Aday Adayı Yücel, 'En Büyük Sınavımız Yerel Seçimler' 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan aday adayı Ahmet Selim Yücel, 3'lü Masa programın bu haftaki konuğu oldu. Aday Adayı Yücel, 'Belediye başkan adaylarının belirlenmesinde izlenecek yol, benim gönlümden geçen üyelere sorulmasıdır' dedi. 

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Her hafta Perşembe günleri saat 20.00’de Fethiye TV ve FRT TV ortak yayını ile ekranlarda olan 3’lü Masa programının bu haftaki konuğu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan aday adayı Ahmet Selim Yücel oldu.
Programa konuk olan Yücel, Ayyıldız Gündem Gazetesi Köşe Yazarı Gürhan Cengiz, Gerçek Fethiye Gazetesi Haber Müdürü Emrullah Gök, Manşet Fethiye Gazetesi Köşe Yazarı Sedat Ünal’ın sorularını cevaplandırdı. Yaklaşık 2 saat süren programda konuşan Yücel, kendisine yöneltilen soruları içtenlikle cevapladı.
DAHA İYİSİNİ YAPABİLECEĞİME İNANIYORUM 
CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Selim Yücel, “Partimizin 25 yıllık Fethiye’de yerel iktidar hasretimiz vardı. 2019 yılında yapılan yerel seçimlerde, halkımızın teveccühü ile bunu gerçekleştirdik. 4,5 yıldır mevcut belediye başkanımız halkımıza hizmet ediyor. Daha iyisini yapabileceğim ve bir adım ileriye götürebileceğime olan inancım ve vatandaşlarımızın bana duyduğu güven güven ile göreve talip oldum. Zaman zaman belediye başkanımız ile istişarelerde bulunduk. 2019 yılında partimizin büyük metropol şehirleri kazanması, bizim için çok büyük göstergeydi” şeklinde ifadeler kullandı. 
GENELDE VE YERELDE EN BÜYÜK SINAV YEREL SEÇİMLER 
Aday Adayı Yücel, “İl ve ilçe kongrelerinde hedefimizi, partimizi yerel seçimlere daha güçlü bir şekilde hazırlamak olarak belirledik. Kişiler üzerinden politika üretmeyi hiçbir zaman doğru bulmadım. Doğru bildiklerimi ve ön görülerimi anlatmaya çalışıyorum. Parti içerisinde de karşılık buluyor. Kurultay öncesinde de sorunumuz görevdeki genel başkanımız değil, iktidar olamamamızdı. Bir yenilik hareketine ihtiyaç vardı. Hem yerelde hem de genelde en büyük sınav yerel seçimler olacak” diye konuştu. 
HER KADEME İÇİN SANDIK KONULMALI 
Yücel, “Genel merkez belediye başkan adayını belirlemek adına, mevcut başkanların olduğu yerde ilk olarak memnuniyet anketi düzenleyecek. Bunların sonucuna göre sonraki basamak belirlenecek. Şu an elimde resmi bir bilgi yok. Genel merkez yöneticileri bununla ilgili bir takvim belirleyecektir. Benim gönlümden geçen üyelere sorulmasıdır. Her kademede sandık konulmalı ve gerekli düzenlemeler muhakkak yapılabilir. Adalet ve Kalkınma Partisi temayül altında bunu, her seçim sürecinde adayların belirlenmesi için yapıyor. Üyelere çağrıda bulunup, oy kullanmalarını sağlamak kadar kolay bir şey yok. Bundan korkmamak gerek. Parti içerisinde kopmalar ve hizipleşmelerin bu sayede yok olacağı kanaatindeyim” açıklamalarında bulundu. 
KRONİKLEŞMİŞ SORUNLARIN ACİLEN ÇÖZÜLMESİ GEREKİYOR 
CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Selim Yücel, “Fethiye ve mahallelerinin sorunları ile çözüm önerileri hakkında ön görüm olmasa yola çıkmazdım. Bir süredir bu konuda benim çalışmalarım oluyor. Muhtarlarımızla diyalog halindeyim. Bazen sorunları yerinde inceliyoruz. Kronikleşmiş sıkıntıların da acilen çözülmesi gerekiyor. Bu yönde biraz daha cesur adımlar atılması gerekiyor. Uzun süredir bu sorunlar göz ardı edildi veya zamana bırakıldı. Aldığımız göç neticesinde nüfusumuz sürekli artıyor. Bunun yanında Fethiye’nin il olmasını da asla istemiyorum. Çünkü böyle bir kapasitemiz yok. Mevcutta zaten birçok sıkıntı yaşıyoruz. Bunu daha da çoğaltmanın bir anlamı yok” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN