Uyuşturucu Madde Haberleri

Uyuşturucu Madde Haberleri

Uyuşturucu operasyonunda 4 tutuklama

Muğla’nın Bodrum ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik gerçekleştirilen operasyonda 4 şüpheli tutuklandı.

Muğla polisinden Marmaris ve İzmir’de uyuşturucu operasyonu

 Muğla polisi tarafından Marmaris ve İzmir’de 15 adrese düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 7 şüpheli gözaltına alınırken, ruhsatsız tabanca, tüfek ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Marmaris’teki eve uyuşturucu baskını

Muğla’nın Marmaris ilçesinde uyuşturucu imalatı yapılan evde çok sayıda uyuşturucu madde ve üretimde kullanılan malzemeler ele geçirildi.

Muğla’da Dev Uyuşturucu Operasyonu

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen 10 farklı operasyonda zehir tacirlerinin planları suya düştü.

Fethiye’de Uyuşturucu Operasyonu: 1 Gözaltı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda şüpheli şahısların evinde 55 gram eroin uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Operasyon sonucunda 1 kişi gözaltına alındı.

Muğla’da üniversite öğrencilerini zehirliyorlardı, yakalandılar

Muğla’da üniversite öğrencilerine uyuşturucu madde sattıkları tespit edilen 7 şüpheli yapılan operasyonlar ile yakalandı. Şüphelilerin İzmir ve Mersin illerinden getirdikleri uyuşturucuları Muğla’da piyasaya sürdükleri tespit edildi.

Kuyucak Emniyeti Uyuşturucuya Geçit Vermiyor

Aydın’ın Kuyucak ilçesinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında emniyet ekipleri tarafından yapılan operasyonda, uyuşturucu satıcısı ve uyuşturucu madde satın alan kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Zehir tacirlerine operasyon

Muğla İl Jandarma komutanlığına bağlı KOM şube müdürlüğü ekipleri uyuşturucu madde ticareti ile mücadeleye hız kesmeden devam ediyor

Uyuşturucu Operasyonu, 1 Gözaltı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde jandarma ekipleri tarafından uyuşturucu madde ve ticaretinin önlenmesine yönelik yapılan çalışmalar sonucunda şüpheli şahsın evine yapılan operasyonda bir miktar uyuşturucu madde ele geçilirken, 1 kişi gözaltına alındı.

Uyuşturucu Operasyonunda 2 Tutuklama

Muğla İl Emniyet Müdürlüğünce KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 19-20 Eylül tarihlerinde Muğla genelinde yapılan çalışmalarda çok sayıda kaçak elektronik sigara, tütün, sigara ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Jandarmadan Bir Haftada 24 Uyuşturucu Operasyonu

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu madde ticareti ile mücadele çerçevesinde Muğla’nın 6 ilçesinde 1-7 Eylül tarihleri arasında 24 ayrı operasyon düzenlendi.

Uyuşturucuyu Kamp Alanına Gömmüşler

Muğla’nın Bodrum ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda kamp alanına gömülmüş 1 kilo 985 gram skunk ve çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi, 6 kişi tutuklandı.

Uyuşturucu, tarihi eser ve ruhsatsız silah operasyonu yapıldı

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Seydikemer İlçesi Eşen Mahallesinde ikamet eden K.Y. isimli şahsın ikametinde uyuşturucu madde, ruhsatsız silah ve tarihi eser bulundurduğu bilgisinin alınması üzerine Seydikemer İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince şüphelinin ikametinde Narkotik Madde Arama Köpeği ‘CAKA’ ile birlikte arama yapıldı.

Jandarmadan 5 ilçede uyuşturucu operasyonu

Uyuşturucu ve uyarıcı madde ile mücadele çerçevesinde Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu madde tacirlerinin tespiti ve yakalanması amacıyla Bodrum, Milas, Marmaris, Fethiye, Seydikemer ilçelerinde gerçekleştirilen 16 operasyonda 17 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Yunus Ekipleri Suç ve Suçlulara Göz Açtırmıyor

Muğla’nın Marmaris ilçesinde yaz sezonu ile başlayan nüfus kalabalığında suçlularla mücadele ve önleme hedefli yapılan kontrollerde 'yunus' olarak bilinen Motosikletli Polis Timleri, durdurdukları araçları didik didik arıyor. Ekipler, bir gecede iki ruhsatsız ve bir kurusıkı silah, çok sayıda mermi ve uyuşturucu madde ele geçirdi.

Polisten kaçarken kaza yaptılar

Muğla'nın Bodrum ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yaptıkları belirlenen şahıslar, polisten kaçarken kaza yaptı.

Yabancı uyruklu iki kardeş uyuşturucudan tutuklandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan yabancı uyruklu iki kardeş, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

5 ilçede uyuşturucu operasyonu yapıldı

Muğla İl Jandarma Komutanlığı uyuşturucu ve uyarıcı madde ile mücadele çalışmaları çerçevesinde gerçekleştirdiği operasyonlarda uyuşturucu madde ele geçirdi.

Uyuşturucu operasyonunda 4 gözaltı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 4 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Jandarmadan 6 ilçede uyuşturucu operasyonu

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu madde ile mücadele çerçevesinde uyuşturucu tacirlerinin tespiti ve yakalanması amacıyla Menteşe, Bodrum, Yatağan, Köyceğiz, Fethiye ve Seydikemer İlçelerinde bir hafta içinde gerçekleştirilen 26 operasyonda 30 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Jandarma ekipleri uyuşturucu madde ele geçirdİ

Muğla’nın Datça ilçesi İskele Mahallesinde kargo paketi ile uyuşturucu temin edileceği bilgisini alan Jandarma ekipleri uyuşturucu madde ele geçirdi.

Metamfetamin ele geçirilirken, 1 kişi gözaltına alındı

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, T.S.'nin İzmir'den Milas'a uyuşturucu madde getireceği bilgisine ulaştı.

Şüphelinin evinde uyuşturucu madde bulundu

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Datça İlçesi İskele Mahallesinde ikamet eden T.D. isimli şahsın uyuşturucu madde ticareti yaptığı bilgisi aldı.

Jandarma komutanlığından Operasyon

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Yatağan İlçesi Köklük Mahallesinde ikamet eden O.T. isimli şahsın ikametinde uyuşturucu madde bulundurduğu bilgisinin alınması üzerine İstihbarat, KOM Şube Müdürlüğü ve Yatağan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından şüphelinin evlerinde arama yapıldı.

uyuşturucu ele geçirildi

Muğla’nın Milas ilçesinde ellerinde uyuşturucu madde bulunan iki şahıs Jandarma KOM ve JASAT ekipleri tarafından yakalandı.

FETHİYE’DE ESRAR OPERASYONU

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalarda, Fethiye Ölüdeniz Mahallesinde İ.T. isimli şahsın aracında uyuşturucu madde bulundurduğu bilgisi alındı.

BİLGİSAYARIN ŞARJ ALETİNDEN UYUŞTURUCU MADDE ÇIKTI

Muğla'nın Bodrum ilçesinde narkotik ekiplerinin yaptığı operasyonda bilgisayarın şarj aletinin içerisine zulalanmış uyuşturucu madde ele geçirildi.

‘KONT’ DESTEKLİ UYUŞTURUCU DENETİMİ

Muğla-Aydın karayolu üzerindeki yol kontrol noktasında Jandarma ekiplerinin uyuşturucu arama köpeği ‘Kont’ ile gerçekleştirdiği denetimde araç içinde uyuşturucu madde ele geçirildi.

EVİNDE UYUŞTURUCU YETİŞTİREN ŞAHIS YAKALANDI

Muğla’nın Marmaris ilçesinde polis ekipleri tarafından yapılan araştırmalarda uyuşturucu madde yetiştirdiği bilgisi edilen A.G isimli şahıs evinde yakalanarak gözaltına alındı.

EVDE UYUŞTURUCU İMALATINA JANDARMA OPERASYONU

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Ortaca İlçesi Beşköprü Mahallesinde ikamet eden O.C.K. isimli şahsın ikametinde uyuşturucu madde bulundurduğu bilgisinin alınması üzerine İstihbarat, KOM Şube Müdürlüğü ve Ortaca İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince şüphelinin evinde arama yapıldı.