Babataşı Mahallesine Yeni Park

Fethiye Belediyesi, ilçedeki yeşil alanları çoğaltmaya, farklı mahallelere yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya devam ediyor. Belediyenin Babataşı mahallesinde 3 dönümden büyük bir alanda yaptığı, içinde basketbol sahası, çocuk oyun grubu, 1636 çeşit bitki, 1546 metrekare çim alan ve çeşitli sosyalleşme alanlarının yer aldığı parkın açılışı törenle gerçekleşti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Babataşı mahallesi 724. sokakta yapılan törene; Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, CHP eski Muğla milletvekilleri, CHP İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu, DP İlçe Başkanı Osman Kandönmez, BBP Partisi eski ilçe başkanı Harun Güler, mahalle muhtarları, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Babataşı mahalle sakinlerinden Ercan Şenol yaptığı konuşmada, mahalleye güzel bir parkın kazandırılmasından dolayı Belediye Başkanı Karaca’ya teşekkür etti. Yine mahalle sakinlerinden Hande Ateş ise; “Kızım 17 yaşında, Alim başkan yaptı parkı 2 ayda. Slogan gibi oldu. Ama kendisine ne kadar teşekkür etsek az. Burada yıllardır beklenen bir parktı. Emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi. Mahalledeki tüm çocuklar Karaca’ya tek tek teşekkür ederek, özellikle basketbol sahasında sürekli oynayacaklarını söylediler.
Babataşı mahallesi muhtarı Emray Yetim ise; Karaca’nın şimdiye kadar verdiği sözleri tek tek tuttuğunu ifade ederek, “2014’de muhtar oldum. Bu parkın yapılmasını o zaman istemiştik. Maalesef geçen dönem olmadı ama bu dönem Alim Karaca Başkan söz verdi ve pandemiye rağmen bu hizmeti gerçekleştirdi. Sadece Babataşı değil, Tuzla mahallesinin de vatandaşları bu parka geliyorlar. Alim Karaca’nın önümüzdeki dönemde de önemli işlere imza atacağını düşünüyorum. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca toplanan kalabalığa hitabında; “Muhtarımıza söyledikleri için teşekkür ediyorum. Biz hiç kimsenin siyasi görüşüne bakmadan, her mahalleye eşit hizmet sunmaya çalışıyoruz. Bu dönem toplamda 17 park yaparak hizmete açtık. Pazartesi günü de Otizm Parkı’mızın temel atma törenini gerçekleştiriyoruz.
Bazı büyük projeler için yer bulmakta zorlanıyoruz. Bu yüzden de kamulaştırma çalışmaları yapıyoruz. Otopark sorunu için şimdiden çalışmalarımızı tamamladık, ilçemizin bu sorununu katlı otopark projesiyle sonlandıracağız. Öğrencilerimize etüt merkezi, dershane yapmak istiyoruz. Bunun için de kamulaştırma çalışmalarımız var. Gençlik merkezi projemiz için de projesini tamamladık. Büyükşehir ile birlikte iki uyumlu belediye yine Fethiye’de rekor hizmetler yapmaya devam edeceğiz.
Pandemi süreci, ekonomik kriz, depremler, yangınlar… Bunlar yaşandı. Ama bizler hiç mazeret üretmeden halkımızla birlikte önemli çalışmalar yaptık. Her zaman da mazeret üretmeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Konuşmaların ardından Babataşı Parkı’nın açılışı kesilen kurdele ile tamamlandı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN