Yeni Bölüm Haberleri

Yeni Bölüm Haberleri

FTSO gemi yapım hangarı için inşaata başlıyor

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) proje okulu Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin bahçesine, Fethiye ve Seydikemer’in ihtiyaçlarına yönelik nitelikli eleman yetiştirilmesi amacıyla başlatılan proje kapsamında, gemi yapım hangarı inşa edilecek. FTSO üyelerinin nitelikli eleman ihtiyacına çözüm üretmek için yeni bölümlerin de açılacağını vurgulayan Başkan Çıralı, “Tüm üyelerimizin bu konudaki taleplerini dinlemek, ihtiyaç duyulan diğer alanlar içinde bölümler açmak istiyoruz.” dedi. FTSO ile Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında gerçekleştirilen işbirliği kapsamında oluşturulan Protokol Yürütme Kurulu, 19 Mayıs 2022 Cuma günü FTSO Meğri Salonu’nda toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, FTSO Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Erdem, Fethiye İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Öğütveren, Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ramazan Kuşcu ile FTSO Genel Sekreteri Av. Ezgi Kullukçu katıldı.

Şehrimin Çınarları serisinin yeni bölümü yayında

Hikâyeleri ile Fethiye’nin yakın geçmişine ışık tutan, yaşantılarına tanıklık ettiğimiz Fethiye’nin önemli şahsiyetleri ‘Şehrimin Çınarları’ serisinde bir araya geliyor. Serinin 9. bölümü ise Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’nın Youtube hesabında yayında.

Hayvan Bakım Merkezi can dostlar için modern hale getiriliyor

Fethiye Belediyesi Geçici Hayvan Bakım Merkezine yeni yapılmakta olan bölümler, hayvan severlere tanıtıldı. Geçici hayvan bakım merkezine kazandırılan, sokak hayvanları ambulansından, yeni ameliyathaneye ve rehabilite bölümünden, geniş bir alana yerleştirilecek köpek kulübelerine kadar, yeni bölümler hayvan severlere tek tek gezdirildi. Fethiye Belediye Meclisi Hayvan Hakları Komisyonu Başkanı Veli Pabuşcu ve Hayvan Hakları Komisyon Üyesi Mürvet Başıhoş Karacan ile Belediye Meclis Üyesi Devrim Öztürk’ün de katıldığı geçici hayvan bakım merkezi, yeni yapılan bölümlerin tanıtımında hayvan severler ve ilgili derneklerin görüşleri de alındı.