Yol Çalışması, Haberleri

Yol Çalışması, Haberleri

Menteşe otogar yolu Kurban Bayramına hazır

 Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Menteşe otogar yolunun Kurban Bayramı öncesi tamamlanması hedefleniyor. Yolda incelemelerde bulunan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, eski Denizli yol ayrımındaki akıllı kavşakta seçim öncesi başlayan çalışmaların tekrar başlayacağına inandığını, konunun da takipçisi olduklarını açıkladı.

Muğla’nın Yollarına Milyarlık Yatırım

13 ilçesi 569 mahallesi olan Muğla’da sorumluluğunda 2 bin 346 km yol olan Büyükşehir Belediyesi bu yollarda yaklaşık 1 Milyar TL yatırımla birinci kat, ikinci kat, sıcak asfalt, parke kaplama olmak üzere 3 bin 261 km yol çalışması ve 162 km otokorkuluk çalışması yaptı.

Kırsal mahallelerde yol çalışmaları tamamlandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde sorumluluk alanındaki yollarda bakım, onarım, yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kanalizasyon çalışmaları devam ediyor

Kanalizasyon ve alt yapı yatırımlarına Muğla Büyükşehir Belediyesi İl genelinde devam ediyor.

Sıcak asfalt çalışmaları tamamlandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Kavaklıdere ilçesinde başlattığı Turgut Özal Bulvarı, Menteşeoğlu, Mustafa Yılmaz ve Sazak Caddelerinde sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı.

Kavaklıdere’nin 3 mahallesi sıcak asfalta kavuştu

Muğla Büyükşehir Belediyesi, İl genelinde modern alt ve üstyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kavaklıdere İlçe Merkezinde, yapımı tamamlanan altyapı çalışmalarının ardından, üstyapı yenileme çalışmalarına devam ediyor.

“Yaz Sezonunda Neden Yol Çalışması Yapıyoruz?”

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye’li vatandaşların kafasında soru işareti oluşturan “Neden yaz sezonunda yol çalışması yapılıyor?” sorusuna açıklık getirdi. 

SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Fethiye Belediyesi, MUSKİ, AYDEM ve Telekomünikasyon şirketleri işbirliğinde İnönü Bulvarı'nda altyapı çalışmalarının bittiği bölgelerde Fethiye Belediyesi'nce sıcak asfalt dökümüne başlandı.

BAŞKAN KARACA, “ALT YAPI SORUNUNU ÇÖZDÜK”

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla gazeteciler ile kahvaltıda buluşan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye’nin sorunlarını ve bu zaman kadar yapılan çalışmalar hakkında basına bilgiler aktardı.

KÖPRÜBAŞI’NDA YOL ÇALIŞMASI

9 günlük Kurban Bayramı tatili boyunca ara verilen Fethiye Belediyesi ve MUSKİ, AYDEM ve Telekominasyon Şirketleri işbirliği ile başlayan alt yapı çalışmaları Köprübaşı Mevkii’nde devam ediyor.