Başkan Karaca'dan Anlamlı Ziyaretler

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Ramazan bayramının ilk gününde ilçede bir dizi bayramlaşma programına katıldı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Bayramın birinci gününde, Polis Haftası münasebetiyle, Kaymakamlık binası önünde bir tören yapıldı. Belediye Başkanı Alim Karaca, Kaymakamlık'taki programa katıldıktan sonra bir dizi ziyaretlerde bulundu.
Başkan Karaca gün boyunca Fethiye Devlet Hastanesi, Huzurevi ile Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği'ne ziyaretler gerçekleştirdi. Bayram nöbetindeki jandarma personeli, Sahil Güvenlik Komutanlığı görevlileri, Ölüdeniz jandarma yol kontrol noktasındaki askerler ve Emniyet Müdürlüğü personeli ile bayramlaşan Karaca, son olarak Çırpı yol kontrol noktasındaki personeli ziyaret etti. 
Belediye Başkanı Alim Karaca basın mensuplarına yaptığı kısa açıklamada; “Bayramın ilk gününde, tüm vatandaşlarımızın, özellikle de asker ya da sivil tüm nöbetçi çalışanların mübarek bayramını kutluyorum. Biz de Fethiye Belediyesi olarak Ramazan Bayramı hazırlıklarımızı birkaç gün önceden yaptık. Belediye olarak bayrama hazırız. Bu günlerde bölgemize yoğun bir tatilci akını var. Özellikle Ölüdeniz’de trafiğin çok yoğun olduğunu biliyoruz. Fethiye'ye olan bu ilgi yerel esnafımız içinse güzel bir ortam oluşturuyor. Yıldızlı otellerde % 90 doluluk var. Genel olarak bakarsak da % 70 doluluk olduğunu söyleyebiliriz. Misafirlerimizi Fethiye'de en iyi şekilde ağırlayacağız. Bu vesileyle tüm Fethiyeli yurttaşlarımızın Ramazan Bayramını bir kez daha en içten dileklerimle kutluyor, bayramın tüm İslam âlemine huzur, bereket ve barış getirmesini temenni ediyorum” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN