Ayaydın, 'Muğla'yı AK Belediyecilik İle Buluşturacağız'

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala'nın katılımıyla gerçekleşen Muğla Aday Tanıtım Töreni'nde açıklamada bulunan Cumhur İttifakı Muğla Büyükşehir Başkan Adayı Aydın Ayaydın, 'Muğla'yı 31 Mart'ta AK Parti ile buluşturacağız' dedi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala'nın katılımıyla gerçekleşen Muğla Aday Tanıtım Töreni’nde konuşan Cumhur İttifakı Muğla Büyükşehir Başkan Adayı Aydın Ayaydın, çeşitli açıklamalarda bulundu.
Ayaydın, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Bugün burada siz değerli Muğlalı hemşerilerimin coşkusuna bakınca 31 Mart’taki seçimin sonuçlarını görüyoruz. Sahaya çıktığımdan bu yana yaklaşık 25 gündür AK Parti’nin il ve ilçe teşkilatları, Milliyetçi Hareket Partisi’nin il ve ilçe teşkilatları, kadın kolları, gençlik kolları birbirleri ile kenetlenmiş adeta yerel yönetimlerde iktidara yürüyen bir hava içerisindedir. Halkımıza bakınca da bunu net bir şekilde görüyoruz. 31 Mart’ta Allah nasip ederse halkımızın desteği ile Nisan’ın ilk haftasında mazbatayı alır almaz kollarımızı sıvayıp beklemeye tahammülü olmayan halkımızın susamış olduğu hizmet için sahaya çıkacağız. 10 yıldır belediye başkanlığını elinde tutanlar sadece Muğla’nın merkezinde değil 13 ilçesinde de hiçbir hizmet götürmediler. İnsanlarımız hizmete susamış, belediyeciliği unutmuş. Herkesin gözü AK Parti’nin gerçek belediyeciliğinde… İnşallah onları 31 Mart’ta AK Parti ile buluşturacağız.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN