDARMADAN ÖĞRENCİLERE 'TRAFİK GÜVENLİĞİ' SEMİNERİ

Muğla'nın Bodrum ilçesinde jandarma ekiplerince öğrencilere trafik güvenliği seminerleri veriliyor. Seminer sonunda boyama kitapları hediye ediliyor.

FETHİYE’DE TRAFİK VE OTOPARK SORUNUNA ÇÖZÜM ARANIYOR

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) sekretaryasını yürüttüğü Fethiye-Seydikemer Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformu, Fethiye’de trafik ve otopark sorunun çözümüne ilişkin alınabilecek tedbir ve önlemlerin görüşülmesi gündemiyle toplandı. Yoğun katılımla gerçekleşen toplantıda ilçede trafik güvenliğini sağlayan jandarma ve polis ekiplerinin de görüş ve önerileri kayda geçti. Toplantıda konuşan FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, “Özellikle turizm sezonunda vatandaşlarımızı ve tatilcilerimizi zor durumda bırakan trafik sorununa kalıcı çözüm getirmek için uzun süredir çalışma yürütüyoruz. İlçe merkezinde ve Ölüdeniz Mahallesi’nde halkımızı ve tatilcilerimizi rahatlatacak, işletmelerimizin müşteri ve tedarik yollarını sonuna kadar açacak bir çözüm modeli ortaya koymak zorunluluk haline geldi.” dedi.

Muğla Emniyetinden Fahri Trafik Müfettişleri açıklaması

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü tarafından il genelinde trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla eğitimlerini tamamlayan yeni fahri trafik müfettişlerinin görevlendirildiği açıklandı.

Ortaca’da ‘Trafik Güvenliği Günü ve Haftası’ etkinliği düzenlendi

Muğla'nın Ortaca ilçesinde Karayolları Trafik Güvenliği Günü ve Trafik Haftası etkinlikleri çerçevesinde etkinlik gerçekleştirildi.

Muğla’da ‘Trafik Güvenliği Günü ve Haftası’ etkinliği

Karayolları Trafik Güvenliği Günü ve Trafik Haftası etkinlikleri çerçevesinde Menteşe'de gerçekleştirilen etkinliklere İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Trafikten sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Temel, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Kayhan Dadaşoğlu ve diğer trafik paydaş kurum temsilcileri katıldı.

Köyceğiz’de ’Trafik Güvenliği Günü’ etkinliği

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Karayolu Trafik Güvenliği Günü nedeniyle etkinlik düzenlendi.

Milas’ta üç okul trafik güvenliği yarışmalarında derece elde etti

Muğla'nın Milas ilçesinden üç okul, il genelinde düzenlenen trafik güvenliğine yönelik yarışmalarda derece elde etti.

Dalaman’da öğrencilere trafik güvenliği ve KADES eğitimi

Muğla'nın Dalaman ilçesinde öğrencilere trafik güvenliği ve Kadın Destek Uygulaması (KADES) hakkında bilgilendirme yapıldı.

Kaymakam Fırat, “Emniyet kemeri hayati önem taşıyor”

İçişleri Bakanlığınca trafik güvenliğine dikkat çekmek için başlatılan "Bir Hareketine Bakar Hayat" projesi kapsamında Fethiye’de de bilgilendirme yapıldı. Fethiye Kaymakamlığı, Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince koordine edilen uygulamada, durdurulan araçların sürücüleri ve araç içerisinde bulunan yolculara, emniyet kemeri kullanımının önemini hatırlatarak broşür verildi.

‘Bi Hareketine Bakar Hayat’ kampanyası devam ediyor

Trafik güvenliğine dikkat çekmek ve farkındalığın arttırılmasına yönelik sürdürülen projelerden 'Bİ Hareketine Bakar Hayat' uygulamasının birinci faz çalışmaları tamamlandı.

Kurban Bayramı öncesi trafik güvenliği toplantısı

Muğla 'da Kurban Bayramı öncesi vatandaşlarımızın güvenle seyahat etmelerini sağlamak amacıyla uygulanacak trafik tedbirlerinin değerlendirildiği Trafik Güvenliği Toplantısı Muğla Valisi Orhan Tavlı Başkanlığında yapıldı.