Volkan YENGEL Haberleri

Volkan YENGEL Haberleri

Volkan YENGEL haberleri, haber editörü Volkan YENGEL tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Budama Eğitimlerinin Sertifikaları Törenle Verildi

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün “Ata Tohumları Toprakla Buluşuyor Projesi” kapsamında üreticilere “Meyve Ağaçlarında Budama” eğitimi verildi. Menteşe İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Mart ayı içerisinde verilen eğitimi tamamlayarak sertifikaya hak kazanan 20 çiftçi, belgelerini bugün düzenlenen törenle İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak’tan aldı.

Fethiye Belediyesi Tsm Korosu’ndan Muhteşem Konser

Fethiye Belediyesi TSM Korosu bahar konseri İbrahim Kurnaz şefliğinde gerçekleşti.

Çocuklar Sordu Başkan Akdenizli Cevapladı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Simge Gazetesinin 2. baskısında Şehit Gürcan Akan İlkokulu 3-C sınıfı öğrencilerinin sorularını cevapladı.

‘Turizm Koordinasyon Toplantısı’ yapıldı

Fethiye Kaymakamlığı koordinesinde Fethiye Devlet Su İşleri (DSİ) toplantı salonunda “Turizm Koordinasyon Toplantısı” yapıldı.

Fethiye Depreminin Yıldönümünde Sergi Programı

1957 yılında Fethiye’de meydana gelen depremin yıldönümü nedeniyle düzenlenen fotoğraf sergisi, vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Beydağı, ‘Kan bağışı çok önemli’

Kan, sürekli bir ihtiyaç… Sadece 10 dakika süren bir işlemle alınan kan, hastaları hayata bağlıyor. Bağış yapmak isteyenlerin en yakın noktadaki Türk Kızılay kan merkezine gitmesi yeterli.

4. Sınıf Öğrencilerinden Sergi Etkinliği

Yusuf İzzet Gökçe İlkokulu 4. sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan resimler ve hediyelik eşyalar, Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi'nde sergilendi.

'Vay Başımıza Gelenler' Oyunu Seyirciden Tam Not Aldı

Fethiye'de yaşayan oyuncular Vay Başımıza Gelenler adlı tiyatro oyununu Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi'nde sahneledi. Bir kez daha kapalı gişe oynayan oyuna Fethiyeli sanatsever vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Tedbirler arttırıldı! Motosiklet girişi yasak

Fethiye Belediyesi zabıta ekipleri Beşkaza Meydanı ve kordon bölgesinde motosiklet denetimlerini arttırdı.

Yeşil Vadi'de Konaklama

Yaz tatilinde Türkiye'de en çok tercih edilen yerlerin başında Fethiye geliyor. Fethiye'de gezilecek çok yer ama size denizden biraz uzakta serinlemek isterseniz burası tam size göre…

Açık alanda durmayın! Fethiye’ye çöl tozu geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden (MGM) önemli bir uyarı geldi! Yapılan son değerlendirmelere göre, 24 Nisan 2024 Çarşamba günü Fethiye’de yer yer toz taşınımı bekleniyor. Bu durum, görüş mesafesinde düşme, hava kalitesinde azalma ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara yol açabilir.

Bilecik, Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası’nın 1. Ayağı'na ilk kez ev sahipliği yaptı

Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası’nda sezonun açılış mücadelesi Bilecik ilinde yer alan Endurobil 365 Ekstrem Park’ta yaşandı.

Muğla Başkanı Muhsin Erçetin Yönetime Girdi

81 ilde şubesi ve yaklaşık 7900 üyesi olan Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneğinin 14. olağan seçimli Genel Kurul Toplantısı Ankara’da yapıldı.

Yiğit, ‘Ülkemizin Tanıtımı İçin Gerçekten Çok Önemli’

Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, Cumhurbaşkanlığı himayesinde Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda açıklamada bulundu.

Erçevik, ‘Önemli bir etkinlik’

59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu yarış direktörü Mutlu Erçevik, Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun Fethiye-Marmaris etabı programı hakkında açıklamalarda bulundu.

Fethiye – Marmaris Etabı Bisiklet Turu Başladı

Cumhurbaşkanlığı himayesinde Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun (Tour of Türkiye 2024) dördüncü gününde Fethiye-Marmaris etabı başladı.

Toplam 899 haber.