Yeni Yıl Haberleri

Yeni Yıl Haberleri

Barbunn Bistro Yeni Yıl Moral Yemeğinde Buluştu

Fethiye’nin en gözde mekânlarından BarBunn Bistro 2023 sezonu boyunca yoğun emek sarf eden personeline unutulmaz bir gece yaşattı.

Belediyeden muhtarlara yeni yıl hediyeleri

Marmaris Belediyesi’nin mahalle muhtarları için hazırladığı yeni yıl hediyeleri ekipler tarafından tek tek takdim edildi.

Fethiye’de 371 Sandıkta 129 Bin 565 Seçmen Oy Kullanacak

Fethiye’de seçmen listeleri muhtarlıklarda askıya çıkarıldı. Toplam 371 sandıkta 129 bin 565 seçmenin oy kullanacağı belirtildi.

Milletvekili Otgöz’ün Yeni Yıldaki İlk Ziyareti, Başkan Akdenizli’ye Oldu

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, 2024 yılının ilk mesai gününde Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’yi ziyaret etti. Ziyarette birlik, beraberlik vurgusu yapıldı.

Çalış Plajı’nda Kostümlerle Denize Girdiler

Yeni yılın ilk günü düzenlenen etkinlikte bir grup vatandaş, yardıma muhtaç çocuklar ve sokak hayvanları için değişik kostümlerle denize girdiler.

Milas’ta Yeni Yılın İlk Gecesi Kanlı Bitti

Muğla'nın Milas ilçesinde M.A. (62), tartıştığı M.A. (54) isimli kişi silahla vurarak olay yerinden kaçtı. Vurulan M.A. olay yerinde hayatını kaybederken, jandarma her yerde şüpheliyi arıyor.

Vali Akbıyık’tan Yeni Yıl Ziyaretleri

Muğla Valisi İdris Akbıyık, yılbaşı gecesi görevi başında bulunan kamu personeli başta olmak üzere hastane ve huzurevi sakinlerini ziyaret etti.

Başkan Akdenizli’den Anlamlı Ziyaret

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, yeni yıl dolayısıyla görev başındaki emniyet, jandarma ve sağlık ekiplerini ziyaret etti.

Muğla Yeni Yıla Yoğun Sis Altında Girdi

Muğla 2024 yılının ilk sabahını sisli bir ortamda karşıladı. Geçen yıllara oranla mevsim normallerinin üzerinde bir sıcaklık ile yeni yıla giren Muğla’da, Menteşe’den Denizli’ye, Marmaris’e ve Yatağan’a ulaşımın sağlandığı karayolu yoğun sis ile kaplandı.

Marmarisliler Yeni Yıla Coşku İle Girdi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde vatandaşlar yılbaşını coşkulu şekilde kutladı. Tüm ilçe genelinde alınan had safhada güvenlik önlemleri ile vatandaşlar mekanlarda ve yat limanında yeni yıl coşkusunu huzur içinde yaşadı.

Milas Emniyet Müdürlüğü Yılbaşı Gecesi Kuş Uçurtmadı

Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü yılbaşı gecesi aldığı tüm önlemlerle vatandaşların yeni yıla huzur ve güven içerisinde girmesini sağladı.

Başkan Oktay'dan Yılbaşı Mesaisi

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, yeni yıla görevi başında giren doktor, hemşire, jandarma, polis, nöbetçi eczaneler, itfaiyeciler ve zabıta personelini ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı. 2024’e ise Çetibeli Karakolu’nda asker ve polislerle girdi.

Otgöz, “2024 Yılında da Muğla’mız ve Ülkemiz İçin Çalışmaya Devam Edeceğiz”

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, yeni yıl dolayısı ile mesaj yayınladı.

Başkan Oktay esnaflarla bir araya geldi

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay yılın son mesai gününü esnaf ziyaretlerine ayırdı. Sevgi Yolunda faaliyet gösteren esnafları ziyaret eden Oktay, herkese mutlu bir yıl diledi.

Vali Akbıyık’ın eşi huzurevi sakinlerinin yeni yıl etkinliğine katıldı

Muğla Valisi İdris Akbıyık’ın eşi Sevim Akbıyık Menteşe Abide Hasan Nuri Öncüer Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinin düzenlediği yılbaşı etkinliğinde huzurevi sakinleri ile bir araya geldi.

Başkan Akdenizli, Yeni Yılı Kutladı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak, 2024 yılının tüm insanlığa ve ülkemize sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni etti.

Başkan Oktay, “2024 umudun yılı olacak”

Yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, 2023 yılında birçok acıyla yüreklerimizin yandığını belirterek, “2024 yılının acıları dindirip güzellikler getirmesi umuduyla tüm vatandaşlarımıza barış, sağlık ve mutluluk diliyorum” dedi.

Dalaman’da yeni yıl tedbirleri toplantısı yapıldı

Vatandaşlarımızın yeni yıla sağlık ve huzur içinde girmelerini sağlamak amacıyla alınacak tedbirlerin görüşüldüğü, “Yılbaşı Tedbirleri Toplantısı” kaymakamlık makamında yapıldı.

Muğla Valisi Akbıyık’tan yeni yıl mesajı

Muğla Valisi İdris Akbıyık yayımladığı yeni yıl mesajında 2023 yılında yaşanan doğal afetler ve coğrafyamızda meydana gelen hadiselerin herkesi derinden etkilediğini belirtti.

Yeni yıl öncesi eğlence mekanlarında alkol denetimi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde polis ekipleri tarafından eğlence mekanlarında kaçak alkol ve ruhsatsız içki denetimi gerçekleştirildi.

Bu etkinliğin geliri sivil toplum kuruluşlarına aktarılacak

Marmaris Belediyesi yeni yıl nedeniyle sivil toplum kuruluşlarına ücretsiz stant tahsis etti. Geliri tamamen STK’lara kalacak stantlarda yılbaşına yönelik hediyelik eşyalar satışa sunuldu.

Başkan Gümüş “2024 Güzel Anılar Biriktireceğimiz Bir Yıl Olsun”

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 2024 yılına sayılı günler kala yayınladığı yazılı mesajında Menteşe halkının yeni yılını kutlayarak, 2024 yılının umutların tazeleneceği, dayanışma ruhunun süreceği bir yıl olmasını diledi.

Bodrum Belediyesi Yılbaşı Etkinliklerini İptal Etti

Bodrum Belediyesi organizasyonuyla gerçekleşmesi planlanan yeni yıl kutlama etkinlikleri şehitlerimize saygı çerçevesinde yapılmama kararı alındı.

Yeni Yıl Öncesinde Alkol Ve Gıda Denetimi Yapıldı

Muğla’nın Ortaca ilçesinde yeni yıl öncesinde sahaya inen ekipler birçok işletmede alkol ve gıda denetimi gerçekleştirdi.

Marmaris’te özel çocuklar, Başkan Oktay’la yeni yılı kutladı

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, özel çocuklarla beraber 2024 yılını erken kutladı.

Başkan Oktay, gazi ve şehit yakınlarını unutmadı

Marmaris Belediyesi, yeni yıl öncesi ilçede yaşayan gazileri ve şehit yakınlarını ziyaret etti. Kıbrıs Gazisi Tamer Demirkesenler’in ziyaretine Belediye Başkanı Mehmet Oktay da katıldı.

Muğla’da Yeni Yıl Süslemelerine Vatandaşlardan Yoğun İlgi

Sorumluluğundaki alanlarda özel günlerde süsleme çalışmaları yapan Muğla Büyükşehir Belediyesi süs malzemelerinin üretimini, tasarımını kendisi yapıyor. Yaklaşan yılbaşı için şehrin belirli yerlerine yerleştirilen süslemeler vatandaşların özellikle çocukların ilgisini çekiyor. Aileleri ile birlikte süslemelerin olduğu alanları dolduran çocuklar aileleri ile fotoğraf çekiliyor.

Fethiye Yeni Yıl Pazarı’nda Yoğunluluk

Fethiye’de hava muhalefetinden dolayı bugüne ertelenen Fethiye Yeni Yıl Pazarı’nda Fethiye’de yaşayan vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Fethiye Beşkaza Meydanı’nda düzenlenen etkinlik vatandaştan tam not almayı başardı.

El Emeği Ürünler, Beşkaza Meydan’ı Yeni Yıl Pazar’ında

Bu yıl Fethiye Yeni Yıl Pazarı, bu yıl Fethiye Beşkaza Meydanı’nda kuruldu. Fethiye Yeni Yıl Pazarı, 15-16 Aralık tarihlerinde Fethiye Beşkaza Meydanı’nda olacak. Fethiye Yeni Yıl Pazarında standı olan Ukraynalı Natali Hanım açıklamalarda bulundu.

Yeni Yıl Öncesi Trafik Denetimleri Artırıldı

Muğla’nın Menteşe ilçesinde yeni yıl öncesi trafik denetimleri artırıldı.