AK Parti Milletvekili Adayı Tan Gençlerle Bir Araya Geldi

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan, Bodrum ilçesinde ilk kez sandık başına gidecek gençlerle bir araya geldi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Sizler bizim geleceğimizsiniz diyen Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan, ‘’ Hep birlikte yürüyecek, partimizi tarihi bir başarıya hep birlikte taşıyacağız. AK Parti olarak, Türkiye'ye çağ atlatan mücadeleyi yürütürken gençleri daima yanımızda gördük. AK Parti'nin bugünkü temsilcisi olduğu kadim davamızı yarınlara taşıyacak, büyütecek olan siz gençlerimizsiniz. Sizler yarının büyük ve güçlü Türkiye'sinin öncüleri, önderleri ve mirasçıları olacaksınız. ‘’ diye konuştu. 
Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, gençlerin hayal kurmalarını ve hayallerinin peşinde koşmaları gerektiğini hatırlatan Ak parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan, "Elbette her hayal gerçeğe dönüşmez ama hayaliniz olmadan hedefiniz de olmaz. Hedefiniz olmadan da hayatınıza yön veremezsiniz. Biz, hayalimizi de hedefimizi de hayatımızı da mücadelemizi de Allah'ın rızasına ve millete hizmete adayan bir anlayışın sahipleriyiz.’’
Beraberinde Ak Parti Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Barış Eğilmez, Bodrum İlçe Başkanı Hacı İbrahim Dalda, Kadın Kolları Başkanı Elmas Özsert ve Gençlik Kolları Başkanı Okan Kalaman ile birlikte Mali Müşavirler Odası ve Azmakbaşı esnafının dertlerini dinleyen Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan, akşam da teşkilat mensuplarıyla yemekte bir araya geldi.

  

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN