Behçet Saatcı'dan Çamköy Mahallesi'nde Halk Buluşması

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, yerel seçimler öncesinde çalışmalarını Çamköy Mahallesi'nde gerçekleştirdiği halk buluşması ile sürdürdü.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Katılımın yoğun olduğu toplantıya geçmiş dönem Çamköy Belde Belediye Başkanı Bekir Eser, belediye meclis üyesi adayları ve vatandaşlar katıldı. İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Çamköy Mahallesi'nin sorunlarını dile getirdi. Mahallenin alt yapı ve su sorunu olduğunu ve bunun çözümü konusunda daha önceden projeler hazırlattığını belirten Başkan Adayı Saatcı, Fethiye Belediye başkanlığı görevinde bulunduğu 2012 yılında Fethiye’nin tüm bölgelerinin altyapı sorununu çözecek projeyi hazırladıklarını hatırlattı. 
Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı yaptığı konuşmada, “2012 yılında Fethiye'nin bütün bölgelerinin tamamının alt yapı sorununu çözecek projemizi hazırladık. Bunun yanında Alman Kalkınma Bankası’ndan 300 bin Euro Hibe kredi çekip fizibilite çalışmalarını bile yaptırdık. Bu proje ile Fethiye'nin tamamının altyapı sorunu çözülecekti. Fakat büyükşehir yasası çıkınca altyapı bizden alındı. Biz de projeyi fizibilite çalışmasıyla birlikte Osman Gürün'e sunduk. Aradan 10 yıl geçti projemizle ilgili bir çivi dahi çakılmadı" dedi.
Gündeme ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Başkan Adayı Saatcı, Çamköy Mahallesi eski Muhtarının kendisi ile ilgili sözlerine cevap verdi. Saatcı, “Neymiş ben Çamköy cezalı demişim. Burada hepinize söylüyorum. Hepiniz bu kelimeyi kullanabilirsiniz. Evinizin önünde parke veya asfalt yoksa eski muhtar gibi çıkın demeç verin. Vallahi billahi alınmam. Bana sallayan arkadaşın hemen yolu asfalt yapılmış. Siz de sallayın bana şurada seçimlere az bir zaman kaldı. Hiç alınganlık yapmam. Evinizin önünü asfalt yaptırın bitsin” ifadelerini kullandı. 
Saatcı'nın konuşmasından sonra söz alan AK Parti Fethiye İlçe eski Başkanı ve geçmiş dönem Çamköy Belde Belediye Başkanı Bekir Eser, kendisine destek mesajı verdi. Eser, “Dönemin Karaçulha belediyesi suyumuzu kesti, susuz kaldık. Bizim yardımımıza Behçet başkanım yetişti. Halden payımızı alamıyorduk Behçet başkan paketleme tesisi ile imdadımıza yetişti. Biz bize uzanan bu eli unutmayız. Vefa sadece İstanbul'da bir semt adı değil” şeklinde konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN