Meral Dal Haberleri

Meral Dal Haberleri

Meral Dal haberleri, haber editörü Meral Dal tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

YK enerji kamuoyu açıklaması

YK Enerji olarak, 1987 yılından itibaren, yerli kaynaklarımızı kullanarak ülkemizin enerji ihtiyacını karşılıyor, başta bölgemiz olmak üzere Türkiye ekonomisi ve halkımızın refahı için katma değer sağlıyoruz. Elektrik üretimi ve buna yönelik madencilik faaliyetlerimizi dünya standartlarına uygun, sürdürülebilirlik vizyonu çerçevesinde yürütüyoruz.

Fethiye’de tüp fiyatlarına zam geldi

30 Haziran'da gelen zammın ardından tüp fiyatlarına bir zam daha geldi.

Başkan Akdenizli Vatandaşlara Aşure Dağıttı

Başkan Akdenizli Aşure Dağıttı, Esnaf Ve Vatandaşlarla Buluştu.

Bodrumspor’un Rakibinden Sahalarda Ender Görülen Olay

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Bodrumspor’un da rakibi olan Altay FK’da sahalarda ender görülen bir olay yaşandı. Eski futbolcu aynı zamanda oyuncu antrenörü Murat Uluç, 42 yaşında tekrar futbola döndürülerek Altay FK’nın santraforu oldu.

MUTSO Üyelerine Karlılığı Arttırma Yöntemleri Eğitimi

Üyelere yönelik eğitim çalışmalarına her dönemde önem veren MUTSO, düzenlediği son üye eğitiminde şirket karlılıklarını arttırma yöntemlerine değindi.

Seydikemer Devlet Hastanesi’ne 162 personel

Sağlık Bakanlığı tarafından Seydikemer Devlet Hastanesine ihtiyaç duyulan Sağlık Personeli ataması yapıldı. 162 Sağlık Personeli atamasının yapıldığını duyuran Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli; “Seydikemer’imize müjdeler olsun. Seydikemer Devlet Hastanesine 162 Sağlık Personeli ataması yapıldı” dedi.

Mahkeme Önünde Basın Açıklaması Yapıldı

Muğla’da Akbelen Ormanı’nda başlayan ağaç kesimine karşı mücadele eden İkizköy Çevre Komitesi ve vatandaşlar Muğla 1. İdare Mahkemesi önünde basın açıklaması yaptı.

Ölüdeniz’de Trafik Yoğunluğu

Yaz tatilini Fethiye ve Ölüdeniz’de geçirmek isteyen turistler, Fethiye-Ölüdeniz yolunda araç kuyruğu oluşturdu.

Gram Altından Yeni Rekor: 1.701 Lira

Türk Lirası'nın döviz karşısındaki hızlı değer kaybı ile yükseliş ivmesini artıran altının gram fiyatı ise 1.701 lira ile yeni tarihi zirvesini gördü.

Eski Fethiyespor’lu Futbolcudan Beklenmedik Transfer

2021-2022 sezonunda Fethiyespor'da forma giyen 24 yaşındaki stoper Kadir Kurt, 7 Temmuz’da Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Manisa FK ile anlaşmaya varmıştı. Kurt, bugün itibariyle Manisa FK ile sözleşmesini feshedip Aliağa FK’ya transfer oldu.

Âşıklar Tepesi’nin En Büyük Sorunu Çöpler

Manzarasıyla büyüleyen Fethiye'de ki birçok vatandaşın buluşma noktası olan Âşıklar Tepesi, çevre kirliliği ile dikkat çekiyor.

Üniversite Tercih Dönemi Başladı

17-18 Haziran tarihlerinde gerçekleşen TYT, AYT, YDT oturumlarından oluşan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçları 20 Temmuz tarihinde açıklanmıştı. ÖSYM takvimine göre üniversite tercihleri bugün başladı. Tercihler için listeler 27 Temmuz-8 Ağustos tarihleri arasında alınacak.

Seydikemer'in Vergi Rekortmenleri Belli Oldu

Muğla'nın Seydikemer İlçesinde 2022 kurumlar vergisi ve gelir vergisi rekortmenleri belli oldu.

Kökten, 'Böyle Giderse Ağustosta Sezonu Kapatacağız'

Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten, Ölüdeniz’de turizmin olumsuz yönde ilerlediğini ifade etti. Tatil cenneti Ölüdeniz’de turizm sezonu bayram tatilinin ardından düşüşe geçti.

Karayiğit, Yangın Riskine Karşı Uyardı

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, anız yakma konusunda çiftçilere uyarıda bulundu.

‘Fethiye Güç Birliği’ Marka Oldu

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) iştiraki şirketi ‘Fethiye Güç Birliği’nin ismi ve logosu, Türk Patent ve Marka Kurumu’na yapılan başvurunun kabul edilmesiyle markalaştı.

Toplam 2033 haber.