Turgutreis Haberleri

Turgutreis Haberleri

Bodrum’un En Büyük Arıtma Tesisi Açılıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Bodrum’un doğası ve özellikle denizlerinin korunması açısından büyük önem taşıyan Turgutreis İleri Biyolojik Arıtma Tesisinin açılışını gerçekleştiriyor.

Turgutreis Öğrenci Yurdu’nun 3. etap ihalesi 14 Mart’ta

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde eğitim ve öğretim gören öğrencilerin yurt sorununun çözümü için MSKÜ Tıp Fakültesi üst bölümünde iki etabı tamamlanan kız ve erkek Turgutreis Öğrenci yurdunun 3. etabının ihalesi için protokol imzalandı.

Büyükşehir Belediyesi Bodrum’da 24 Bin Metrelik Sıcak Asfalt Çalışmasını Tamamladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum ilçesinde Akyarlar, Gümüşlük, Geriş, Turgutreis ve Gündoğan güzergahında başlattığı 24 bin metrelik sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı.

Büyük Birlik Partisi Muğla İl Başkanı Aydoğan Oldu

Bodrum’un sevilen simalarından olan Turgutreis spor’un Başkanı Melih Aydoğan Büyük Birlik Partisi Muğla İl Başkanı oldu.

26 Bin Metre Sıcak Asfalt Yapılacak

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum ilçesinde Akyarlar, Gümüşlük, Geriş, Turgutreis Mahalleri’nde başlattığı 18 bin metre sıcak asfalt çalışmalarını tamamlarken, Gündoğan Mahallesinde 7 bin metrelik çalışma başlattı.

Turgutreis Kıyı Şeridine Yeni Aydınlatma Direkleri

Bodrum Belediyesi tarafından Turgutreis Mahallesi’nde gerçekleştirilen aydınlatma çalışmaları devam ediyor

Turgutreis'e uluslararası standartlarda futbol sahası

Bodrum Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar sonrasında çağdaş standartlara getirilen Amiral Turgut Reis Futbol Sahası’nın açılışı düzenlenen törenle gerçekleşti.

Amiral Turgut Reis Futbol Sahası Açıldı

Bodrum Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar sonrasında çağdaş standartlara getirilen Amiral Turgut Reis Futbol Sahası’nın açılışı düzenlenen törenle gerçekleşti.

Yenileme çalışmalarında son aşamaya gelindi

Bodrum Belediyesi tarafından yürütülen, Turgutreis'teki futbol sahasının yenileme çalışmalarında sona yaklaşıldı. Amatör Lig'de mücadele eden Turgutreis Spor Kulübü'nün talebi üzerine başlatılan yenileme çalışmaları, sahanın performansını artırmak ve sporcuların güvenliğini sağlamak amacıyla gerçekleştiriliyor.

Mitoloji ve Felsefe Zirvesi Yapılıyor

Bodrum Belediyesi’nin destekleri ile düzenlenen 2. Mitoloji ve Felsefe Zirvesi, Turgutreis Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Turgutreis Futbol Sahası Yenileniyor

Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü Spor Hizmetleri Bürosu ekiplerince Turgutreis’deki futbol sahasında yenileme çalışmaları başlatıldı.

Kum zambaklarına dikkati çektiler

Bodrum Belediyesi, koparmanın cezası 244 bin 315 liradan başlayan kum zambaklarına dikkati çekmek için Turgutreis Çatal Ada’da Kum Zambağı Farkındalık etkinliği düzenledi.

Turgutreis Anadolu Lisesi yeni görünümüne kavuştu

Muğla’nın en köklü okullarından olan Muğla Turgutreis Anadolu Lisesi yürütülen güçlendirme ve bakım onarım çalışmaları ile baştan sona yenilendi.

Başkan Aras’tan Turgutreis Ve Karaova Ziyareti

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, hafta sonu saha çalışması gerçekleştirirken Turgutreis ve Karaova pazar yerleri ile çevresinde esnaf ve vatandaşlarla istişarelerde bulundu

Melih Aydoğan tekrar başkan oldu

Birinci Amatör Ligde mücadele eden Turgutreisspor Başkanı Melih Aydoğan tekrar başkan oldu.

Turgutreis’te sıcak asfalt çalışması tamamlandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde sorumluluk alanı içindeki yollarda onarım, bakım, yenileme ve asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Son olarak Bodrum’da çalışma başlatan ekipler bölgede modern ve güvenli yol projelerini hayata geçiriyor.

Turgutreis’te Sıcak Asfalt Çalışması Başladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum Gümüşlük, Kadıkalesi ve Turgutreis arasında çift yön sıcak asfalt çalışması başlattı.

Ünlü Sanatçı Selma Gürbüz'den Retrospektif Sergi

Ünlü Sanatçı Selma Gürbüz'ün "Mitler Tanrılar Gerçekler" Retrospektif Sergisi Bodrum Belediyesi Turgutreis Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi’nde açıldı.

Büyükşehir Belediyesi, Arkeolog Hande Kötek'i andı

Genç yaşta amansız bir hastalık nedeniyle vefat eden Muğla Büyükşehir Belediyesi Arkeologlarından Hande Kötek için Stratonikeia Antik Kenti gezisi düzenlendi. Hande Kötek anısına Menteşe Turgutreis Lisesi’nde eğitim gören ve bir kısmını depremzede öğrencilerin oluşturduğu 30 kişilik öğrenci grubuna Stratonikeia Antik Kenti gezisi düzenlendi.

Vekil Adayı Tan, Çocuklarla Zaman Geçirdi

Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan, Bodrum ilçesindeki Yahşi ve Turgutreis Engelliler Okulundaki çocuklarla zaman geçirdi, aileleriyle sohbet etti.

Depremin yaraları 23 Nisan coşkusuyla sarıldı

Menteşe Turgutreis Yurdunda düzenlenen 23 Nisan Şenliği ile Depremden etkilenen illerden Muğla’ya gelen ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Yurtlarında misafir edilen çocukların yüzü güldü.

BAŞKAN ARAS YOL ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ, HALKI DİNLEYEREK BİLGİLENDİRDİ

Deprem bölgesindeki çalışmaları koordine etmek için aralıklarla Hatay ve Malatya’ya giden Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras kentteki çalışmaları da yakından takip ediyor. Turgutreis, İslamhaneleri, Dereköy ve Gümüşlük mahallelerinde saha ziyaretlerinde bulunan Başkan Aras, çalışmalar hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

HAYIRSEVERLER, BODRUM'A 2 OKUL YAPTIRDI

Muğla’nın Bodrum ilçesinde hayırseverler tarafından yaptırılan 2 okul, düzenlenen törenlerle açıldı.

Hırsızlık şüphelileri jandarmadan kaçamadı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir yazlıktan hırsızlık yaptıkları suçlamasıyla gözaltına alınan 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

TURGUTREİS’TE DÜNYA BARIŞ GÜNÜ KONSERİ

1 Eylül Dünya Barış Günü dolayısıyla Bodrum Belediyesi'nin destekleriyle Turgutreis Atatürk Meydanı'nda Tolga Çandar konseri düzenlendi.

YÜZLERCE KİŞİ ZEYBEK OYNADI

30 Ağustos Zafer Bayramı için Bodrum'un Turgutreis Mahallesi'nde Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen zeybek ve harmandalı gösterisine yüzlerce kişi katıldı.

Başkan Aras hafta sonu 4 mahallede vatandaşlarla bir araya geldi

Saha çalışmalarını aralıksız sürdüren Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Gümüşlük, Peksimet, Turgutreis ve Karabağ olmak üzere dört mahallede ziyaretler gerçekleştirerek esnaf ve vatandaşları tek tek dinleyen Başkan Aras, yoğun ilgi ile karşılaşırken, samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyaretlerde esnaf ve vatandaşların dertlerini dinledi.

Bodrum Kalesi'nde Türk Sanat Müziği rüzgarı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Turgutreis Kültür ve Sanat Derneği Aspat Türk Müziği Topluluğu tarafından sanat müziği konseri düzenlendi.

Başkan Aras, Turgutreis’te halkla buluştu

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, halk buluşmalarına Bitez ve Müsgebi-Yahşi'den sonra Turgutreis'te devam etti.

İtfaiye ekipleri, yanan evi söndürmek ve içeride bulunan kedi yavrusunu kurtarmak için seferber oldu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir evde çıkan yangın çıktı. Buzdolabından çıktığı belirtilen yangında itfaiye ekipleri hem yangını söndürmek hem de içeride mahsur kalan kedi yavrusunu kurtarmak için seferber oldu.