BAŞKAN OTGÖZ: 'ACIMIZ BÜYÜK'

Seydikemer Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve ülkemizi derinden etkileyen depremle ilgili konuşan Başkan Otgöz: 'Acımız büyük. Milletimizin başı sağ olsun. İnşallah ülke olarak birlik beraberlik içinde en kısa sürede üstesinden geliriz' ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Meral Dal

Seydikemer Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ün başkanlığında Belediye Toplantı salonunda gerçekleşti. Toplantının kâtip üyeliklerini Mustafa Karakuş ve Zeynep Yalçınsoy yaparken, 6 gündem maddesi görüşüldü. 
Gündem maddelerine geçilmeden önce Başkan Otgöz, tüm Türkiye’nin yüreğini dağlayan Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilimizi kapsayan deprem afetiyle ilgili açıklama yaptı. Başkan Otgöz; “2 gün önce olan deprem hepimizi derinden yaraladı. 1939 Erzincan Depreminden sonra en büyük deprem. Erzincan Depremi 7.9 idi. Kahramanmaraş’ta 7.7 şiddetinde, 9 saat sonra 7.6 şiddetinde deprem oldu. 10 ilimizi kapsıyor. Acımız büyük. Milletimizin başı sağ olsun. İnşallah ülke olarak birlik beraberlik içinde en kısa sürede üstesinden geliriz. Manzaraya baktığımız zamana daha girilmedik ilçeler var, evler var. Cenabı Allah, böyle afetlerden ülkemizi korusun. Belediye olarak dün iki tane damperli kamyon gönderdik. Bugün de ekskavatör, 4x4 kazıcı yükleyici gönderiyoruz. İhtiyaç olduğu takdirde arkasından takviye edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Başkan Otgöz konuşmasının ardından, Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdür Vekili Muharrem Gökcen’in Seydikemer Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atandığını söyleyip, Gökcen’e çalışmalarında başarılar diledi. Daha sonra gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. 6 gündem maddesi meclis üyelerinin oy birliği ile karara bağlandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN