Yüzme Yarışı Haberleri

Yüzme Yarışı Haberleri

Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası Bodrum’da gerçekleştirildi

Hapimag Sea Garden Resort Bodrum 4-5 Kasım tarihlerinde Akdeniz’e kıyısı olan ülkeler arasında en kapsamlı yüzme yarışmalarından olan 20’nci Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası’na ev sahipliği yaptı.

Fethiye Açık Su Yüzme Yarışı sona erdi

Fethiye'de düzenlenen 4. Uluslararası Fethiye Spor Festivali çerçevesinde Kelebekler Vadisi-Ölüdeniz açık su yüzme yarışı gerçekleştirildi. Yarışmacılar 6 kilometre boyunca yüzdü.

Fethiye Açık Su Yüzme Yarışı Ölüdeniz’de başladı 

Fethiye’de "4. Uluslararası Fethiye Spor Festivali" ikinci haftasında, açık su yüzme yarışı müsabakaları ile devam etti.

“Kelebekler Vadisi’nden Ölüdeniz’e yüzme yarışı yapılacak”

Eylül ayının sonunda başlayıp Ekim ayının ilk haftası boyunca devam edecek olan Fethiye Sporfest programında çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Yapılacak olan etkinlikler hakkında bilgi veren Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, Kelebekler Vadisi’nden Ölüdeniz’e olan yüzme yarışına yoğun ilgi olduğunun altını çizdi.

FETHİYE’DE 3. SPOR FESTİVALİ AÇIK SU YÜZME YARIŞI YAPILDI

Muğla'nın Fethiye ilçesinde '3. Uluslararası Fethiye Spor Festivali' çerçevesinde açık su yüzme yarışı ve bedensel engelliler plaj voleybolu müsabakaları yapıldı.

Fethiye Spor Festivali Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Fethiye’de ikincisi düzenlenen Uluslararası Fethiye Spor Festivali düzenlenen ödül töreni ile sona erdi. Organizasyon kapsamında “halk oyunları”, “Ölüdeniz Açık Su Yüzme Yarışı”, “Oturarak Voleybol Turnuvası”, “Likya Gronfondo” ve “Göcek Tenis Turnuvası” müsabakaları gerçekleştirildi.

“Açık Su Yüzme Yarışı” sporcuları kıyasıya mücadele etti

Fethiye’de ikincisi düzenlenen "2. Uluslararası Fethiye Spor Festivali" başladı. Festival “Ölüdeniz Açık Su Yüzme Yarışı”, “ Oturarak Voleybol Turnuvası” ve “Göcek Tenis Turnuvası” müsabakaları ile start aldı.