AK Parti Seydikemer Seçim ve Koordinasyon Merkezi açıldı 

AK Parti Seydikemer Seçim ve Koordinasyon Merkezi törenle açıldı. Yoğun katılımın olduğu programda genel seçimler öncesinde birlik ve beraberlik mesajları verildi. 

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Düzenlenen etkinliğe Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü, yönetim kurulu üyeleri, partililer ve 1. Sıra Muğla Milletvekili Adayı katılım sağladı. Açılışta yapılan konuşmalarda 14 Mayıs Pazar günü yapılacak seçimlerin önemine vurgu yapıldı.
Büklü, “Gücümüze güç katarak devam edeceğiz”
AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdaoğan’ın ayrı bir dönem verdiği gençlerimiz ve kadınlarımızla gücümüze güç katarak devam edeceğiz. Bu davaya gönül vermiş bir kardeşiniz olarak 21 yılda ülkemizin geldiği noktayla gurur duymamak elde değil. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemize ve milletimize yerli ve milli eserler kazandırıldı. TOGG TCG, Anadolu, Kızılelma, SİHA’lar, İHA’lar bunlardan sadece birkaçı Cumhuriyetimizin 2. yüzyılında Türkiye yüzyılı inşasında bu eserlere yenileri eklenecek.14 Mayıs’ta hem Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk turda başka seçeceğiz hem de Ankara’da Muğla’mızı temsil edecek Milletvekilli sayılarımızı artıracağız. Ak Parti Muğla Milletvekilli adaylarımız birlikte gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyorlar. Bizlerde onlarla birlikte tarih yazmak için çalışacağız mahalle mahalle dolaşıp çalınmadık kapı bırakmayacağız bu duygu ve düşüncelerle ilçe seçim koordinasyon merkezimizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Akdenizli, “Cumhurbaşkanımızı güçlü bir oy oranıyla ilk turda Cumhurbaşkanı seçeceğiz”
Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, “6 Şubat tarihinde 11 ilimizde zarar gören deprem ve sel felaketlerinde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı yaralılara da acil şifalar diliyorum. Saygıdeğer Seydikemerli hemşerilerim,9 yıllık yeni genç bir ilçeyiz bende Yakup Otgöz başkanımdan bayrağı aldım. İnşallah Seydikemer’i hep birlikte yöneteceğiz hep birlikte Seydikemer’de bugüne kadar yapılmayanları hep birlikte yapacağız bir tık daha üste taşıyacağız. Seydikemerimiz’den aday olan Yakup Otgöz Başkanımız başta olmak üzere diğer milletvekilli sayılarımızı artırarak parlamentodaki temsil sayımızı Muğla adına arttıracağız ve Sayın Cumhurbaşkanımızı güçlü bir oy oranıyla ilk turda Cumhurbaşkanı seçeceğiz.
“Allah’ın izniyle seçim ofisi açalım, ondan sonra yayılalım”
1. Sıra Muğla Milletvekili Adayı, “İlk defa Seydikemer’e geldim. 1.sıra, 2.sıra, 3.sıra ve 4.sıra Milletvekili adaylarımız hep sakarın altı. Burada hep sakarın altı, sakarın üstü diyorlar. Dediler ki bu sakarın üstü çok hızlı. Sen biraz sakarın üstünde görev yap dediler. Bugüne kadar hep sakarın üstünde görev yaptım. Dün Fethiye’deydim ve dediler ki 1.sıra adayımız niye hiç gelmiyor. Buralar bizim kalemiz zaten. Oy oranımızın daha düşük olduğu yerlerde performans sergilememiz lazım ki daha güçlü bir şekilde gidelim. Allah’ın izniyle seçim ofisi açalım, ondan sonra yayılalım. Birken iki, ikiyken üç olalım. Hepinizi saygı ve sevgiyle anıyorum.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN