Asayiş

ASAYİŞ Haberler, Son dakika diğer haberleri oku

Asayiş Haberleri

Alkollü sürücünün aracına çarptığını yardıma gidince anladı

Muğla'nın Menteşe İlçesinde meydana gelen tek taraflı trafik kazasında, kaza yapan alkollü şahsa yardım için yola çıkan kişi, şahsın kendi aracına çarptığını görünce şaşkına döndü.

24 ölümlü kazanın araç sahibi yeniden yargılanıyor

13 Mayıs 2017'de İzmir Buca'dan 'Anneler Günü' etkinliği için Marmaris'e hareket eden Armağan Serttaş yönetimindeki 03 FR 747 plakalı otobüs, Sakartepe rampasından inişi esnasında kaza yapmış ve 24 kişi ölmüş, 10 kişi de yaralanmıştı.

Datça’da uyuşturucu operasyonu

Muğla'nın Datça ilçesinde Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, uyuşturucu madde ve uyuşturucu ticareti yaptığı ileri sürülen bir kişi gözaltına alındı.

Muğla’da Tefeci Çetesine operasyon

Muğla merkezli 3 ilde düzenlenen operasyonda, vatandaşları yüksek faizle para vererek borçlandıran çetenin 9 üyesi yakalandı. Şüphelilere ait adreslerde 270 bin lira, 41 bin dolar, 3 bin 500 Euro ve 1000 sterlin ele geçirildi.

Asfalt patladı içine kamyonet düştü; araçtaki işçiler boğulmaktan son anda kurtuldu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde ana isale su hattında patlama meydana geldi. O esnada yoldan geçen kamyonet yarılan asfaltın içerisine düştü. Kamyonet içerisinde bulunan 3 kişi boğulmaktan son anda kurtuldu.

Muğla’daki eski FETÖ yurdu tehlike saçıyor

Muğla'nın Menteşe İlçesinde FETÖ/PDY terör örgütü tarafından kullanılan ve 15 Temmuz sonrası KHK ile hazineye devredilen Atatürk Bulvarı üzerindeki öğrenci yurdu madde bağımlılarının ve bimekan takımının uğrak yeri oldu.

Muğla’da orman yangını

Menteşe ilçesinin kırsal Yeniköy Mahallesi İnderesi mevkiinde akşam saatlerinde zeytinlik alanda başlayan yangın ormana sıçradı. Yangında yaklaşık 2 hektarlık alan yandı.

Koruma altındaki kaplumbağaya zıpkınlı vahşet

Antalya'nın Finike ilçesinde nesli tükenme tehlikesi atında olan ve korumaya alınan caretta caretta deniz kaplumbağası başına zıpkın saplanmış vaziyette bulundu.

Tarihi eser operasyonunda ikisi komiser 4 tutuklama

Muğla İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Milas Boğaziçi Mahallesinde gerçekleştirilen tarihi eser operasyonunda gözaltına alınan ikisi Komiser 4 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kovalamaca Sonrası yakalandılar

Şehir dışından Bodrum'a uyuşturucu madde getiren 2 kişi polisin dur ihtarına uymayınca kovalamaca sonucu yakalandı.

Bir şey bulamayınca merdiven çaldılar

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir halı sahayı soymaya kalkan hırsızlar bir şey bulamayınca seyyar merdiveni çaldı. O anlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Tarihi eser ve sahte içki operasyonunda 36 kişi gözaltı alındı

Muğla’da, polisin düzenlediği sahte içki ve tarihi eser operasyonunda 36 kişi gözaltına alındı.

Milas’taki yangında markette büyük zarar oluştu

Muğla'nın Milas ilçesinde bulunan bir zincir marketin şubesinde yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekiplerinin sevk edildiği yangında markette büyük hasar oluştu.

Sokağa çıkma kısıtlamasında alkollü yakalandı

Muğla'nın Menteşe İlçesinde sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı saatlerde 48 P 6820 plakalı otomobilin sürücüsü U. Ö. Cumhuriyet Meydanında dur ihtarına uymadı.

Aynı işyerine ikinci kez giren hırsızlar kameralara yakalandı

Muğla'nın Menteşe İlçesinde bir park içerisinde bulunan işletmeye ikinci kez giren hırsızlar güvenlik kameralarına yakalandı.

Hırsızlar öğrencilerin eğitimini engelledi

Muğla'nın Köyceğiz İlçesi Balcılar Mahallesinde hırsızların internet kablolarını çalması sonucu mahallede uzaktan eğitim gören 20 öğrencinin internet erişimi sona erdi.

Fethiye’de Seyir Halindeki Otomobil Yandı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde seyir halindeki otomobil yandı.

Uyuşturucu ticaretine 2 tutuklama

Muğla Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ve Grup Amirliği ekiplerinin uyuşturucu ticaretine yönelik operasyonları sürüyor.

Seydikemer’de Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu

Muğla'nın Seydikemer İlçesinde uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 3 Suriyeli sınır dışı edilirken, 2 şüpheli de serbest bırakıldı.