Bölükbaşı Ailesinin Acı Günü

Necati Bölükbaşı, Cansu Bölükbaşı ve Deniz Mahir Bölükbaşı'nn babaanneleri Saliha Bölükbaşı, sağlık sorunları nedeniyle hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi öğle namazına müteakip Yeni Camii'de kılınan cenaze namazının ardından Hisarönü mezarlığına defnedildi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Fethiye esnaflarından Kasap Necati olarak bilinen Necati Bölükbaşı’nın Cansu Bölükbaşı ve Deniz Mahir Bölükbaşı'nn babaanneleri aynı zamanda Ergün, Erhan ve Mustafa Bölükbaşının kıymetli anneleri olan Saliha Bölükbaşı, sağlık sorunları nedeniyle hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi öğle namazına müteakip Yeni Camii’de kılınan cenaze namazının ardından Hisarönü mezarlığına defnedildi.
Yeni Camii’de kılınan cenaze namazına Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Murat Çaylar Ayıkol, Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, belediye meclis üyeleri, Bölükbaşı ailesi yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN