ÇALIŞ PLAJININ MASKOTU'DA ZEHİRLENDİ…

Fethiye Çalış' ta kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından köpek ve kedi zehirlenmeleri devam ediyor. Çalış plajının maskotu haline gelen Lucky'de geçtiğimiz hafta sonu zehirlenerek hayatını kaybetti. Geçtiğimiz sezon sonu Çalış'ta kedi ve köpek zehirlenme olayları hakkında açıklamada bulunan Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği başkanı Mete Ay ile birlikte objektife poz veren Çalış Plajının maskotu haline gelen Lucky 'de zehirlenerek hayatını kaybetti. Çalış'ta emlakçılık yapan Sevim Bolcu; köpeği Lucky'in zehirlenmesi ile ilgili üzüntüsünü gazetemiz muhabiri ile paylaştı. Bu işin peşini bırakmayacağını söyleyen Sevim Bolcu 'Yetkililerden köpeğimi zehirleyen kişi yada kişilerin bir an önce bulunmasını istiyorum. Bu işin peşini bırakmayacağım. Hayvan katiline veya katillerine dava açacağım' dedi.

Fethiye Çalış' ta kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından köpek ve kedi zehirlenmeleri devam ediyor. Çalış plajının maskotu haline gelen Lucky'de geçtiğimiz hafta sonu zehirlenerek hayatını kaybetti. Geçtiğimiz sezon sonu Çalış'ta kedi ve köpek zehirlenme olayları hakkında açıklamada bulunan Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği başkanı Mete Ay ile birlikte objektife poz veren Çalış Plajının maskotu haline gelen Lucky ‘de zehirlenerek hayatını kaybetti. Çalış'ta emlakçılık yapan Sevim Bolcu; köpeği Lucky'in zehirlenmesi ile ilgili üzüntüsünü gazetemiz muhabiri ile paylaştı. Bu işin peşini bırakmayacağını söyleyen Sevim Bolcu “Yetkililerden köpeğimi zehirleyen kişi yada kişilerin bir an önce bulunmasını istiyorum. Bu işin peşini bırakmayacağım. Hayvan katiline veya katillerine dava açacağım” dedi.

Geçtiğimiz yıl sezon sonunda kedi ve köpeklerin zehirlenmesi olayı ile gündeme gelen Çalış plajında köpek zehirlenmeleri olayı maalesef devam ediyor. Bu olaylar çevrede yaşayan yerli ve yabancı vatandaşların da tepkisine neden olmakta. Hiçbir kimseye zararı olmayan ve Çalış plajının maskotu haline gelen Lucky'nin zehirlenmesi çevrede büyük bir üzüntü yarattı. Köpek sahipleri hayvanlarımızı nasıl koruyacağımızı bilemiyoruz, dediler. Üzüntüsünü dile getiren Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği başkanı Mete Ay'da açıklamasında “Bu üzücü insanlık dışı olayların Çalış bölgesinde gerçekleşmesi hepimizi derinden üzmektedir. Bu işi yapan kişi veya kişilerin bulunması için gerekli araştırmaların yapılacağını” ifade etti.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR