Meral Dal Haberleri

Meral Dal Haberleri

Meral Dal haberleri, haber editörü Meral Dal tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

“Bodrum’da Devrim” Sergi Açılışı Gallery Art Port Gerçekleşti

Çağdaş Türk resim sanatının dünyaca ünlü ismi Devrim Erbil’in “Bodrum’da Devrim” adlı kişisel sergisi, Gallery Art Port Bodrum’da sanat severlerin katılımıyla ziyarete açıldı.

“Deniz Dibi Temizliği Kampanyası” 9. Yılında

Bodrum Belediyesi tarafından “Denize En Çok Mavi Yakışır” sloganıyla başlatılan Deniz Dibi Temizliği Kampanyası 9. yılına Türkbükü’nde girdi.

Fethiye’de ağaç budama çalışması

Fethiye’de Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan Park ve Bahçeler Birimi, ilçe merkezinde ağaç budama çalışması başlattı.

Sulama suyu sıkıntısı en üst düzeyde!

Muğla ve ilçelerinde yetersiz yağıştan dolayı sulama suyu sıkıntısı en üst düzeyde yaşanıyor.

AYDEM Bölge Yöneticisi İkiz, Kaymakam Karaman’ı ziyaret etti

AYDEM Bölge Yöneticisi Veli İkiz, Bölge Yönetici Yardımcısı Hüseyin Köse ile birlikte Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman’ı makamında ziyaret etti.

Gece Yanmayan Sokak Lambaları Gündüz Yanıyor!

Fethiye ilçesinde, gündüz saatlerinde sokak aydınlatma lambalarının yanması vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı. 

Konakoğlu, “Fethiye halkını atölyemde çamurla tanışmaya bekliyorum”

Kültür Bakanlığı Seramik Sanatçısı Dilek Konakoğlu, birbirinden güzel el işçiliği seramik modellerinin Tuzla Mahallesi Sadi Berkman Caddesi No:38’de bulunan atölyesinde sergilendiğini belirtti. Aynı zamanda FRT TV’ye açıklamada bulunan Konakoğlu, tüm Fethiye halkını çamurla tanıştıracağını belirterek herkesi atölyesine davet etti.

Seydikemerspor Kulübü Nezaket Ziyaretlerine Başladı

16’ncı Olağan Genel Kurul ile Seydikemerspor Kulüp Başkanı seçilen Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli ve yönetim kurulu üyeleri, ilk ziyaretlerini Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker’e yaparak, forma hediye ettiler.

Bunu yapan motor sürücüleri ceza yedi

Motosiklet ehliyet sınıflarıyla ilgili yanlış bilgi kafalarda soru işareti bıraktı.

Karaçulha Yörük Şenliği’ne sayılı günler kaldı

Karaçulha Gönüllüler Derneği tarafından her yıl yapılan Yörük Şenliği bu yıl 22-23 Temmuz tarihinde Yayla Karaçulha Mahallesi'nde yapılacak. Çeşitli etkinliklerin yapılacağı şenlikte 23 Temmuz'da Ümmü Erbil konser verecek. 

“Çıntar Kavurması” coğrafi işaret alıyor

Milas Ticaret ve Sanayi Odası (MİTSO), Milas’a özgü yerel lezzetlerden olan çıntar kavurmasına da Türk Patent ve Marka Kurumundan (TPMK) coğrafi işaret tescili alıyor.

Trafik Polisinden Kur’an Kursu Öğrencilerine Trafik Eğitimi

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ve Toplum Destekli Büro Amirliği koordinelerinde Kur’an kursu öğrencilerine olası kazalara karşı güvenli trafik eğitimi verildi.

Pazarda Fiyatlar Cep Yakıyor

Temmuz ayında dövizdeki hızla artışın ve akaryakıta gelen ötv zammının getirdiği hayat pahalılığı halk pazarına yansıdı. Fethiye’de her hafta Salı günleri kurulan  Salı pazarında vatandaşlar pahalılıktan pazarcı esnafı da satışların düşmesinden dert yandı. 

Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’nden LGS birincilerine büyük destek

Ülkeye ve insanlığa katkı sağlayacak başarılı gençlere de destek olmayı misyon edinen Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi, LGS’de tam puan alan öğrencilerimizi maddi desteğiyle onurlandırdı. 

Deniz Kaplumbağaları İlgi Çekti

Fethiye Körfezi’nde Deniz Kaplumbağaları yerli ve yabancı turistlerin ilgini çekti. Körfezin kıyılarına gelen kaplumbağalar vatandaşlar tarafından hayranlıkla izlendi.

Yangına Karşı Ağaçlar Budanıyor

Marmaris’te elektrik tellerine değerek tehlike oluşturan ağaçlar belediye ekiplerince budanmaya başlandı.

Toplam 2033 haber.