Meral Dal Haberleri

Meral Dal Haberleri

Meral Dal haberleri, haber editörü Meral Dal tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Ressam Çetin'den “Küçük an’lar” - “Küçük anı’lar” sergisi

Kendine Özgü bir tarzı ve neşeli resimleri ile dikkat çeken Ressam Murat Çetin Uzman’ın “Küçük an’lar” - “Küçük anı’lar” adını verdiği ilk sergisi Bodrum Belediyesi Kültür A.Ş. Trafo Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezinde açıldı. Ressam Uzman resimlerinde kullandığı boyaları da kendisi ürettiğini ifade ederken, renklerin de kendi iç dünyasını yansıttığını söylüyor.

Evliliğe ilk adımı attılar 

Fethiye’de yayın hayatını sürdüren Ayyıldız Gündem Gazetesi’nin İmtiyaz Sahibi İlayda Cengiz, Turizmci Murat Sutay ile evliliğe ilk adımını attı.

81 il başkanından Akşener'e destek

İYİ Parti, 4 Haziran'da 3. Olağan Kongresi'ni gerçekleştirecek. Genel Başkanlık seçiminin de yapılacağı kongre öncesi 81 il başkanından Genel Başkan Meral Akşener'e destek açıklaması geldi.

Burak Erbay, Büyükşehir’e mi aday olacak?

CHP’de Yaklaşan İl Başkanlığı seçimleri ve 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek yerel seçimler öncesinde siyasi kulislerde isimler dolaşmaya başladı.

Datça Belediye Başkanından ‘Elektik ve Su’ Açıklaması

Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, ilçede yaşanan elektrik ve su kesintilerine ilişkin açıklama yaptı.

Portakal “Tüm ilçe rezil bir durumda”

Gazeteci Fatih Portakal, Datça’da 4 gündür elektrik olmaması ve trafoların vantilatör ile soğutulması hakkında sosyal medya hesaplarından açıklamalarda bulundu. Portakal, tüm ilçenin rezil durumda olduğunu söyledi.

Seydikemerspor’da İlk Yönetim Toplantısı Yapıldı

Seydikemerspor Kulübü’nün 16’ncı Olağan Genel Kurulu’nun ardından ilk Yönetim Kurulu Toplantısı Seydikemer Belediye Başkanı ve Seydikemerspor Kulüp Başkanı B. Önder Akdenizli başkanlığında gerçekleşti.

Iş ve Sanat Dünyasını Buluşturan Sergi

MAJİ Art Gallery, Titanic Luxury Collection Bodrum Hotel'de ünlü isimlerinde katıldığı keyifli bir sergiye ev sahipliği yaptı.  Han Keser, Nilay Yıldız ve Yüksel Başaran Yıldız’ın eserlerinden oluşan “ASENDAN” isimli sergi önceki gün sanatseverlerle buluştu. 12 eserin sergilendiği sergi sanatseverler tarafından büyük ilgi gördü. Ahmet Aksoy eserlerin tümünü satın aldı.

Uçaktaki Kavgayı Aziz Yıldırım Ayırdı

Bodrum – İstanbul seferini yapan uçakta yolcular arasında kavga çıktı. Kavgayı Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım yatıştırdı.

Bodrumspor kemik kadroyu koruyor

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Bodrumspor, transfer çalışmalarına devam ediyor. Teknik Direktör İsmet Taşdemir’in raporu doğrultusunda yeşil-beyazlılar kemik kadroyu korumaya devam ediyor.

Başkan Akdenizli; “İstihdamı arttırmayı hedefliyoruz”

Seydikemer Belediyesi ile Muğla Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü arasında yapılan protokol kapsamında İŞKUR Hizmet Noktası kuruldu. 

Revolution’da LVBEL C5 Sahne Alacak

Türk rap müziğinin sevilen ismi LVBEL C5, Ölüdeniz Hisarönü’ndeki Revolution Night Club’ta sevenleri ile buluşacak.

Başkan Taşar, “Sürekli akaryakıta zam gelmesini doğru bulmuyoruz”

Akaryakıt üzerinden alınan Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) artış kararı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. ÖTV zammı ile benzin fiyatı ve motorin fiyatları güncellendi. ÖTV tutarları motorinde ve 95 oktan benzinde litre başına 5'er lira, LPG'de ise 4 lira artırıldı. Akaryakıt fiyatlarındaki Özel Tüketim Vergisi zammı sonrası Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Şaban Taşar FRT TV’ye konuştu.

Dondurma'nın Topu 40 Liraya Ulaştı

Sıcak havaların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesinden dolayı vatandaşın tercihi dondurma oldu.

Akdenizli, Engelli Çocuklar İçin “Engelsiz Parkı” İlçeye Kazandırdı

Seydikemer Belediyesi tarafından engelli çocukların yaşıtlarıyla bir arada eğlenceli vakit geçirip oyun oynamaları için yapılan “engelsiz parkı” hizmete açıldı. Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli; “Seydikemer’imizde bir ilki daha gerçekleştirdik. Engelli kardeşlerimizin kullanacağı Engelsiz Parkımızı hizmete açtık” dedi.

Gram altın rekor kırdı

Merkez Bankası'nın faiz kararını açıklayacağı haftada Gram Altın 1.654 liraya kadar çıkarak rekor kırdı.

Toplam 2033 haber.