Alim Karaca : Gemileri 2 Sene Önce Gönderseniz Belki İnanırdık

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, seçime birkaç gün kala halk buluşmaları kapsamında Pazartesi akşamı Cami mahallesini yıktı geçti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere az bir zaman kaldı. Bu haftasonu yapılacak yerel seçimler için çalışmalarını sürdüren Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, Cami mahallesinde yaklaşık 1500 kişilik, coşkulu bir kalabalığa hitap etti. 

Halk buluşmasında Alim Karaca, son 5 yıldır yaptıklarını ve tekrar seçilmesi halinde yapacaklarını anlatarak vatandaşları bilgilendirdi. 

Coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Karaca’ya Muğla eski milletvekillerinden Cumhur Yaka, CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu, Demokrat Parti Fethiye eski İlçe Başkanı Osman Kandönmez, CHP’li Meclis üyeleri ve üye adayları ile muhtarlar eşlik etti. 

Karaca, konuşmasının bir bölümünde; “Şimdi de yeni bir kuyruklu yalan çıktı. Seçime 1-2 gün kala göstermelik bir gemi getireceklermiş, Körfez’i temizleyeceklermiş. 2019 yılında buraya 3 Bakan ve Sayın cumhurbaşkanı geldiler. Bir tanesi da dönemin Çevre Şehircilik Bakanı, şimdiki İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sayın Murat Kurum idi. “Biz bu Körfez’i temizleyeceğiz” dediler. Temizlediler mi 5 yıldır, temizlemediler. 

Şimdi Çarşamba günü Körfez’i temizlemek için gemiler gelecekmiş. Seçime kalmış 4 gün, 4 günde Körfez temizlenir mi? En azından 1-2 sene önce gönder de, insanlar inansın. Bakın, Fethiye’de çok bilinçli seçmenler var. Artık bunları yemezler. Sizlerle birlikte bunların sandığın dibine gömeceğiz.” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN