Aday Aday Çaylı, Başkan Hıra'yı ziyaret etti

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkanı Adem Hıra'ya ziyarette bulundu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Bölge siyasetinin sevilen isimlerinden, 2 dönem Karaçulha Belde Belediye Başkanlığı yapmış olan, AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı, Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkanı Adem Hıra’ya ziyarette bulundu. Ziyarette, Fethiye’deki pazarcıların sorunları ele alındı. Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Aday Adayı Çaylı, “Bugün Pazarcılar Odası Başkanı’nı ziyarette bulunduk. Bizi kabul ettiği için kendilerine teşekkür ediyorum. Bazı konuları masaya yatırdık. İhtiyacı olan bölgeleri konuştuk. Aramızda iyi bir diyalog geçti. Karaçulha’da pazarcılığın ne olduğunu bildiği için sohbetimiz verimli geçti. Tüm mahallelerimizde pazarcılar odasının önünü açacak projelerle sahada olacağız. Toplantımız iyi geçti, başkanımızla zaten tanışıyoruz. Karaçulha Belediye Başkanı iken de başkanımızla iç içeydik. 31 Mart’ta da vatandaşımızın karşısına çıktığımızda başkanımızla hizmet vermeye devam edeceğiz. Başkanıma da beni kabul ettiği için teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.
Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkanı Adem Hıra, ziyaret sonrası yaptığı konuşmada “Geçmiş dönemlerde Karaçulha Belediye Başkanlığı yapmış Yusuf Çaylı başkanımız, bugün bizleri ziyaret ettiler. Bizi onurlandırdılar, kendilerine teşekkür ediyorum. Başkanımla, aday olduğu takdirde ileriye dönük projeler konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Başkanıma bu görev verilirse kendisiyle güzel hizmetler yapacağımızın sözünü verdi. Başkanımızı uzun zamanlardır tanıyoruz ve kendisinin verdiği sözlerin arkasında duracağını biliyoruz. İnşallah hayırlısı olur, kendisine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN