Yaya Geçidi Haberleri

Yaya Geçidi Haberleri

Muğla’da Trafik Kazası: 1 Yaralı

Muğla’nın Menteşe ilçesinde yolun karşısına geçmek isteyen vatandaşa otomobil çarptı.

Fethiye'de Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde iki motosikletin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı. Feci kaza güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

LİSELİ SILA’NIN ÖLÜMÜNÜN NEDENİ ORTAYA ÇIKTI

Muğla'nın Menteşe ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan lise öğrencisine otomobille çarparak ölümüne neden olan sürücü tutuklandı. Zanlı ifadesinde, Yaya geçidi ile benim aramda yaklaşık 2-3 metre mesafede bir anda siyah giyimli, kafasında montunun kapüşonu takılı bir çocuk önüme çıktı. Korna ve frene bastım ancak hiç tepki vermedi. Yol yağmur nedeniyle ıslaktı. Bu sebeple araç durmayıp kaydı dedi.

‘ÖNCELİK YAYANIN’ TEMALI ETKİNLİK GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Gazi İlkokulu önünde, Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından ‘Öncelik Yayanın’ temalı etkinlik yapıldı. Programda İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, Gazi İlkokulu öğrencilerine yaya geçidi kullanımı ve karşıdan karşıya geçerken dikkat edilmesi gereken bilgileri aktardı. 

Milas'ta Feci Kaza

Muğla’nın Milas İlçesi’nde yaya geçidinden yolun karşısına geçmek isteyen bir kadın, seyir halindeki TIR’ın çarpması sonucu feci şekilde can verdi.

Seydikemer’de ‘Yaya Önceliğine’ Dikkat Çektiler

Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker, Seydikemer Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş ile Mustafa Ali Türkan, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen “Trafikte Yaya Geçidi Kullanımı” adlı etkinliğe katıldı.

Ezgi yaşam mücadelesi veriyor, Amerikalı NATO Mühendisi elini kolunu sallaya sallaya geziyor

1 Temmuz tarihinde, Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir otomobilin yaya geçidinde çarptığı 18 yaşındaki Ezgi Aydındağ felç kaldı. Otomobil ile Ezgi'ye çarpan skorsky helikopter mühendisi, NATO görevlisi, ABD vatandaşı Reginald Theven'in ise adli kontrollü serbest bırakıldığı öğrenildi.

Karayolu işleri yaptırılacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Melikgazi Belediyesi tarafından, Erenköy, Hisarcık, Altınoluk Ve Muhtelif Mahallelerde Yaya Yolu Otopark Ve Yükseltilmiş Yaya Geçidi Yapılması İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

Fıkraları aratmayacak görüntü

Muğla’nın Menteşe İlçesi’nde aşırı yağışlar nedeniyle çöken yol bir türlü yapılmayınca, bir vatandaş çökme olan yaya geçidine taş ve çalılar ile mezar görünümü vererek, belediyeyi protesto etti. Sosyal medyada paylaşılan fotoğrafa “Yaya geçidi sizlere ömür” yorumu yapıldı.