Başkan Adayı Kökten'den Mangacı Ailesine Tekerlekli Sandalye

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, 1 ay önce felç geçiren Mustafa Mangacı'nın tekerlekli sandalye ihtiyacını yerine getirerek bundan sonraki süreçte de yanında olacağını belirtti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten ile iletişime geçen Nadiye Mangacı, Başkan adayı Kökten’den 1 ay önce felç geçiren kocası Mustafa Mangacı için tekerlekli sandalye istediğinde bulundu. Talep üzerine harekete geçen Kökten, Mangacı ailesinin tekerlekli sandalye ihtiyacını yerine getirerek bundan sonraki süreçte de yanında olacağını belirtti.
“Vatandaşımızın talebini yerine getirdik”
Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, “Bize telefonla ulaşan bir vatandaşımız tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olduğunu söyledi. Vatandaşımızın ihtiyacı doğrultusunda kendisine yardımcı olmaya çalıştık. Bundan sonra da yardımcı olmaya çalışacağız.”
“Muhammet Başkan’a teşekkür ediyorum”
Nadiye Mangacı ise,“ Muhammet Başkan’a tekerlekli sandalyeye ihtiyacımız olduğunu söyledik. Kendisi bizi kırmadı. Tekerlekli sandalye için Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten’e teşekkür ediyorum.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN