Yaşlılara Saygı Haftası Haberleri

Yaşlılara Saygı Haftası Haberleri

Büyükşehir’den Yaşlılara Saygı Haftası’nda farklı etkinlikler

18-24 Mart Yaşlılar Haftası Muğla’da Büyükşehir Belediyesi’nin farklı etkinlikleriyle kutlandı.

Vali Akbıyık’tan Yaşlılara Saygı Haftası Mesajı

Muğla valisi İdris Akbıyık 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası çerçevesinde yayımladığı mesajında yaşamın her anında genç nesle rehberlik eden, tecrübeleri ve bilgi birikimleriyle geleceğe ışık tutan yaşlıların en değerli varlıklar olduğunu açıkladı.

MAKAM ARAÇLARI YAŞLILARIN HİZMETİNE SUNULDU

Yaşlılara Saygı Haftası'nda Marmaris Belediyesi’nin makam ve müdürlük araçları yaşlılara tahsis edildi. Perşembe pazarında alışveriş yapan yaşlılar makam araçlarıyla evlerine taşındı.

MARMARİS BELEDİYESİ, HUZUREVİ SAKİNLERİNİN GÖNLÜNÜ ALDI

Marmaris Belediyesi, Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında ilçedeki yaşlıların gönlünü aldı. Marmaris Belediyesi Dinlenme ve Huzurevi sakinleri, Burunucu Macera Parkı’nda kendilerine özel günde, Belediye tarafından tertiplenen programda güzel havanın tadını çıkardı.

Yaşlılara saygı haftasında film izlediler

Bodrum Belediyesi, toplumda yaşlı bireylere ve yaşlılığa karşı yitirilen hassasiyetlere dikkat çekmek ve dayanışmaya katkı sağlamak için başlatılan Yaşlılara Saygı Projesi çerçevesinde büyüklere sinema keyfi yaşattı.

Kursiyerlerden yaşlılara mini konser

Fethiye Halk Eğitim Merkezi kurslarında eğitim gören kursiyerler 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında Fethiye Belediyesi Huzurevi’nde kalan yaşlılara Türk Müziğimizin seçkin eserlerinden oluşan mini bir konser sundu.

MUĞLA VALİSİ ORHAN TAVLI’NIN 18-24 MART YAŞLILARA SAYGI HAFTASI MESAJI

Muğla Valisi Orhan Tavlı, yaşlılara saygı haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.