Başkan Akdenizli: 'İlçemiz Genelindeki Çalışmalar Devam Edecek'

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Korubükü Mahallesi'nde yaptığı çalışmaları yerinde inceledi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, mesai kavramı gözetmeksizin ilçenin değişik mahallelerinde çalışmalarını sürdürüyor. Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Gökcen ile birlikte Korubükü Mahallesi'ndeki yol bakım onarım çalışmalarını inceledi. Başkan Yardımcısı Gökcen’den çalışmalar hakkında detaylı bilgi alan Başkan Akdenizli, ekiplere kolaylıklar diledi.

Seydikemer'in daha modern ve yaşanabilir bir kent olması için çalışmalar yürüttüklerini belirten Başkan Akdenizli; "Ekiplerimiz hafta sonunda da çalışmalarını büyük bir hassasiyet ve özveriyle sürdürüyor. Kendilerine kolaylıklar diliyorum. İlçemiz genelindeki yol bakım ve onarım çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek. Seydikemer’de yaşayan herkese karşı bir sorumluluğumuz var. İlçemizde yaşayan herkesin mutluluğu ve huzuru için durmaksızın çalışamaya devam edeceğiz" dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN