Yaşlı Adam Haberleri

Yaşlı Adam Haberleri

Minibüste Yaşayan Yaşlı Adam Ölü Bulundu

Muğla’nın Marmaris ilçesi Siteler Mahallesi'nde bulunan bir araç parkındaki minibüste yaşayan Feridun T. (78) isimli vatandaş ölü olarak bulundu.

Yaşlı Adam Yangında Hayatını Kaybetti

Muğla’nın Ula ilçesinde bir evde çıkan yangında yaşlı adam hayatını kaybetti.

Marmaris’te Çıntar Toplarken Dağda Kaybolan Adamdan Bir İz Bulundu

Muğla’nın Marmaris ilçesinde bir ay önce yakınları ile çıntar toplamak için Balan Dağı'na gidip kaybolan İsa Çifçi için bölgede arama çalışmaları devam ederken yaşlı adama ait olabileceği düşünülen bir kova bulundu.

Yaşlı Adam Evinde Ölü Bulundu

Muğla’nın Datça ilçesinde evde tek başına yaşayan 93 yaşındaki Hacı İsak Ömerülfarukoğlu isimli vatandaş evinde ölü bulundu.

Boğanın saldırısı sonucu yaşlı adam hayatını kaybetti

 Muğla'nın Milas ilçesinde boğanın saldırısına uğrayan yaşlı adam, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Yaşlı adımın eşinin de 10 yıl önce yine bir boğanın saldırısı sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.

Tır, yaşlı adama çarptı

Muğla’nın Milas ilçesinde meydana gelen trafik kazasında tırın çarptığı yaşlı adam yaralandı.

Yaşlı adam evinde ölü bulundu

Muğla’nın Milas ilçesinde komşularının haber alamadığı adam evinde ölü olarak bulundu.

Kayıp yaşlı adamın kemikleri bulundu

Muğla'nın Menteşe ilçesinde 18 Ağustos tarihinde yakınları tarafından kayıp olarak ihbarda bulunulan 72 yaşındaki Bekir Kaymak Yatağan Akgedik Mahallesindeki bir arazide kemikleri bulundu.

Yaşlı adam karavanda ölü bulundu

Muğla’nın Milas ilçesinde yaşlı adam karavanda ölü olarak bulundu.

Balkondayken maganda kurşunuyla hayatını kaybeden adama acı veda

 İki grup arasında çıkan ve 3 kişinin yaralandığı silahlı kavga esnasında evinin balkonundayken göğsüne pompalı tüfek saçması isabet etmesi sonucu hayatını kaybeden 71 yaşındaki yaşlı adam, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Babasını Çöp Evde Ölüme Terk Edilmiş Halde Buldu

Muğla’dan Adana’ya ailesini ziyarete gelen bir kişi, annesinin terk ettiği Alzheimer hastası babasını çöp evde buldu. Yaşlı adam ambulansla hastaneye kaldırılırken, çöp evdeki manzara ise görenlerin içini parçaladı.

ALZHEİMER HASTASI YAŞLI ADAM BULUNDU

Muğla'nın Datça ilçesinde kaybolan 90 yaşındaki Alzheimer hastası yaşlı adam Jandarma ve köylüler tarafından sağ olarak bullundu.

OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI YAŞLI ADAM HAYATINI KAYBETTİ

Muğla'nın Milas ilçesinde otomobilin çarptığı yaşlı adam olay yerinde hayatını kaybederken, kaçan araç sürücüsünün yakalanması için çalışma başlatıldı.

MUĞLA’DA 68 YAŞINDAKİ ŞAHIS EVİNDE ÖLÜ OLARAK BULUNDU

Muğla'nın Menteşe ilçesinde, yalnız yaşayan yaşlı adam evinde ölü olarak bulundu.

MUĞLA’DA KAYBOLAN YAŞLI ADAM, 28 SAAT SONRA SAĞ OLARAK BULUNDU

Muğla'nın Menteşe ilçesinde kaybolan Murat Ülgen (84) 28 saatlik arama sonucunda bölgedeki bir derede sağ olarak bulundu.

MUĞLA'DA KAYBOLAN YAŞLI ADAMI ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Muğla’nın Menteşe ilçesinde kaybolan Murat Ülgen için (84) bölgede arama çalışması devam ediyor.

Bodrum'da feci kaza; tır çarpan yaşlı adam olay yerinde can verdi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde karşıdan karşıya karşıya geçen 79 yaşındaki Bekir Girgin kamyan çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Şehir boşaltılınca atıyla eczaneye gelip ilaç almak istedi

Milas Ören yakınlarındaki orman yangını termik santrale sıçrayınca bölgedeki yerleşim yerleri boşaltıldı. Ören'de yaşayan 76 yaşındaki Mehmet Sönmez ise atı ile boşaltılan şehirde eczaneye gelip ilaç aradı. Yaşlı adam eczanenin kapalı olduğunu görünce atı ile geri döndü.

Kayalıklara sığınan yaşlı adamı, Sahil Güvenlik kurtardı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yangın nedeniyle kayalıklara sığınan yaşlı adamı sahil güvenlik ekipleri kurtardı.

Tüpü çakmakla kontrol ederken evini yaktı; küle dönen evde tek yanmayan ise Kur’an-ı Kerim oldu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir barakada kalan yaşlı adam yeni aldığı tüpü çakmakla kontrol ederken yaşadığı barakayı yaktı. Alev topuna dönen barakada tek yanmayan Kur'an-ı Kerim oldu.

Çatıdan düşen yaşlı adam öldü

Muğla’nın Datça ilçesinde evinin yanındaki ağacın dalını budamak için çatıya çıkan ve dengesini kaybedip yere düşen kişi hayatını kaybetti.

Alzheimer hastası yaşlı adam, sel sularına kapılarak hayatını kaybetmiş

Muğla'nın Milas ilçesinde 3 gündür aranan alzheimer hastası yaşlı adamdan acı haber geldi. Çiftlik mahallesi ve kırsalında yürütülen arama çalışmaları sonucu yaşlı adamın cansız bedenine ulaşıldı. 78 yaşındaki Mehmet Ali Öngel'in önceki meydana gelen yağışlarda dere yatağında sel sularına kapılıp sürüklenmesi sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.

Milas’ta alzheimer hastası yaşlı adam her yerde aranıyor

Muğla'nın Milas ilçesinde Alzheimer hastası yaşlı adamdan haber alamayan yakınları durumu Jandarma ekiplerine bildirerek,kırsal mahalle ve civar mahallelerde arama çalışması başlattı.

Yaşlı adam yangında dumandan zehirlendi

Muğla'nın Menteşe İlçesi Yenibağyaka Mahallesi Beygirler mevkiinde meydana gelen eski ahşap binada çıkan yangında 93 yaşındaki Ali Rıza Ayhan dumandan zehirlenmesi sonucu yaşamını yitirdi.

Yaşlı adamın 111 taşınmazını üzerlerine geçirdikleri iddiasıyla gözaltına alınan 6 şüpheli serbest kaldı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, yaşlı bir adamın 111 taşınmasını usulsüz yollarla üzerine aldığı iddia edilen biri Gürcistan uyruklu 3 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yaşlı adamın 111 adet tapulu mülkünü üzerine geçiren örgütün 6 şüphelisi yakalandı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde yaşayan, algılama ve hafıza zayıflığı yaşayan 84 yaşındaki bir vatandaşı takibe alan suç şebekesi, yaşlı şahın Muğla ve Manisa ve Sakarya'da bulunan 111 adet taşınmazını üzerine geçirdi. Ekonomik durumları kısa süre öncesine kadar zayıf olmasına rağmen oldukça lüks bir yaşam süren grubu takibe alan polis, şahısların usulsüz yollarla mal edindiğini belirleyince operasyon başlattı. Liderliğini Gürcistan uyruklu L.K.'nin yaptığı şebeke yapılan operasyonla çökertildi.

Ortaca’da yalnız yaşayan yaşlı adam evinde ölü bulundu

Muğla'nın Ortaca ilçesinde yalnız yaşayan 60 yaşındaki bir kişi evinde ölü bulundu.

Milas'ta yaşlı adam evinde ölü bulundu

Muğla’nın Milas ilçesinde yalnız yaşayan bir kişi evinde ölü bulundu.

DARP EDİLDİĞİ İLERİ SÜRÜLEN VATANDAŞ HAYATINI KAYBETTİ

Muğla’nın Milas ilçesinde geçtiğimiz günlerde alışveriş için gittiği tezgahın önünde bir pazarcı esnaf tarafından yumruklandığı iddia edilen yaşlı adam kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti

“Fethiye Sana Emanet Karaca Oğlum”

CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca seçim çalışmalarını esnaf ziyaretleri, ev toplantıları ve mahalle mitingleriyle sürdürüyor. Yerel seçimlere birkaç gün kala hız kesmeden ziyaretlerini sürdüren Karaca ve ekibi halktan gördüğü ilgi karşısında memnun kalırken, ziyarette yaşlı bir vatandaşın Karaca ile kucaklaşması duygusal sahneler yaşanmasına sebep oldu. Gözyaşlarına engel olamayan yaşlı adamı Alim Karaca sarılarak teselli etti.