Türk Sineması Haberleri

Türk Sineması Haberleri

Fatma Girik, Mezarı Başında Anıldı

Türk sinemasının ve Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden Fatma Girik, ölümünün ikinci yıl dönümünde Torba'daki mezarı başında anıldı.

Nuri Alço Tatilini Fethiye'de Yapıyor

Türk sinemasında canlandırdığı kötü karakterler ile hafızalara kazınan Nuri Alço, eşi ve yakın arkadaşlarıyla geldiği Fethiye'de, Çorum'da çekimlerine katıldığı filmin yorgunluğunu atıyor.

FATMA GİRİK, ÖZLEMLE ANILDI

Türk sinemasının büyük yıldızı, usta oyuncu Fatma Girik, vefatının birinci yıl dönümünde yapılan törenle mezarı başında anıldı.

TÜRK SİNEMASININ YENİ ÇEKİM MERKEZİ MUĞLA OLUYOR

Son yıllarda Muğla; İstanbul’dan sonra Türk sineması ve TV dizilerine ev sahipliği yapan, ana merkezlerden biri oldu.

Menteşe Belediyesi’nden Sevgililer Günü’ne Özel Gösterim

Menteşe Belediyesi 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel Türk sinemasının kült yapımlarından “Selvi Boylum Al Yazmalım” filmini kültür – sanat etkinlikleri kapsamında halkımızla buluşturuyor. Türk Sinemasının başyapıtlarından birisi olarak kabul edilen film, Zeybek Sineması Ahmet Zeybek Kültür ve Sanat Merkezi’nde 13 Şubat Pazar Günü saat:14.00’te ve 20.00’de iki seans, 14 Şubat Pazartesi Günü saat: 20.00’de tek seans olarak gösterime girecek.

TÜRKAN SULTAN' IN FETHİYE KEYFİ

Türk Sinemasının "Sultan"ı Gözlerden Uzak Fethiye’nin Keyfini Çıkardı Türk sinemasında "Sultan" lakabıyla da bilinen Türkan Şoray, kardeşi Nazan Şoray ile birlikte Mavi Yolculuk yaptığı tekne ile geldiği Fethiye’de gözlerden uzak Aborda Balık Evi’nde akşam yemeği yiyerek, Fethiye’ nin keyfini çıkardı. Türkan Sultan daha sonra Fethiye Paspatur Çarşısı’nda tur attı. Hayranlarının ilgisi karşısında ünlü sanatçı, “Fethiye’nin sıcak, samimi insanlarının ilgisi beni mutlu etti” dedi.