Ucuz Haberleri

Ucuz Haberleri

Fethiye’de Yetişiyor Ama 40 Lira

Fethiye’de haftanın Salı ve Cuma günleri kurulan pazarda fiyatlar can yakıyor. Pazarcılar kazançlarının düştüğünü dile getirirken düşen ilgi alakadan dolayı mutsuzlar.

Güçlü, “Cuma pazarında fiyatlar ucuz”

Pazarcı esnafı Durmuş Güçlü, her hafta Cuma günleri kurulan ve üretici pazarı olarak da bilinen Cuma pazarında satış yapıyor. Kendi ürettiği ürünleri satan Güçlü, Cuma pazarının diğer pazarlara göre uygun olduğunun altını çizdi.

Otobüs Bilet Fiyatları Cep Yakıyor

Akaryakıta gelen zam fiyatları şehirlerarası otobüs bilet fiyatlarını da etkilemeye devam ediyor. Fethiye Otogarı’ndan alınan bilgilere göre en ucuz biletler 250 liradan başlıyor.

Fethiyespor Maçında Bilet Fiyatları Ne Kadar?

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 9.Hafta müsabakasında Fethiyespor, evinde Düzcespor’u ağırlayacak. Maçın bilet fiyatlarının ne kadar olacağı taraftarlarda soru işareti oluşturdu.

Kaza ucuz atlatıldı

Fethiye’de meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Yaralının ambulans ile hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

"Fiyatlar Türk parası cinsinden pahalı"

Her geçen gün artan fiyatlar, deniz ürünlerine de yansımış durumda. Fiyatların Türk parası cinsinden pahalı ancak Dolar veya Euro cinsinden ucuz olduğunu söyleyen balıkçı esnafı Muhammet Bey, FRT TV’ye konuştu.

Bitki üretim merkezi yapımı devam ediyor

Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Ortaca Belediyesi tarafından yapımı devam eden ‘Bitki Üretim Merkezi’ni ziyaret etti. Başkan Uzundemir ziyaretinde, “Kendi bitkilerimizi daha ucuza üretip, Ortaca’yı daha yeşil bir görünüme kavuşturacağız” ifadelerini kullandı.

Milas'ta zincirleme trafik kazası meydana geldi

Bodrum-Milas Karayolu’nda meydana gelen zincirleme trafik kazasında facia ucuz atlatıldı. 3 kişinin hafif yaralandığı kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kasımoğlu, “Dengelerin normale dönmesini istiyoruz”

Fethiye Cuma Pazarı’nda toptancılık yapan Ayşegül Kasımoğlu, ekonomik durumlardan oluşan üretici ve tüketici krizi ile ilgili düşüncelerini FRT TV mikrofonlarına anlattı.

Öz, “Şuanda ucuz hiçbir şey yok”

Fethiye’de her Cuma günleri kurulan Cuma Pazarı’nda esnaf, fiyatların yüksek olduğunu FRT TV mikrofonlarına belirtti.

12 Bin Üretici Ucuz Motorine Kavuşacak

Milas Belediyesi ile Milas Süt Üreticileri Birliği arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında 12 bin üreticinin indirimli faydalanabileceği akaryakıt istasyonu açılması için adım atıldı. Protokol kapsamında yem, gübre, tohum, ekipman satışı da ortaklara ve üreticilere indirimli olarak verilecek. İmza töreninde konuşan Başkan Tokat, “Türkiye’de yakın zamanda gıda krizi kapıda” diyerek üreten çiftçiyi her zaman destekleyeceklerini dile getirdi.

Tekne Yangını Ucuz Atlatıldı

Fethiye Göcek Mahallesinde özel bir marinada demirli teknede çıkan yangını tekne kaptanı kendi imkanları ile söndürdü.

Traktör ile Tır kazası ucuz atlatıldı

 Ula Gökova Dörtyol kavşağında meydana gelen kazada traktör sürücüsü hafif yaralandı.

ECZACILAR MİTİNGE HAZIR…

Türk Eczacıları Birliği'nin çağrısıyla 16 Ekim'de Türkiye'deki tüm eczacılar Ankara'da "Büyük Eczacı Mitingi"nde buluşmaya hazırlanıyor. Muğla 32.Bölge Eczacılar Odası Başkanı Kadir Serkan Tekin, ‘’ İlaç ve eczacılık sektörü çok ciddi sıkıntı içerisinde. Bu süreçte eczacılar ve vatandaşlarımız ciddi anlamda mağdur oluyorlar. İlaç yokları ve vatandaşlarımızın ilaç farklarına ödediği fiyat had safhada. Türkiye kendi ilaçlarının büyük bir kısmını üretebilecek ve halka ucuz olarak ulaştırabilecek kaynaklara, birikime sahip bir ülkedir. ’’

VATANDAŞIN TERCİHİ ÜRETİCİ PAZARI

Fethiye’de kurulan ‘’Üretici Pazarı’’ olarak da bilinen Cuma Pazarı, taze ürünleri ve uygun fiyatları ile üretici ile vatandaşı buluşturuyor. Birinci elden ucuz ve kaliteli ürene ulaşan vatandaşlar ise Fethiye bölgesinde Üretici Pazarı’nı tercih ediyorlar.

SİGARAYA 1,5 TL ZAM GELDİ

Türkiye Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş, bir sigara grubuna paket başına 1.5 TL zam geldiğini duyurdu. Sigaraya en son temmuz ayında zam yapılmış, en ucuz paket 27 lira olmuştu.

TROL AVI AÇILDI ÇEŞİT ARTTI

Av sezonu açılmasıyla birlikte tezgâhlarda balık çeşitliliği arttı. Artan çeşitlilik ve bolluk ise beraberinde fiyatları ucuzlattı. İçinde bulunduğumuz turizm sezonu itibariyle de Fethiye’de balığa talep oldukça arttı.

Halk Evi misafirlerini bekliyor

Bayramın gelmesiyle beklenen yoğunluğun oluşmadığını belirten Fethiye Belediyesi Bahriye Üçok Parkı Halk Evi Sorumlusu Zülgarneyn Gök, ‘’Halkımıza ucuz hizmet vermeye devam edeceğiz’’ dedi.

Çeşit Bol Fiyat Ucuz

Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte meyve ve sebze fiyatlarında düşüş yaşanmaya devam ediyor.

Lpg Benzine Göre Daha Karlı

Benzin ve motorine ardı ardına gelen zamlardan sonra vatandaş LPG’ye yönelmeye başladı. Artık arabaya bile binmenin lüks olduğu bir dönemde vatandaş diğerlerine göre daha ucuz olan LPG’ye yönelmeye başladı.

BALIĞA İLGİ BÜYÜK

Balık fiyatlarının ucuzlamasıyla beraber Fethiye’deki balığa talep arttı. Fethiye'de mevsim balığı olarak İstavrit, sokarca, uskumru, mercanlar en çok tercih edilerek tüketilen balıklar arasında. Halkında bayram gelmesiyle beraber balıklara ilgisi ve talebi arttı.

Chp’li Erbay: Yurttaşların Ucuz Gıdaya Ulaşabilmesi İçin Çiftçinin Girdi Maliyetleri Düşürülmeli

CHP Muğla Milletvekili Av. Burak Erbay, üst üste gelen zamlar nedeniyle yurttaşların açlığa ve yoksulluğa mahkum edildiğini belirterek, halkın temel gıda maddelerine ucuz bir şekilde ulaşmasının yolunun tarımsal üretimdeki mazot, gübre, tohum, ilaç gibi girdi maliyetlerinin düşürülmesinden geçtiğinin söyledi.

Bahriye Üçok Halk Evi Enflasyona Direniyor

Geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Bahriye Üçok Parkı Halk Evi vatandaşa ucuz ve kaliteli hizmet vermeye devam ediyor. Ekonomide yaşanan gelişmelerden sonra enflasyon rakamlarının artmasına rağmen halka ucuz ve kaliteli hizmet anlayışından vazgeçmeyen Bahriye Üçok Parkı Halk Evi uygun fiyatları ile dikkat çekiyor.

Fiyatlar Cep Yakıyor “Kolay Yetişiyor Diye Muz Ekiyoruz”

Doların yükselmesinin ardından elektrik, doğalgaz gibi her türlü ürüne arka arkaya gelen zamlardan sonra vatandaşın ucuz gıda almak için umudu olan pazarlarda cep yakıyor.

Zamlar 2. el pazarına yaradı

Fethiye’de 2. El ve Antika Pazarı Pazar günleri bir hafta Salı Pazarı’nda bir hafta Çalış’ta kuruluyor.2. El ve Antika Pazarı bu Pazar Salı Pazarı’ndaydı.2. El ve Antika Pazarı’na hem meraklılar hem de arka arkaya gelen zamlardan sonra alım gücü düşen vatandaşlar daha ucuza bir şeyler alabilmek adına yoğun ilgi gösteriyor.

APPLE’dan Bir Zam Daha

Apple ürünlerine bir ay içinde 2. kez zam yaptı.

Ucuza sterlin almak isterken 686 bin lirasından oldu

Muğla'nın Menteşe ilçesinde dolandırıcıların tuzağına düşen şahıs, 30 bin dolar ve 30 bin euro karşılığında 325 bin sterlin almak isterken cebindeki paradan oldu. 686 bin lira eden 30 bin dolar ve 30 bin euro'yu dolandırdığı iddia edilen 4 şüpheli, jandarma ekipleri tarafından Denizli'de yakalanarak Muğla'ya getirildi.

Hem Organik, Hem de Ucuz

Mayıs Ayı’ndan bu yana Fethiye Muğla Makası’nda müşterilerine hizmet veren Tarım Kredi Kooperatifi Marketi uygun fiyatları ile dikkat çekiyor.

Havalar soğudukça tezgahlar ucuzlayacak

Denizlerde balık av sezonunun açılmasının ardından hem balıkçıların hem vatandaşın yüzü balık çeşitliliğinden gülerken, fiyatlardan yana gülmedi.

"TOBBUYUM" uyuşmazlıklarda daha hızlı, çok daha ucuz"

Türkiye Odalar ve Barsalar Birliği (TOBB), uyuşmazlıkların mahkeme ve arabuluculuk yoluyla çözümlenememesi halinde başvurulmak üzere 1991 yılında özerk bir yapıda açılan TOBB Tahkim Merkezi'nden sonra TOBUYUM Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi'ni de açtığını duyurdu.