60 eser sergilenecek

Fethiye'deki ressamları tanıtmak amacıyla, Fethiye Kültür Sanat Derneği ve Ressamlar Derneği'nin ortak katkılarıyla Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi'nde resim sergisi açıldı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Fethiye Kültür Sanat Derneği ressamlarının katılımıyla gerçekleşen resim sergisi açılışına katılım yoğun oldu. 30 ressam 60 eser ile açılan sergi bir hafta boyunca Özer Olgun Kültür Merkezi’nde açık kalacak. Birbirinden güzel eserlerin sergilendiği resim sergisinde, yaklaşık 1 hafta açık kalacak.
Tomris Okçu, “Biz Ressamlar Derneği ve Kültür Sanat Derneği olarak iki dernek Fethiye’deki ressamlarımızı tanıtmak amacıyla ilk etap 30 sanatçı 60 eser olarak sergimizi düzenledik. Bundan sonrası için daha kalabalık olacağımızı düşünüyorum. 100 ressam 200 eser olacağını umuyoruz. Bu arkadaşlarımızın katkılarıyla turizm kenti olan Fethiye’mize sanatta katmak istiyoruz.”
Ülkü Karaören, “Fethiye Ressamlar Derneği Başkanı olarak arkadaşların büyük katkılarından dolayı kutluyorum. Haklarını teslim etmek lazım. Aynı doğrultuda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Siz değerli basın mensuplarına geldiğiniz için teşekkür ediyoruz.”
Hakkı Yücel, “Bizim amacımız Fethiye’de yaşayan sanatçı ve ressamları bir araya getirip bu envanterde yer almalarını sağlamak. Bir hafta sonra yine iki derneğin katılımıyla karma bir sergi yapacağız. Bu serginin içeceği ahşaptan tutun, cam, mozaik dalında sergi yapacağız. Onun akabinde yine görüşmelerimiz sürüyor. Amacımız Fethiye’deki mekanları sanatla doldurmak. Bundan sonra bizi sık sık göreceksiniz.” İfadelerini kullandılar. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN