U16 Haberleri

U16 Haberleri

Muğla İl Karması U16 Kızlar Hokey'de Galip Geldi

U16 Kızlar Hokey Karması'nda mücadele eden Muğla İl Karması Kızlar Hokey Takımı oynadıkları Kırklareli İl Karması Hokey Takım'ını 6-1’lik skorla mağlup etti.

Muğla İl Karması Hokey Takımı Türkiye Şampiyonası'na Gidiyor

Ege Yıldızları Spor Kulübü, Köyceğiz Balı Spor Kulübü, Muğla Hokey Kulübü, Muğla Olimpik Spor Kulübü sporcularından oluşan Muğla İl Karması Hokey takımı Türkiye Şampiyonası'na gidiyor.

Ege Yıldızları Kızlar Hokey takımı kupa almaya devam ediyor

Ortaköy Ege Yıldızları Kızlar Hokey takımı Osmaniye ilinde oynanan U16 Türkiye Kupası'nı Muğla’ya kazandırdı.

Ege Yıldızları Hokey takımı lige 3 puan ile başladı

Ortaköy Ege Yıldızları Hokey, deplasman’da Suruç Belediyesi Hokey Takımı'nı 6-4 yenerek U16 Türkiye Hokey Kızlar 1. Ligine 3 puanla başladı.

Muğlaspor’un akademi kadrosuna Karaca dahil edildi

Muğlaspor Futbol Akademisi Kaleci Departmanı Sorumlusu ve Futbol Okulları Koordinatörlüğü görevine antrenör Sinan Karaca getirildi. Sinan Karaca, aynı zamanda U18, U17, U16 ve U15 takımlarınında kaleci antrenörlüğü görevinde de bulunacak.

U-16 Türkiye Şampiyonası müsabakalarında ter dökecek

Ermaş Muğlaspor U-16 takımı Aydın'da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası 1. etap müsabakalarında ter dökecek.

EGE YILDIZLARI KADIN HOKEY TAKIMI BAŞKANI ŞEN: "MUĞLA’DA GEREKTİĞİ KADAR TANINMIYORUZ”

Muğla Ege Yıldızları Kadın Hokey Takımı Kulüp Başkanı Serkan Şen, 'Muğla'dan Almanya'ya kadar U16 Kızlar kategorisinde hokeyde bizi yenecek takım yok, ama Muğla'da gerektiği kadar tanınmıyoruz dedi.

Muğla Basketbol U16 Kızlar Bölge Şampiyonasına Ev Sahipliği Yaptı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Menteşe Spor Salonu U16 Kızlar 2. Bölge Şampiyonasına ev sahipliği yaptı.

Basketbol U16 Kızlar ve Voleybol Genç Kızlarda şampiyon belli oldu

Muğla Atatürk Spor Salonunda Basketbol U16 Final maçı, Menteşe Spor Salonunda ise Genç Kızlar Voleybol Final maçı oynandı.

Menteşe’nin Gururu Oldular

Kulüpler Plaj Voleybolu Türkiye Şampiyonasında Menteşe Belediyespor Plaj Voleybol takımı sporcularından Ekin Ada Yıldırım ve Helin Gündoğan U16 branşında Türkiye ikincisi olurlarken, Elif Solak ve Defne Daş ise U14 branşında Türkiye üçüncüsü oldular.

İller arası hokey Muğla Kupası sona erdi

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün ev sahipliğinde Hokey Federasyonu İl Temsilciliği Faaliyet Programında yer alan İller arası Muğla Kupası, Köyceğiz Balı Spor Kulübü, Denizli Güney Spor Kulübü, Ege Yıldızları Spor Kulübü U16 ve U14 kız takımlarının katılımıyla tamamlandı.