Vurulma Haberleri

Vurulma Haberleri

Seyir halindeyken silahla vurulan kadın, otomobilini hastaneye kadar sürdü

Muğla'nın Fethiye ilçesinde otomobiliyle seyir halinde iken iddiaya göre erkek arkadaşı tarafından silahla vurularak yaralanan kadın otomobili hastaneye kadar sürdü.

Basın Emekçileri Platformu’ndan Gazetecilerin Tehdit Edilmesine Kınama

Muğla Basın Emekçileri Platformu tarafından Bodrum’da haber takibindeki gazetecilerin ‘silahla vurulmakla’ tehdit edilmesine ilişkin kınama metni yayınlandı.

Gazetecilere Tehdit Hukuki Süreç Başlatıldı

Bodrum’da haber takibindeki gazetecilerin silahla vurulmakla tehdit edilmesine, basın mensupları sert tepki gösterdi. Konuyla ilgili hukuki sürecin başlatıldığı bildirildi. 

Sahildeki sinsi tehlike, şezlong yaralanmaları için uyardı

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Öğretim Üyesi Can Hürel, önemsiz görünse bile el yaralanmalarının geri dönüşü olmayan duyu ve fonksiyon kayıplarına yol açabileceğine dikkat çekerek, “Böyle bir yaralanma halinde bilgili kişilerin yapacağı ilk yardım çok etkili olacaktır. Duyu ve fonksiyon kaybına yol açabileceği için evde tedavi etmek yerine bir uzmana başvurulmadır” dedi.

Op. Dr. Güngör: "Vakit kaybetmeden uzmana başvurun"

Günlük aktiviteyi kısıtlayan ve vücudun herhangi bir eklem bölgesinde 3 günden fazla süren ağrıların mutlak suretle önemsenmesi gerektiğini ifade eden Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Mutlu Güngör, "3 günden fazla süren eklem ağrılarında bir uzmana başvurulması gerekir" dedi.

Tutuklu Sayısı 3'e Yükseldi

Fethiye'de, sokak ortasında 3 kişinin vurulmasının ardından 4 şüpheliden 2'si tutuklanmıştı. Soruşturma kapsamında tutuklu sayısı 3'e yükseldi.

"TOBBUYUM" uyuşmazlıklarda daha hızlı, çok daha ucuz"

Türkiye Odalar ve Barsalar Birliği (TOBB), uyuşmazlıkların mahkeme ve arabuluculuk yoluyla çözümlenememesi halinde başvurulmak üzere 1991 yılında özerk bir yapıda açılan TOBB Tahkim Merkezi'nden sonra TOBUYUM Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi'ni de açtığını duyurdu.