Aday Adayı Çaylı, Başkan Karaca'yı ziyaret etti

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı, seçim çalışmaları kapsamında eşi Şerife Çaylı ile birlikte Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'yı ziyaret etti. 

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Sohbet havasında geçen ziyarette AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı, seviyeli bir ortamda aday adaylık sürecinin devam ettiğini belirtti. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, tüm aday adaylarının Fethiye için el ele kol kola seçim kampanyası yürüttüklerini söyledi. Aday Adayı Çaylı ve Başkan Karaca, bölge ve ülke gündemi üzerine de istişarelerde bulundu. 
Ziyarette konuşan AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı, “Çalışmalarımız dâhilinde Fethiye Belediye Başkanımızı ziyaret ettik. Kendisi de bizleri oldukça sıcak bir şekilde karşıladı. Samimi bir ortamda sohbet ettik. Hem kendim için hem de Alim başkan için şunu diyebilirim bir sürtüşme olmayacak. Seviyeli bir şekilde bu süreci yürüteceğiz ve aynı şekilde tamamlamaya çalışacağız. İnşallah kazanan Fethiye olacak” dedi. 
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca yaptığı açıklamada, “Yusuf başkanımızı hepiniz tanıyorsunuz. Kendisi bugün nezaketen bir ziyaret gerçekleştirdi. Şerife teyzemiz ile bizi ziyaret etti. Yusuf başkanımızın Karaçulha’da yaptıkları ortada. Güzel hizmetleri olmuştu kendisinin ve şimdi de Adalet ve Kalkınma Partisi’nden aday adaylığını açıkladı. Tabii bu demokratik bir ortam… Geçmiş seçimlerde sizde gördünüz Fethiye için el ele kol kola seçim kampanyaları yürütürüz. Birbirimizi incitmeden, birbirimizi kırmadan seçim kampanyası yürütüyoruz. Halkımızın takdiri bizim için önemlidir. Ben değerli başkanımıza çıktığı bu yolda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN