Yoğun Mesai Haberleri

Yoğun Mesai Haberleri

Marmaris Zabıtası’ndan yoğun mesai

 Marmaris Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ilçede yaşayan vatandaşların huzurunu ve sağlığını korumak için denetimlerini aralıksız sürdürüyor. 4 buçuk yıllık süreçte zabıta ekipleri yaklaşık 15 bin şikayeti değerlendirdi.

Büyükşehir yoğun mesai harcadı

Muğla’nın birçok farklı noktasında yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle özellikle yeraltı su kaynaklarıyla içme suyu sağlanan bölgelerde suyun depolara aktarılmasında elektrikli pompalar kullanıldığı için su sağlanması olumsuz etkilendi.

Ekipler Denizlerin Korunması İçin Yoğun Mesai Harcadı

Muğla Büyükşehir Belediyesi dokuz günlük Bayram tatilinde yedi atık alım teknesi ile denizlerin korunması için atık toplamaya devam etti. Büyükşehir ekipleri bu süreçte 250 bin 140 litre pis su, 47 bin 835 kg katı atık topladı.

SEYDİKEMER BELEDİYESİ KARLA MÜCADELE EDİYOR

Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede etkili olan kar yağışı sonrasında teyakkuza geçti. Yayla Mahallelerinde etkili olan kar yağışı sonrası ulaşıma kapanan yollar, ekiplerin yoğun mesaisi sonrası tekrar ulaşıma açılıyor.

Başkan Aras’tan çağrı; “Temiz bir Bodrum için duyarlılık gösterelim”

Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü kent genelindeki temizlik çalışmaları için yoğun mesai harcıyor.

SEZON ÖNCESİ BELEDİYEDEN YOĞUN MESAİ

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, turizm sezonu öncesi yarımada genelinde devam eden altyapı ve üstyapı hizmetlerini yerinde inceliyor.

Menteşe’de karla mücadelede yoğun mesai  

Tüm yurdu etkisi altına alan soğuk hava Muğla’da da etkisini gösterdi. Menteşe’de gece saatlerinde başlayan kar yağışı sabah saatlerine doğru etkisini arttırdı. Kısa sürede kent merkezi beyaza bürünürken Menteşe Belediyesi ekipleri gece boyunca mesaisini sürdürdü. 

Fethiye’de Bayram Öncesi Tatlı Yoğunluğu

Fethiye’de Kurban Bayramının yaklaşmasıyla birlikte tatlı imalathaneleri yoğun mesai harcamaya başladı.

Seydikemer Belediyesi yoğun mesaide

Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, yol bakım ve onarım çalışmalarına yoğun bir şekilde mesai harcıyor. İlçenin farklı mahallelerinde yürütülen çalışmalar kapsamında; parke, roadmix ve stabilize yol çalışmalarına gece gündüz devam ediliyor

Milas Belediyesi kırsal mahallelere yatırımlarını sürdürüyor

Milas Belediyesi’ne bağlı ekipler kırsal mahalleler için yoğun mesai harcıyor. Belediye’ye bağlı ekipler son olarak Pınarcık Mahallesi’ne Organizasyon Alanı ve Ortak Kullanım Alanı çalışmalarını tamamladı. 

14 Şubat Sevgililer Günü’nde Bodrum’daki çiçekçiler, yoğun mesai yaptı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde faaliyet gösteren çiçekçilerde Sevgililer Günü yoğunluğu yaşıyor. Çiçekçiler, gün boyu Yarımada’nın dört bir yanındaki siparişlere yetişmeye çalıştı.

Milas Belediyesi hafta sonu kar mesaisindeydi

Milas Belediyesi’ne bağlı ekipler hafta sonu yoğun mesai harcadı. Bölgemizde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle mahsur kalan vatandaşların imdadına Belediye ekipleri yetişti. 

Yol çalışmalarında yoğun mesai

Fethiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Fethiye’nin 41 Mahallesi’nde belirlenen bölgelerde yol çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Foça, Babataşı, Yanıklar ve İnlice Mahallelerinde asfalt çalışmaları son noktaya geldi.

Fen İşleri'nin yoğun mesaisi, sel ve taşkınları büyük ölçüde önledi

Bodrum’da mevsim normallerinin üzerinde yağış alınan dönemlere hazırlık yapan Belediye Fen İşleri ekipleri, özellikle su taşkınlarının yaşandığı bölgelerdeki riski büyük ölçüde azaltmayı başardı.

Bodrum Belediyesi İki Günlük Sokağa Çıkma Yasağını Değerlendiriyor

Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasında yaya ve araç trafiğinin olmamasını fırsata çeviren Bodrum Belediyesi Fen İşleri ekipleri, alt ve üst yapı çalışmalarını yoğun mesaiyle sürdürüyor.

Çağrı Merkezi, pandemi ve nüfus artışı nedeniyle yoğun mesaide

Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren “Çağrı Merkezi” 2020 yılında 11 aylık sürede 204 bin 585 çağrı aldı. Pandemi dolayısıyla ilçe genelinde gerçekleşen yerleşik nüfus artışının da etkisiyle, Bodrum Belediyesi Çağrı Merkezi tarafından 2020 yılında alınan çağrı sayısı, geçtiğimiz 4 yılın toplamını yakalamış durumda.

Karaot’ta yoğun mesai

Fethiye Belediyesi tarafından ‘halk plajı’ yapılacak olan Karaot’ta çalışmalar sürüyor.