Dinçel, 'Maçtan kopmadık ve kazandık'

İkinci yarıda takımın başına gelen teknik patron Selahaddin Dinçel, zor başlayan fikstürün ardından Fethiyespor taraftarı önünde, zorlu Menemen FK karşılaşmasından 3 puanı almasını bildi. Karşılaşmanın ardından açıklamada bulunan Dinçel, takımın iyi yerlere geleceğini belirtti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, seyircisi önünde oynadığı Menemen FK karşılaşmasını kazanmasını bildi. Teknik patron Selahaddin Dinçel yönetiminde ilk 3 puanını alan takım, puanını 27 yaparak ligde 12. sıraya yükseldi. Zorlu Menemen FK karşılaşmasından ardından açıklamada bulunan Dinçel, takımın iyi yerlere geleceğini belirtti.
Dinçel, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Bu galibiyette emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Önemli bir 3 puan aldık. Tribünde inanılmaz bir destek vardı. Fethiye’yi yakından tanıyorum. Buranın güzelliklerini yaşadım. 12. adam ağırlığını koyduğu zaman takım maçı son ana kadar bırakmıyor. Geçtiğimiz hafta rakibi izledik. Güzel bir kadroları var. Güçlüler fakat elimizden geleni yaptık. İlk yarı bizden etkili oynadılar. Sürpriz bir gol yedik. İkinci yarı daha istekliydik. Son ana kadar mücadele etmemiz gerektiğini konuşmuştuk. Göreve geldiğimden beri ilk kez kazandık. Çeşitli sakatlık ve cezalı oyuncular ile sıkıntılar yaşadık. Fikstür de zordu. Takımdaki oyuncuların istek ve arzuları bizlere ışık veriyordu. Bugün güzel bir oyun oynadık. Önümüzdeki hafta Denizli deplasmanına da mutlak galibiyet parolası ile gideceğiz.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN