Unutulmaz Haberleri

Unutulmaz Haberleri

Çağdaş Bodrumspor maça sıkı hazırlanıyor

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Çağdaş Bodrum Spor, ligin ikinci yarısındaki zorlu mücadelelerine hız kesmeden devam ediyor. 24. hafta karşılaşmaları kapsamında, evinde Pınar Karşıyaka ile karşı karşıya gelecek olan takım, taraftarlarına unutulmaz bir müsabaka izletmeye hazırlanıyor.

Fatma Girik, Mezarı Başında Anıldı

Türk sinemasının ve Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden Fatma Girik, ölümünün ikinci yıl dönümünde Torba'daki mezarı başında anıldı.

Barbunn Bistro Yeni Yıl Moral Yemeğinde Buluştu

Fethiye’nin en gözde mekânlarından BarBunn Bistro 2023 sezonu boyunca yoğun emek sarf eden personeline unutulmaz bir gece yaşattı.

Marmaris’te Yeşilçam rüzgarı esti

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Belkıs Özener ve Çiğdem Gürdal’ın konuk sanatçı olduğu ‘Unutulmaz Yeşilçam Şarkıları’ konseri izleyenleri mest etti.

Milas'ın davul ile özdeşleşen ismi hayatını kaybetti

Milas'ın cadde ve sokaklarında sürekli davul çalarak gezip dolaşan 'Bizim Davulcu Mehmet' lakabı ile tanınan Mehmet Aydın, hayatını kaybetti.

BIOR öncesi kortej yürüyüşü düzenlendi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, bu yıl 11’incisi düzenlenen Bodrum Uluslararası Optimist Yarışları (BIOR) öncesi kortej yürüyüşü düzenlendi. Renkli görüntülere sahne olan kortejde, bando eşliğinde bayraklarıyla yürüyüş yapan minik yelkenciler unutulmaz anlar yaşadı.

Derya Uluğ Unutulmaz Gece Yaşattı

8. Menteşe Kültür ve Sanat Şenliğinin birinci gününde Derya Uluğ sahne aldı. Uluğ, performansıyla vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı.

“Banker Bilo” Filmi Fethiye’de Gerçek Oldu!

Yeşilçam'ın unutulmaz filmlerinden olan “Banker Bilo” filmi Fethiye'de gerçek oldu. Farklı ülkelerden Avrupa hayaliyle için Yunanistan'a gitmek isteyen mültecileri, deniz yoluyla Fethiye'ye getiren insan kaçakçıları mültecilere Fethiye ilçesindeki akvaryum koyunu Rodos diyerek kandırdı.

Köse ve Kaptan Ailesinin Mutlu Günü 

Akarca Mahallesi Muhtarı Cevdet Köse’nin Kızı, Fethiye Gazi Orta Okulunda unutulmaz bir düğünle dünya evine girdiler.

OPUS Müzik Festivali Kalpleri Fethetti

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının destekleri ile düzenlenen 2.OPUS Müzik Festivali, Bodrum'un büyüleyici atmosferinde unutulmaz anlar yaşattı.

Barbunn’da Serkan Kaya Rüzgarı Esti

Fethiye'nin en gözde mekânlarından Barbunn Cafe Bistro'da unutulmaz bir Serkan Kaya konseri gerçekleşti.

Karayiğit ile Çetin Ailesinin Mutlu Günü

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’in oğlu Erdoğan Karayiğit ile Milenay Çetin çifti, Fethiye Bahar Beach’te unutulmaz bir düğünle dünya evine girdiler.

Seki’de Festival Havası Yaşanıyor

Seydikemer Belediyesi tarafından 30’uncusu düzenlenen Geleneksel Seydikemer Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Halk Konseri etkinlikleri ikinci gününde de dolu dolu geçti. Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, cirit gösterileri sırasında ata bindi. Renkli görüntülerin oluştuğu etkinliklerde vatandaşlar unutulmaz bir gün geçirdi.

Barbunn’da Derya Bedavacı Sevenleriyle Buluştu

Fethiye'nin en gözde mekanlarından BarBunn Cafe Bistro'da sanatçı Derya Bedavacı rüzgarı esti. Birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Derya Bedavacı, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Genç şarkıcı Çelikel, Bodrum'da unutulmaz bir gece yaşattı

Bodrum'daki Azka Otel'de sahne alan başarılı şarkıcı Serkan Çelikel, hayranlarına müzik dolu unutulmaz bir gece yaşattı.

BarBunn Cafe Bistro'da Gamze Dursun Rüzgarı Esti

Fethiye'nin en gözde mekanlarından BarBunn Cafe Bistro'da  sanatçı Gamze Dursun rüzgarı esti. Birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Gamze Dursun, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

FETHİYE'DE KONAKLAYAN DEPREMZEDE ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik ekipleri tarafından depremden etkilenen çocuklar, oyun parkına götürülerek eğlendirilirken, unutulmaz bir gün yaşayan çocukların yüzünden gülümsemeleri eksik olmadı. 

ALCU’YA UNUTULMAZ KARŞILAMA

Fethiyeli Profesyonel Boksör Kubilay Alcu, Azerbaycanlı rakibini yenerek dünya hafif ağırsıklet altın kemer boks şampiyonu oldu. Şampiyonluk kemeriyle Azerbaycan’dan Fethiye’ye gelen Alcu, Yanıklar Mahallesi’nde karşılandı. Alcu, konvoy ile Fethiye’ye giriş yaptı.

DOLU DOLU GEÇEN FESTİVALDE GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Bodrum'dan tüm Türkiye'ye hizmet veren 'allkaria.com' kuruluş yıl dönümü olan 29 Ekim'de hem Türkiye Cumhuriyeti'nin 99. yıl dönümünü kutladı hem de 2'nci yaşını muhteşem bir festivalle taçlandırdı. Gecede sahne alan ünlü sanatçı Ege ise vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı.

MUHTEŞEM DÜĞÜN İLE DÜNYA EVİNE GİRDİLER

Sonay Akkaya ve Ulaş Naktan, Bahar Beach’de düzenlenen görkemli düğün ile evlendi. Yoğun katılımın gerçekleştiği düğünde danslar edilip, şarkılar söylenerek unutulmaz anlar yaşandı.

SEYDİKEMER’DE ZARA RÜZGARI ESTİ

Seydikemer Belediyesi tarafından Cumhuriyetimizin 99’uncu yıldönümü kutlamaları kapsamında sahne alan Türk Halk Müziğinin sevilen ismi Zara, Seydikemer’de birbirinden güzel türküleri seslendirdi. Zara’yı dinlemeye gelen binlerce vatandaş, unutulmaz bir akşam yaşadı.

MENTEŞE’DE ‘EYPİO’ RÜZGÂRI

7'inci Menteşe Kültür ve Sanat Şenliği çerçevesinde Menteşe'de sahne alan rap müzik sanatçısı Eypio Menteşeli hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Ünlü rap şarkıcısı Eypio şarkılarıyla alanı dolduran binlerce Menteşeliyi coşturdu.

SANAT GÜNEŞİ, KONSERLE ANILDI

Türk Sanat Müziği'nin unutulmaz sanatçısı Zeki Müren, vefatının 26'ncı yıl dönümünde, Bodrum'da düzenlenen konserle anıldı. Antik Tiyatro'daki konseri, binlerce kişi izledi.

MUSTAFA KESER MARMARİS’TE KONSER VERDİ

Türk Halk Müziğinin duayen sanatçılarından Mustafa Keser en son 15 yıl önce gelerek konser verdiği Marmaris'te sevenleri ile buluştu. Türkiye'nin en geniş repertuarına sahip ses ve sahne sanatçısı Keser amfi tiyatroda unutulmaz bir konser verdi.

MARMARİS GENÇLİK SPOR’A GOL MAKİNASI TEKNİK DİREKTÖR GETİRİLDİ

Muğla Süper Amatör Ligi temsilcilerinden Marmaris Gençlikspor'da sportif direktörlük ile teknik direktörlük görevlerine Akhisarspor'un unutulmaz golcülerinden eski profesyonel ve milli futbolcu 38 yaşındaki Doğan Şahin getirildi.

Marmaris’te binlerce çocuk hep birlikte şarkılar söyleyip doyasıya eğlendi

Marmaris Belediyesi'nin düzenlediği 'Karamela Sepeti' isimli müzikli gösteriyle çocuklar unutulmaz bir gece yaşadı. Çocuk şarkılarıyla tanınan Onur Erol'un sahne aldığı gösteride Amfi Tiyatro'yu dolduran binlerce çocuk hep birlikte şarkılar söyledi.

İbrahim Yattara, Muğla Süper Amatör Lig takımı Ortaköyspor ile sözleşme imzaladı

Trabzonspor'un unutulmaz yıldızı İbrahim Yattara, Muğla Süper Amatör Lig'in yeni ekibi Ortaköyspor ile resmi olarak sözleşme imzaladı.

GÖZ KAMAŞTIRAN DÜĞÜN İLE DÜNYA EVİNE GİRDİLER NİKÂHI BAŞKAN OTGÖZ KIYDI

Erva Sultan Türkan ve Mehmet Emin Çalışkan, Bahar Beach'de düzenlenen görkemli düğün ile evlendi. Yoğun katılımın gerçekleştiği düğünde şarkılar söylenerek unutulmaz anlar yaşanırken nikahı ise Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz kıydı.

Mero’nun sahne aldığı eğlence mekanı doldu taştı

Türk-Alman rapçi Mero ismi ile tanınan gerçek ismiyle Enes Meral, Bodrum'da hayranlarına unutulmaz bir konser yaşattı.

Özcan Deniz’den unutulmaz gece

Muğla'nın Bodrum ilçesinde konser veren Özcan Deniz hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Deniz, şıklığı ve sesiyle büyük beğeni topladı.