Meral Dal Haberleri

Meral Dal Haberleri

Meral Dal haberleri, haber editörü Meral Dal tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Tekne Yangını Ucuz Atlatıldı

Fethiye Göcek Mahallesinde özel bir marinada demirli teknede çıkan yangını tekne kaptanı kendi imkanları ile söndürdü.

Sanat ve Edebiyatın Büyülü Buluşması UKKSA’da

Uluslararası Knidos Kültür Sanat Akademisi’nde, bu yıl 13.sü düzenlenen Knidos'un Sır'ı Sanat Festivali, “Can Baba'ya Bin Selam” etkinliği 11-12 Ağustos 2023 tarihlerinde “Edebiyat Buluşması” üst başlığı ile sanatçılara ve sanatseverlere ev sahipliği yapacak.

Vatandaşları Orman Yangını Riskine Karşı Uyardı

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, aşırı sıcak nedeniyle vatandaşları orman yangınlarına karşı dikkatli ve duyarlı olmaları konusunda uyardı.

Metropolis Piano Quartet Festival Sahnesindeydi

Bosfor Turizm ana sponsorluğunda ve T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla düzenlenen 20. Uluslararası Gümüşlük Müzik Festivali, Polonyalı Metropolis Piano Quartet’i, Gümüşlük’ün 2 bin 500 yıllık tarihi taş ocağında konuk etti…

Akdeniz’de Gece Saatlerinde Deprem Meydana Geldi

Akdeniz'de gece saatlerinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Muğla’nın Kızları Milli Takımda

Muğla Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor okulları Hokey sporcularından 4 sporcu Türkiye Hokey milli takım kampına seçildi.

Fethiye'ye Anjiyo Ünitesinin Sadece Müjdesi Geldi!

1 Yıldır Yolda Olan Anjiyo Ünitesi Fethiye'ye Ulaşamıyor!

CHP İlçe Kongresi 10 Ağustos’ta Gerçekleşecek

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Kongresi 10 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Yol Bakım Çalışmaları Devam Ediyor

Ortaca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce ilçe genelinde yol bakım, düzenleme ve yenileme çalışmalarımız son hızla devam ediyor.

Yeni Başkan Murat Yalçın Oldu 

Fethiye'nin Nif Mahallesi'nde 2020 yılında kurulan Nif Yörükleri Kültür Dayanışma Derneğinde başkanlık değişimi gerçekleşti. 

Başkandan Çarşı Esnafına Ziyaret

BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, geçmiş dönem Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Karataş ile birlikte Çeyrek Efe Reklam ve Tasarım Ajansı’nı ziyaret etti.

Ticaret Sicili Müdürlüğü Ortaca’da Hizmet Veriyor

MUTSO Yönetimi ve Meclis Üyeleri, Ortaca, Dalaman ve Köyceğiz’de faaliyet gösteren Oda üyeleri ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen toplantıda hem üyelerin talepleri değerlendirildi hem de Ortaca’da verilmeye başlanan Ticaret Sicili Müdürlüğü işlemleri hakkında bilgi verildi. 

Türkiye Narenciye İhracatında Dünya Sıralamasında 4.Sırada

Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği’nin ‘Akdeniz Meyve Sineğine Karşı Biyoteknik Mücadelenin Yaygınlaştırılması Projesi’ ve ‘İyi Tarım Uygulamaları Projesi’ çerçevesinde 5 bin Akdeniz Meyve Sineği tuzağı Ege’nin narenciye merkezi Muğla’nın Ortaca ilçesinde gerçekleştirilen tören ile narenciye üreticilerine dağıtıldı.

Çağdaş Bodrum Spor Sportive ile Anlaştı

Basketbol Süper Lig’inin yeni takımı Çağdaş Bodrum Spor, Türkiye’nin en büyük çok markalı aktif spor markası Sportive ile anlaşma imzaladı.

Güreşçileri Beşpınar’da Güreşti

Muğla Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü güreşçileri bu yıl 29’uncusu düzenlenen Kavaklıdere Menteşe Beşpınar Yağlı Pehlivan güreşlerinden birincilik ve üçüncülükle döndü.

Başkan Gürün Aşure Etkinliğine Katıldı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Pir Sultan Abdal Derneği’nin Ortaca Cem ve Kültür Evi’nde düzenlediği Aşure etkinliğine katıldı.

Toplam 2033 haber.