Yaz Konserleri Haberleri

Yaz Konserleri Haberleri

Yaz Konserleri Devam Ediyor

Yaz sezonunun son günlerinde Bodrumda eğlence son sürat devam ederken Suzan Temelli dinleyicileri söyledği şarkılarla keyiflendirdi.

“Yaz Konserleri” vatandaştan tam not aldı

Fethiye'nin en gözde mekânlarından biri olan BarBunn Cafe Bistro'da “Yaz Konserleri” kapsamında başlatılan programlar sona erdi. Konserlerin vatandaşlar tarafından tam not aldığını söyleyen BarBunn Cafe Bistro işletmecisi Fırat Çatal, FRT TV’ye konuştu.

Yaz Konserleri Devam Ediyor

Yazın son günlerinde Bodrum Azka Yaz Konserleri tüm hızıyla devam ederken önceki gece güçlü sesiyle Hande Dönmez sahne aldı.

Herkes 'Dön Diyemem' dedi

Bodrum'da yaz sezonunun sonlarına doğru Azka yaz konserleri hız kesmeden devam ederken, genç şarkıcı Özge Biroğlu önceki akşam Azka Otel'de sahne aldı.

Gökhan Tepe Barbunn'da sevenleriyle buluştu

Fethiye'nin en gözde mekânlarından BarBunn CafeBistro'da 'Yaz Konserleri' kapsamında sevilen sanatçı Gökhan Tepe sevenleriyle buluştu.

Barbunn'da Gökhan Tepe Konser Verecek

Fethiye'nin en gözde mekânlarından BarBunn CafeBistro'da 'Yaz Konserleri' kapsamında Gökhan Tepe 17 Ağustos Perşembe akşamı sahne alacak.

“Sakiler” Barbunn’da kulakların pasını sildi

Fethiye'nin en gözde mekânlarından BarBunn CafeBistro'da “Yaz Konserleri” kapsamında Sakiler grubu sevenleriyle buluştu.

İmge Mıngıroğlu, sevenlerine harika bir Bodrum akşamı yaşattı

Azka Otel Yaz Konserleri kapsamında İmge Mıngıroğlu önceki akşam sahne aldı. Slow şarkılarıyla programına başlayan İmge Mıngıroğlu, sevenlerine harika bir Bodrum akşamı yaşattı.

Barbunn’da ‘Sakiler’ Sahne Alacak

Fethiye'nin en gözde mekânlarından BarBunn CafeBistro'da 'Yaz Konserleri' kapsamında Sakiler grubu 9 Ağustos Çarşamba günü sahne alacak.  

Barbunn’da ‘Derya Bedavacı’ Sahne Alacak

Fethiye'nin en gözde mekânlarından BarBunn Cafe Bistro'da 'Yaz Konserleri' kapsamında Derya Bedavacı, 28 Temmuz Cuma günü sahne alacak.  

Genç şarkıcı Rana, sevenlerini çoşturdu

 Azka Yaz Konserleri hız kesmeden devam ederken genç şarkıcı Rana, misafirleriyle buluştu.

BarBunn’da Yaz Konserleri Başlıyor

Fethiye'nin en gözde mekânlarından BarBunn Cafe Bistro'da “Yaz Konserleri” kapsamında Derya Bedavacı, Sakiler ve Gökhan Tepe sahne alacak. 

Genç müzisyen Karataş'tan yeni şarkı müjdesi

Genç şarkıcı Nil Karataş önceki akşam Azka yaz konserleri çerçevesinde sahne aldı.

Bodrum’da Sibel Can izdihamı

Ünlü sanatçı Sibel Can, Kerkisolfej'in düzenlediği Yaz Konserleri çerçevesinde Bodrum Antik Tiyatro BtcTurk PRO sahnesinde bomba gibi bir geceye imza attı.

Afara Uğur Arslan 1200 metrede sevenleri ile buluştu

Babadağ teleferik işletmesi tarafından gerçekleştirilen ve birbirinden güzel seslerin bir araya geldiği “Eğlence Dorukta” etkinliğinin birinci gününde Cem Adrian, ikinci gününde Hande Yener, üçüncü gününde Murat Dalkılıç ve dördüncü gününde ise Afara Uğur Arslan sahne aldı. Babadağ teleferik tarafından düzenlenen yaz konserleri kapsamında Ölüdeniz’den 1200 metre yükseklikte sevenleri ile buluşan Afara Uğur Arslan unutulmaz sahnesi ile sevenlerini hayran bıraktı.

Mabel Matiz, yeni albümünü ilk kez Bodrum’da seslendirdi

Ünlü şarkıcı Mabel Matiz, önceki akşam Yaz Konserleri çerçevesinde Bodrum Antik Tiyatro'da sahne aldı.

Club Areena’da yaz konserleri Hande Ünsal ile başladı

Muğla'nın Marmaris ilçesi barlar sokağının en büyük gece kulübü olan Areena Club'de sahne alan Hande Ünsal, sevilen ve popüler şarkılarını seslendirdi.

Merve Özbey, Bodrum Kalesini yıktı geçti

Sarı yaz konserleri kapsamında Bodrum Kalesi'nde sahne alan Merve Özbey izdihama neden oldu. Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından, Kültür ve Turizm Bakanlığı işbirliği ve Bodrum'da faaliyet gösteren markaların da sponsorluk desteği ile organize edilen Bodrum Belediyesi Sarı Yaz Kale Konserleri, Merve Özbey'in muhteşem konseriyle sona erdi. Konserler boyunca pop müziğinin sevilen seslerini ağırlayan Bodrum Belediyesi, finali pop müziğin yıldız ismi Merve Özbey ile yaptı. Güçlü sesi ile sevenlerine müzik ziyafeti veren Merve Özbey'in konseri yoğun ilgi gördü.

Yaz esintisi Barbunn’da yaşandı

Fethiye'nin en gözde mekanlarından BarBunn kafe Bistro'da bu yaz yıldızlar geçidi vardı. Müziğin sevilen isimleri Sakiler, Merve Özbey, Hande Ünsal, Derya Bedavacı, Murat Dalkılıç, Berkay Şahin ve Ebru Yaşar BarBunn kafe Bistro'da sevenleri ile buluştu. Fethiye bölgesinde böyle organizasyonların olabileceğine değinen BarBunn kafe Bistro işletme sahibi Nacit Çatal, “Çoğu sanatçımızı bölgemizde ilk defa ağırladık ve Fethiye’mizde de böyle organizasyonların olabileceğini göstererek bölgemize hizmet etmenin mutluluğunu yaşadık” dedi.

Ozan Doğulu ve Hera, Bodrum Kalesi’nde sahne aldı

Ünlü prodüktör ve aranjör Ozan Doğulu ile sevgilisi genç popçu Kübra Hera Aslan, Bodrum Belediyesi Sarı Yaz konserleri kapsamında Bodrum Kalesi'nde sahne aldı.

Ebru Yaşar Sevenleri ile Barbunn’da Buluştu

Fethiye’nin en gözde mekanlarından BarBunn kafe Bistro’da Ebru Yaşar rüzgarı esti. Birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Ebru Yaşar, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Bodrum’da “Sarı yaz” konserleri Derya Uluğ ile başladı

Muğla'da, Bodrum Belediyesi'nin düzenlediği Sarıyaz konserlerinde sahne alan Derya Uluğ sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Binlerce kişinin izlemeye geldiği Uluğ, hayranlarına yeni single müjdesi verdi.

Demet Akalın Bodrum’da çifte konser verecek

Bodrum Belediyesi'nin düzenlediği Kale Konserleri'nin ardından 8-17 Ekim tarihleri arasında yapılacak olan Sarı Yaz Konserleri kapsamında birbirinden ünlü isimler sahne alacak.

Barbunn Bistro'da Derya Bedavacı Rüzgarı Esti

Yaklaşık bir buçuk yıldır süren pandemi yorgunluğunu unutturmaya çalışan Barbunn Bistro ağırladığı ünlü şarkıcıların sahne aldığı yaz konserleriyle bir kez daha müşterilerini ve eğlence severleri yine coşturtu. Barbunn Bistro birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Derya Bedavacıyı ağırladı.

Barbunn Bistro’da Derya Bedavacı Rüzgarı Esecek

Yaklaşık bir buçuk yıldır süren pandemi yorgunluğunu unutturmaya çalışan Barbunn Bistro ağırladığı ünlü şarkıcıların sahne aldığı yaz konserleriyle bir kez daha müşterilerini ve eğlence severleri yine coşturacak. Barbunn Bistro 15 Eylül Çarşamba günü saat 21.30 da bu kez birbirinden güzel şarkılarını seslendirecek olan Derya Bedavacıyı ağırlayacak.

Orman yangınlarına müdahale eden itfaiyeciler Buray konserinde buluştu

Kerkisolfej tarafından düzenlenen yaz konserleri kapsamında Bodrum Antik Tiyatro Btcturk Pro sahnesinde önceki akşam yoğun istek üzerine ikinci kez sahne alan ünlü sanatçı Buray, sürprizlerle dolu bir konsere imza attı.