Başkan Adayı Tosun 'EMITT Fuarı, Doğu Akdeniz'in En Önemli Turizm Fuarıdır'

İstanbul'da düzenlenen 27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) etkinliğine katılım sağlayan AK Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, organizasyon ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

AK Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun yaptığı açıklamada, “EMITT Fuarı, Doğu Akdeniz’in en önemli turizm fuarıdır ve ben her yıl mümkün olduğunca katılmaya çalışıyorum. Girişten itibaren baktığımda yoğun bir ilgi var. Bu ilginin yoğun olması da sezonun iyi geçeceğinin işaretidir, onun için çok mutluyuz. Bodrum ve Muğla’nın diğer ilçeleri birbirinden değerli turizm destinasyonlarına sahip. Turizm olmazsa, Muğla olmaz. Onun için ben her turizm fuarını önemsiyorum” şeklinde ifadeler kullandı. 
Açıklamasını sürdüren Başkan Adayı Tosun, “Özellikle işletmelerin ve şehirlerin kendilerini tanıttıkları önemli bağlantılar yaptıkları bir ortam burası. Ben hem Bodrum Ticaret Odası’na hem de Bodrum Belediyesi’ne çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir stant hazırlamışlar ve yoğun da bir ilgi var. Bodrum biliyorsunuz bir demokrasi kenti… Biz ona uygun davranmaya çalışıyoruz. Ben zaten uzun süredir siyasetin içinde birisiyim. Son dakika biliyorsunuz Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından adaylaştırılmış bir belediye başkan adayıyım. Zaten siyasetin içerisinde doğduğum için Bodrum ile ilgili de gerekli bilgi, birikim ve donanıma sahibim. Biz çalışmalarımıza çoktan başladık. İnşallah sandık da Bodrum kazanacak diyorum” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN