Vali Akbıyık Haberleri

Vali Akbıyık Haberleri

Vali Akbıyık’tan Engelliler Haftası mesajı

10-16 Mayıs tarihleri arası kutlanan ‘Engelliler Haftası’ nedeniyle Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık yayımladığı mesajında, engellilik, sadece engelli bireylerin ve ailelerinin içinde bulunduğu bir sağlık sorunu değil, tüm toplumu ilgilendiren güçlü bir dayanışma ve anlayış gerektiren bir yolculuk olduğunu açıkladı.

Vali Akbıyık’tan Ramazan Bayram Mesajı

Muğla Valisi İdris Akbıyık, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Vali Akbıyık’tan Nevruz Bayramı kutlaması

Muğla Valisi İdris Akbıyık 21 Mart’ta Türk dünyasında ilkbaharın başlangıcı olarak kabul edilen Nevruz Bayramı mesajı yayımladı.

Vali Akbıyık’tan Yaşlılara Saygı Haftası Mesajı

Muğla valisi İdris Akbıyık 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası çerçevesinde yayımladığı mesajında yaşamın her anında genç nesle rehberlik eden, tecrübeleri ve bilgi birikimleriyle geleceğe ışık tutan yaşlıların en değerli varlıklar olduğunu açıkladı.

Vali Akbıyık’tan ‘14 Mart Tıp Bayramı’ mesajı

Muğla valisi İdris Akbıyık toplum sağlığının korunması ve iyileştirilmesi adına büyük bir özveriyle çalışan, canımızı ve sevdiklerimizi emanet ettiğimiz, sağlık neferleri başta hekimler olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

Vali Akbıyık’tan İstiklal Marşı'nın Kabulü Mesajı

Muğla Valisi İdris Akbıyık 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

Vali Akbıyık’tan ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ Mesajı

Muğla Valisi İdris Akbıyık kadınlara yönelik ayrımcılığa dayalı eşitsizliklere ve toplumsal sorunlara dikkat çekmek amacıyla 8 Mart, tüm dünyada ve ülkemizde ‘Dünya Kadınlar Günü’ olarak kabul edildiğini açıkladı.

Vali Akbıyık “Zehir tacirlerinin peşindeyiz"

Muğla Valisi İdris Akbıyık Muğla’nın huzuru güvenlik bilgilendirme toplantısında basın mensupları ile bir araya gelerek son iki aylık dönemde yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Vali Akbıyık; “Turizm Potansiyelimiz Mevcudun Çok Üstünde”

Muğla İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu toplantısı Muğla Valisi İdris Akbıyık Başkanlığında MSKÜ Öğrenci Sarayı VİP salonunda yapıldı. Toplantıya ilgili kamu kurumlarının yanı sıra Kaymakamlar v STK temsilcileri katıldı

Muğla Valisi Akbıyık, Dalaman’da incelemelerde bulundu

Muğla Valisi İdris Akbıyık Dalaman’da ziyaretlerde bulundu. Dalaman Belediyesi’ni ziyaret eden Vali Akbıyık narenciye toplayan işçiler ile de bir araya geldi.

Muğla Valisi Akbıyık’a ‘Yılın Pozitif Valisi’ Ödülü

Muğla Valisi İdris Akbıyık Uluslararası Radyocular Birliği tarafından yılın ‘Pozitif’ valisi seçildi. Vali Akbıyık’a ödülünü Uluslararası Radyocular Birliği Genel Başkanı Yusuf Erbaş Muğla Valiliği ziyaretinde verdi.

Vali Akbıyık’tan Eğitim-Öğretim İkinci Yarıyıl Mesajı

Muğla Valisi İdris Akbıyık, 2023-2024 eğitim ve öğretim ikinci yarıyılının başlaması nedeniyle yayımladığı mesajında eğitim sürecinin, toplumları oluşturan bireylerin yetişmesinde, bu bireylerin geleceğe ilişkin umutlarının korunmasında, toplumsal mutluluğun, birlik ve beraberliğin sağlanmasında, ülkelerin medeniyet yarışında ön sıralarda yer almasında çok önemli olduğunu açıkladı.

Vali Akbıyık'tan 6 Şubat Depremi Anma Mesajı

Akbıyık, depremlerde hayatını kaybeden 50 bini aşkın vatandaş, 100 bini aşkın yaralı ve evsiz kalan ailelerin yaşadığı acının hala taze olduğunu belirterek, bu felaketin Aziz milletin yaşadığı en acı anılardan biri olarak tarihe geçtiğini vurguladı.

Vali Akbıyık TCSG-703 Umut Korvetini Ziyaret Etti

Muğla Valisi İdris Akbıyık, TCSG-703 Umut Korvetini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Akbıyık Milas’ın Antik Kentlerinde İncelemelerde Bulundu

Muğla Valisi İdris Akbıyık, Milas’ta İasos ve Mylasa Antik kenti, Halikarnas Mozolesi ve Milas Halı Müzesinde incelemelerde bulundu.

Vali Akbıyık, Sultaniye Şifa Kaynağında İncelemelerde Bulundu

Muğla’nın Köyceğiz İlçesinde Ölemez dağı eteklerinde yer alan ve yaz-kış kış binlerce vatandaşın şifa aramak için geldiği Sultaniye Kaplıcalarında Muğla Valisi İdris Akbıyık incelemelerde bulundu.

Vali Akbıyık Yaralı Üsteğmen’i Ziyaret Etti

Muğla Valisi İdris Akbıyık, Köyceğiz Kaymakamı Mustafa Maslak ile Pençe-Kilit Harekât bölgesinde hain terör örgütü saldırısında yaralanan, tedavisinin ardından Köyceğiz'e ailesinin yanında dönen Üsteğmen Mutlu Duran'a ve Irak Hakurt bölgesinde görevdeyken patlayıcı madde kazası nedeniyle yaralan ve tedavisinin ardından ailesinin yanına dönen İstihkam Astsubay Kıdemli Çavuş Hasan Acar'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Muğla Mülki İdari Amirler toplantısı gerçekleştirildi

 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimlerine ilişkin Seçim Koordinasyonu ve Güvenliği ile ilgili yapılacak çalışmalar ve genel asayiş faaliyetleri Muğla Mülki İdari Amirler toplantısında değerlendirildi.

Vali Akbıyık’tan Yeni Yıl Ziyaretleri

Muğla Valisi İdris Akbıyık, yılbaşı gecesi görevi başında bulunan kamu personeli başta olmak üzere hastane ve huzurevi sakinlerini ziyaret etti.

Vali Akbıyık’ın eşi huzurevi sakinlerinin yeni yıl etkinliğine katıldı

Muğla Valisi İdris Akbıyık’ın eşi Sevim Akbıyık Menteşe Abide Hasan Nuri Öncüer Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinin düzenlediği yılbaşı etkinliğinde huzurevi sakinleri ile bir araya geldi.

Muğla Oryantiring Spor Kulübü Vali Akbıyık’ı Ziyaret Etti

Muğla Oryantiring Spor Kulübü Başkanı Prof. Dr. Sümmani Ekici, kulüp yöneticileri ve sporcuları ile Muğla Valisi İdris Akbıyık'ı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Yüzme Şampiyonu Elif’e Vali Akbıyık’tan Hediye

Muğla Valisi İdris Akbıyık özel sporcular Türkiye Yüzme Şampiyonu Elif Oral’ı altın ile ödüllendirerek başarılarının devamını diledi.

Vali Akbıyık, Muğla Odalar ve Borsa toplantısına katıldı

Muğla’daki Odalar ve Borsa’nın geleneksel olarak 3 ayda bir gerçekleştirdiği toplantıda konuşan Muğla Valisi İdris Akbıyık, Muğla’da turizm, doğa, tarım ve kültürün yanında sağlık turizmi noktasında yabancılardan sağlık hizmeti noktasında önemli taleplerin geldiğini açıkladı.

Vali Akbıyık Ortaca'da Temaslarda Bulundu

Muğla Valisi İdris Akbıyık Ortaca ilçesini ziyaret ederek yetkilerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Muğla Valisi İdris Akbıyık’ın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

Muğla Valisi İdris Akbıyık, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle yazılı bir mesaj yayımladı.

AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Vali Akbıyık’ı ziyaret etti

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut ve beraberindeki heyet, Muğla Valisi İdris Akbıyık'ı ziyaret etti.

FTSO'dan Vali Akbıyık'a Ziyaret

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Başkan Yardımcısı Muhammet Kökten, yönetim kurulu üyesi Muhsin Gümüş, Meclis Başkan yardımcıları Bayram Kiremitli ve Bayram Viran Vali İdris Akbıyık'ı makamında ziyaret etti.

Vali Akbıyık, 10 Kasım Atatürk’ü Anma günü mesajı yayımladı

Muğla valisi İdris Akbıyık Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 85’nci yılı nedeniyle mesaj yayımladı.

Vali Akbıyık'tan anlamlı ziyaret

Kızılay Haftası’nda anlamlı ziyaret 29 Ekim-4 Kasım Kızılay Haftası dolayısıyla Türk Kızılayı Muğla Şube Başkanı Şadi Pirci, yönetimi ve Kızılay gönüllüleri, Muğla Valisi İdris Akbıyık’ı ziyaret etti.

Vali Akbıyık şehit aileleri ve gaziler ile kahvaltıda bir araya geldi

Cumhuriyet’in 100.yıl kutlama etkinlikleri çerçevesinde Muğla Valisi İdris Akbıyık, Muğla’daki şehit aileleri ve gazilerle kahvaltıda bir araya geldi.